14

Андрешко

преди 2 години

Ей , що ми изтрихте коментара. Нямаше никакви обиди в него. Каква е тази цензура ?

13

Анонимен

преди 2 години

"Аз в края на деветдесетте с хиляда лева излизах - баница, боза, едно кафе и сода. И до обед ги харчих"------------------------------------------------------------------------------------------------- През 98 г. заплатата ми бе между 200 000 и 250 000 лв. След деноминацията на драгалевския, тези 1000 лв се превърнаха в 1 лв. Днес какво можем да си купим за 1 лв.?

12

Анонимен

преди 2 години

Мислех, че условието за приемане в Клуба на Богатите е да си богат, с те *** и пильо приемат, от изброените само Бразилия може да се приеме за богата държава!

11

Анонимен

преди 2 години

За да станеш член на клуб, трябва да си платиш членска карта. Ние колко платихме, за да се наредим на опашката и с какво членството ни в ОИСР, ще ми подобри благосъстоянието?

10

Анонимен

преди 2 години

Факти за еврозоната, които елитът не държи да знаем - разговор лекция с доц. Григор Сарийски

9

до 11

преди 2 години

Пич след 5 години може пак да е на власт и всъщност да ни приемат при негово управление

8

Мдаа

преди 2 години

То че сме богата държава е ясно, само че се краде като за последно. На всякакво ниво.Трябва ни неопорочен диктатор, който е готов да умре за България.Щото много ще се пробват да му светят маслото и вероятно ще успеят.

7

Анонимен

преди 2 години

Нали затова се теглят заеми. Ще теглим държавен дълг ще има пари, няма да влезем в еврозоната, ама ще махнем валутния борд и ще си печатаме български левчета. Няма да се усетите колко бързо могат да ни направят милионери. Аз в края на деветдесетте с хиляда лева излизах - баница, боза, едно кафе и сода. И до обед ги харчих на другия ден пак. Гласят ни пак да ни правят милионери ама пак в левове.

6

Анонимен

преди 2 години

До: Д-р Исня (номер 7) Бойко Борисов сигурно сега си скубе косите от яд че не е на власт и няма да ни приемат в този "клуб на богатите" при неговото управление! Направо си го представям сега ако беше премиер още как щеше да се пуйчи, да се надува: "Ние ше вкараме България в клуба на богатите! Ако бяха комунистите щяха да я вкарат в СССР, само ГЕРБ можеме такова нещо да направиме, от Нешънъл Джиографик ще ни снимат колко сме богати!" и т.н.

5

Анонимен

преди 2 години

Ами наистина звучи смешно, "България в клуба на богатите държави". Всичко друго сме, но не и богата държава. А иначе това е един от епитетите, или как се нарича неофициалното название на тази организация. Измислили са още пет-шест подобни имена, нито едно от което не характеризира същността на организацията. Е, нужно ли е да знаем всички международни организации? Това което разбрах е, че е някакъв "тинк-танк" от умни и образовани хора, които се стремят да помагат за икономическото развитие.

4

Анонимен

преди 2 години

БОГАТИТЕ хахаха какъв е този виц. Бразилия разлика на богати и бегни е толкова голяма че само Мафията оправлява с наркотици и убийства.

3

Анонимен

преди 2 години

Щом и нас ни викат, значи не е никакъв клуб на богатите държави, ами май е клуба на робовладелските държави си търсят нови територии с евтини роби.

2

Анонимен

преди 2 години

ами гледайте икономически обясненото интервю на Григор Сарийски за еврото и ще видите къде ни набутват

1

Анонимен

преди 2 години

С 200 евро пенсии...в клуба на богатите?!