29

Анонимен

преди 2 години

Училището няма никакви, за да се справи с разлигавените гаме_нчета. А толкова е простичко, хората са го измислили и го прилагат. Забелязали ли сте в американските филми, че наказанието на ученика е отстраняване от учлище за някакъв период от време. Само че това остраняване струва долари на мама и тате. Не спазваш правилата, родителите плащат. Тогава много бързо ще вкарат си в правия път. Но управляващите нямат интерес от образовани и възпитани хора, хаосът е умишлено създаден.

28

Анонимен

преди 2 години

Спомене си през социализма как са дисциплинирали децата и как всеки уважава учителите и този проблем ще се реши

27

Тик-ток

преди 2 години

Онлайн обучението, висенето по цял ден в тик-ток и култивирането на "ценности" изразяващи се в тотален нихилизъм доведоха до това! Това дори не е краят, нито дъното - само гледайте!

26

Млад учител

преди 2 години

Мен агресията на лапетата не ме отблъсква. Мъчно ми е, че нямам право да му шибнем два шамара на сополанкото, че му липсва възпитанието.

25

Анонимен

преди 2 години

Не си заслужава тровенето на нервите за никакви пари. Ако пък ги оставите на пълна свободия ще ви се качат на главата и ще ви се подиграват. Трудна и неблагодарна професия.

24

Анонимен

преди 2 години

Аз съм завършила педагогика, но преподавам само на отбрани, умни деца, на частна практика. Трябва да съм луда, за да оставя масовите диванета, неграмотни, нагли и агресивни да ми съсипят психиката на млади години!

23

Анонимен

преди 2 години

Много слободия им се даде и на родителите спрямо децата за училището и на самите деца в училището. Откакто сме в ЕС им се пълнят главите само със правата им. За задълженията им никой нищо не говори!!! Едно време първо са ти задълженията, после правата! затова сме по-читави от новото поколение!

22

Бивш учител

преди 2 години

Причината за агресията да се търси в семейството.Повечето деца са на разведени родители,на другите пък прекалено много им се изпълняват прищевките.

21

Анонимен

преди 2 години

навремето нашите се опитваха да ме вкарат в учителския , добре че не им се вързах .

20

Анонимен

преди 2 години

УЧИТЕЛ С 6 Г СТАЖ- 1300ЛВ, СЛЕД УДРЪЖКИ- 1069, 29 ЛВ, ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ПАРИ ЗА ДРЕХИ, 3% СБКО, КАКВОТО РЕШИ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ- Е КОЙ ЩЕ *** ДА СТАВА УЧИТЕЛ. ИЗЧИСЛЕНИЯТА С КАЛКУЛАТОР ЗАПЛАТА.

19

Petq

преди 2 години

Млади учители се натискат за работа само в провинцията. В големия град , ако плаща квартира , сметки, пътни с тия 1400 лв трябва гладен да умре.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17, мога да давам мнение за теми, които имам компетенция. В образование се занимавам повече от 10 години :)

17

ram pa pa

преди 2 години

Много им парите ( ха ха ха ) на преподавателите ... и като забият един шамар на чапкънина ... айде станал ЗВЕЗДА по БТВ , а после и другите медии... та цял свят да им се наслаждава!

16

Анонимен

преди 2 години

Стига вече с тези религиозни ценности! Зорлем ни тикате към това така прославяно днес, и толкова , меко казано, противоречиво Средновековие. Днешната европейска цивилизация е рожба на Ренесанса и на Просвещението, а не на инквизицията и схоластиката!

15

Родителите са

преди 2 години

Виновни !!! Оставят ги на произвола на съдбата , пушат и пият от десет годишни , държат се арогантно и безхаберно , с това онлайн обучение , РеЗко затъпяване....по цял ден по улиците и моловете , не уважават възрастните , няма бъдеще !!!

14

Анонимен

преди 2 години

ДЪРТИТЕ УЧИТЕЛИ ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ЛЪЖАТ ЗА ДА НЕ БЪДАТ ПЕНСОНИРАНИ И СМЕНЕНИ С НОРМАЛНИ МЛАДИ ХОРА

13

Учител по история

преди 2 години

Нямате си идея , колко е разхайтено подрастващото поколение , възпитанието им е кръгла нула . Нямат интерес към , абсолютно нищо , единствено кой им лайкнал нещо в социалната мрежо , и какъв коментар им е написан !!! Тотално дъно...

12

Ами

преди 2 години

Едно време, ние също се гърбучкахме, какво се правите на ощипани. Само, че да закачат един от махалата, другите също скапаха. Грешно е и злобмо сега, че двама се бият, а другите снимат и гледат безучастно. Просто са сеирджии. Ние като видехме неправда всички скачахме

11

Един

преди 2 години

До N3 от ЛидлНе е вярно за учителските заплати които са написани, много повече получават, и за прослужено време( което за другите е отменено), и бонуси и три пъти пари за дрехи, и за категории старши и главен учител, и мнооого отпуски, и половин работен ден, отделно частни уроци,така че сумата е доста по голяма

10

Алекс

преди 2 години

Пазара на труда предлага доста по-добри възможности.Не си струва да си учител и всекидневно да си късаш нервите.