9

Дико Сашев

преди 2 години

Кой е Борислав Михайлов за да казва дали Ясен Петров ще е треньор на националния отбор или не??? Кой е той за да решава дали ще има избори или не на конгреса? Има ли държава и или няма? Не може да се позволява на един самоназначил се за президент на БФС да прави каквото си иска!

8

Алекс

преди 2 години

Правилно решение.С тези футболисти няма смисъл да си играем на смяна на треньори.И Моуриньо да дойде все тая.

7

Анонимен

преди 2 години

Чест и почитания г-н Михайлов,и още дълги години президенствуване в БФС!!

6

vlady

преди 2 години

Големият проблем е липсата на читави полеви играчи и докато не се намерят такива няма как да се постигнат успехи. Имаме няколко класни вратари, но само с вратар не става. Може би треньор, който умее да извлича максимума от слаби и посредствени футболисти като Илиан Илиев или Петър Хубчев би се справил по-добре от Ясен Петров, но надали някой от тях има желание а и треньорът не е най-големият проблем - нужни са полеви играчи.

5

Стамат

преди 2 години

Нека журналистите направят разследване:Ясен Петров бил ли е хванат пиян в Пловдив с 1.7 промила ?Защо всичко е потулено ?!

4

Лелее

преди 2 години

Тоя съвсем е подпухнал от пиене. Виц:Алкохолик влиза в болница заради проблеми с черния дроб.На визитацията доктора му казва, намерихме решение на вашия проблем- ще ви премахнем десния бял дроб.Защо белия, бе докторе? За да направим място за черния.

3

Бай Ма._._.

преди 2 години

Тоз (автоцензура) да го изритват обратно към някой нискоразряден отбор от маалата. Таман ще е сред ... "свои".

2

Анонимен

преди 2 години

А защо са сложили снимка на ким чен ун?

1

Анонимен

преди 2 години

След тия грандиозни не успехи.