11

Анонимен

преди 2 години

Заради това кемененце ли протестирахте?

10

Анонимен

преди 2 години

този гъгне като говори , какъв предеседател , прадедо му бил убит от Народния съд , обаче е бил цаковист /там с прогерманска насоченост и фашист / а сега правнука му пръв глобалист

9

Македон

преди 2 години

Подобро е да се работи за враае на Пирин во Татковината. Македониjа на македонците - Гоце Делчев.

8

Анонимен

преди 2 години

То досега не можахте да работите, та сега ще работите... Вашата работа като на кучето дето гледало, ама касапин не ставало. Никаква Македония в ЕС, докато не признаят историческите факти от общата ни история. Това е. Иначе таралеж вгащите за нас.

7

Анонимен

преди 2 години

Вие ще работите, а те не искат да работят. Те си мислят, че някой ще им уреди работата за влизане в ес и ще си карат по старому. И този някой ви звънка от пиндоската амбасада. Тогава какво трябва да стане -- ще трябва да си ходите като неподготвени да действате адекватно и като предатели на националния ни интерес.

6

ном 9

преди 2 години

Не знам откъде Ви събраха, но никой, никой не иска да чува нищо за Северомакедонци, Северна Македония. Аз толкова съм се отвратил, че вече бойкотирам и не купувам техни стоки, въпреки че имат вкусни зеленчуци, имат едни безалкохолни, даже видях някакви технидивани и маси. Въпросът вече е принципен, не може така безочливо да краде от историята

5

Абе келеш

преди 2 години

Ти първо трябваше вече да си си подал оставката, и второ - кажи на българския народ каква ще е Пълната цена за този Пълноценен диалог !

4

?1

преди 2 години

Затова ли бяха протестите !? Да ни натресат национални предатели !

3

Македонски Българи

преди 2 години

Настояваме "Македония" да се извини на нашия народ за де-Българизацията на Вардарска България! Щом го направи, тогава работете заедно- инак "новия" ви подход ще заприлича на капитулация пред лъжците и крадците!

2

Анонимен

преди 2 години

Абе, Пълни Простаци, нямате ли по важни задачи касаещи българският народ, та само за македонците слушаме дни наред? Тук стана батак, вие за макетата, ще се грижите!

1

Анонимен

преди 2 години

Киро, ти падаш от власт до 3-4 месеца и летиш за Канада, хора продаващи БГ интереса нямат място във властта ( да не кажа по-силни думи)...