20

Математика

преди 2 години

Ама там нали бяха тройно ваксани?! Защо пак са болни?! Нали "ваксините" действат?! За какво действат?!

19

Анонимен

преди 2 години

"Съдът подчертава, че актовете на министъра "имат за цел да защитят гражданите като цяло, което е върховно задължение на държавата" и искането на "малък брой граждани да не ги спазват застрашава здравето и живота на останалата част от населението". Дайте да уточним, ваксините не трябваше ли да предпазят ваксинираните от неваксинираните? Ако ваксините работят, как точно неваксинираният е заплаха за ваксинирания?

18

Абе антиваксъри

преди 2 години

що така се заразявате повторно? Нали имунитета беше до ковчег?Всички повторно заразени са ваксинирани

17

На Слънчака

преди 2 години

Това лято на Слънчака на плажа ще пускат само хора, които са се намазали с крем против изгаряне, защото ако има дори един без крем, то слънцето ще изгори всички ... същата работа като с набодените с компоти. Уж компотът трябва да ги пази, не пускат никъде некомпотирани и пак се заразяват. Е как става тая работа? Много лесно - тези с компотите носят заразата един на друг.

16

Hoho_Boho

преди 2 години

"Ваксинираните" кипърци са установили 1700 случая на повторно заразяване в Кипър през последните 10 ДНИ. ...ЗАЩО НЯМА СТАТИСТИКА ЗА ПОВТОРНО ЗАРАЗЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ?

15

Анонимен

преди 2 години

Ваксините срещу хепатит , 3 на брой още първата година след раждането, дава защита за около 3 до 5 години.

14

Анонимен

преди 2 години

Фалшивопозитивен тест няма. Но има фалшивоотрицателен.

13

Анонимен

преди 2 години

А защо вярвате в това, че има толкова повторни заразявания?Пср тестът е с поне 50% фалшиви положителни / отрицателни резултати!В САЩ е забранен от 1.01.2022г! Има достатъчно информация в мрежата - от достоверни източници!

12

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 1 --- Имунитетът срещу хепатит А и Б, едра и дребна шарка, полио, туберколоза,... са за вечни времена. Имунизациите срещу грип - с едногодишно продължение, защото щамовете на грипа мутират точно така, както и Ковид-19.

11

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 8 --- За доста хора в държавата, в която живея, "повторно заразяване" се чете като "НЕКРОЛОГ".

10

Анонимен

преди 2 години

И на мен да ми изтича сертификата, и аз ще избера да дам положителен тест вместо да се бода! Да не споменавам и разликата в цената между сертификат за сиропиране и положителен тест. А на всичко отгоре, НЗОК все още изплаща болнични за положителни тестове хахахаха.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Кой твърдеше, че имунитетът бил доживотен!" --- всичките неспонсорирани от бигфарма имунолози! И под имунитет се разбира това, че имунната система вече познава патогена и за по-кратко време започва да произвежда нужните "отбранителни средства". Същият имунитет имаме и за инфлуенците и затова вместо да мрем от тях ги караме като настинки. Капиш? Това се учи още в училище, ама явно си правил "по-интересни" неща през тези часове.. като да си дърпаш ишката примерно.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Абе антиваксъри що така се заразявате повторно?" -- защото това е вратичка на хората да могат да работят без да се тровят! Капиш? И "повторно заразяване" да се чете като "положителен тест".

7

Анонимен

преди 2 години

Абе антиваксъри що така се заразявате повторно? Нали имунитета беше до ковчег?

6

Анонимен

преди 2 години

"малък брой граждани да не ги спазват застрашава здравето и живота на останалата част от населението" - но как застрашават здравето и живота на инжектираните - когато те са инжектирани и са с мощна ефективна защита - офф няма смисъл... Кога попаднах в паралелна вселена, където безсмислицата е факт, а логиката е абсурд...

5

Сами са си виновни!

преди 2 години

Специалистите им казаха - сложете си четвърти бустер да сте защитени. Ама те не. С три бустера сме си добре. И сега олелеле.... заразени. Ами да, затова слушайте науката! Слагайте си четвъртия бустер и всичко ще е наред.

4

До 1

преди 2 години

Същите тъпъни като тия , които си мислят , че като се ваксинират и няма да се заразят .

3

Анонимен

преди 2 години

Не са ваксинирани понеже наливния им имунитет е изтекъл преди няколко дни.

2

Дедо

преди 2 години

Медикъл фашизм .

1

Анонимен

преди 2 години

Кой твърдеше, че имунитетът бил доживотен!