18

СС

преди 2 години

Чист турчин, там в Англия не ги знаят какви *** номера въртят ама почнаха да разбират...

17

Анонимен

преди 2 години

Лицемер, лъжец и мaлoyмник! Дано го изритат по-скоро докато не е навредил безвъзвратно!

16

do 17

преди 2 години

на седмица бе професоре, не на ден, оправи си телефона

15

Анонимен

преди 2 години

Гледам по-долу някакви защитници на клоуна Б. Джонсън, нека само да им напомняче същият инициира най-долната кампания срещу България и Румъния и нашите сънародници в ЮК, когато агитира за Брекзит. И не, не е никакъв сър, такава титла не е получавал и няма да получи. Този си е един чист лицемерен, мазен популист.Та колко милиона на ДЕН върна на NHS след Брекзит?Обеща им 300 милиона на ден.

14

Драго

преди 2 години

Джонсън знае, че е интересен за хората само когато не си пие хапчетата. Така беше и продължава да бъде и с някои наши налудничави политици. Нищо ново под слънцето.

13

Анонимен

преди 2 години

А наша Калинка я снимаха да я пипат за д-парата,барабар с Кирчо и Кокорчо на кино,без маски,без дистанция ..и ни се хилят ехидно,докато ние стоим на тъмно..Джонсън поне ще отмени мерките,а Кирчо иска да ги затяга..Ха,сега кой е п..ба

12

Анонимен

преди 2 години

Човекът е информиран и знае, че всичко е пунтамара. Затова си живее живота и не му пука за психясалите ваксъри.

11

Анонимен

преди 2 години

Джонсън каза, че ще отменя всички мерки и сертификати и фарма мафията веднага го погна с компромати.

10

Единствения

преди 2 години

Единствения нормален лидер в Западна Европа - сър Борис Джонсън! Куловодите се опитват да го притиснат, понеже не се подчинява но в името на народа трябва да оцелее! Други велики лидери като Тръмп паднаха, но все някога, някой ще успее е ще завърти колелото наобратно...

9

Анонимен

преди 2 години

Хубава работа ама турска

8

оффф

преди 2 години

Айде бе тези са като хиени. Умирали били хора, а той бил до хора с бутилки вино. В България се раждаме, живеем и умираме с ракия, а той бил близо до хора с вино. Родиха му се май две деца по време на локдауна, а не може вино да пие. Да реве ли? Това е животът.

7

Зевзек

преди 2 години

Мен пък ме снимаха до цял щанд с бутилки вино в супермаркета..... и хора имаше там!

6

Анонимен

преди 2 години

Много ясно. Човекът знае че всичко е лъжа и план на елитите. Та той е от елитите. Гледа си кефа, яде, пие, е.бб.е , а вакса зомбитата се затварят по къщите си, подчиняват се, лазят, съгласяват се да ги бодат като животни всеки месец , да си правят експерименти с тях. Но най, най лошото е, че вакса зомбитата с окей с дискриминацията на хора. Какво става ако в едно семейство децата са ненабодени ,а родителите са? Или обратното.

5

Анонимен

преди 2 години

Мисирчета, пак сте изостанали с две седмици от събитията. В момента тече процес на изритването му, дори отделни тори се отрекоха от него като лидер.

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя излъга, че не е пиянствал и ще го отсранят, а в България Просто Киро излъга конституцията и го направихме премиер.

3

Ми

преди 2 години

алкохол и наглост - типично за повечето британци!

2

Коментар

преди 2 години

Даже и така наречените лидери не вярват на измислената пландемия въпреки че за пред хората симулират обратното!Е как човек да вярва на тази истерия!?

1

Анонимен

преди 2 години

Елитът се подиграва на простолюдието, иначе бодете се хахахха.