226

Анонимен

преди 2 години

Моля? БХК иска ромите да бъдат набодени задължително? Сериозно ли? И Отворено общество ще се жалва, че българите мразят нацизма и не искат да налагат нацистки методи в държавата? Я пак? Благодаря че ни показахте истинските си лица, дами и господа от БХК и Отворено общество. Данке шойн!

225

българина

преди 2 години

къф е тоя експ? кой ги храни тия???

224

Vibibibibihig

преди 2 години

Може ли някой да ми обясни какво е предлежащо състояние? И има ли такава дума в българския език?

223

С

преди 2 години

ААА тез ги достраша да не би да останат незабелязани.Тихо ,че ми писна от загрижени .

222

Анонимен

преди 2 години

КИРО ША ВИ ГО НАКИРИ.

221

Анонимен

преди 2 години

ИДЕТЕ СЕ ОПЛАЧЕТЕ НА ПУТИН БЕ ПЕД* АЛИ!

220

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за такива! Нюрнберг 2.0!

219

Анонимен

преди 2 години

Жалбите са били подготвени в партньорство между БХК и Инициатива за правосъдие на Отворено общество, с подкрепа от Фондации "Отворено общество". . . . . . . . . . . . Всичко с подкрепата Харвадците! Някой правил ли им е одит на тези организации? От къде идват парите, къде отиват, по какви схеми и.т.н. Първото което трябва да се направи след изграждане на нова правна система е тези организации да бъдат забранени, участниците съдени и в затвора или изпратени там от където са се пръкнали! Предатели

218

Гадняр

преди 2 години

Някой опълномощил ли е БХК и Отворено Общество за тази жалба? Ако получат финансова компенсация за какво ще изхарчат парите? Ако има финансова санкция(глоба) за държавата кой ще я плаща и защо? С какво "ваксините" срещу оКови-19 са доказали, че заслужават подобно внимание?

217

Анонимен

преди 2 години

ПОХОДЪТ НА СВОБОДАТА наближава Отава, като всичк лъчи трябва да се съберат на 29.01.2022!Очакват се 50 000 тира и няколко пъти по толкова по-малки камиони от цяла Канада и САЩ!!!Протестът е против ваксинационните паспорти!Бхк , ходете да спирате тировете в Канада, че да има на къде да бяга киро:)

216

Анонимен

преди 2 години

Нямат убиец за да го пуснат от затвора и се мобилизират на платени теми.

215

Анонимен

преди 2 години

А тези защо не си свършиха работата и не обясниха на братятя дето толкова подкрепят да точат социалната система, че в гетата е опасно и всички трябва да са набодени.

214

Анонимен

преди 2 години

Тези в качеството си на какви съдят държавата. Хипотетично да кажем,че печелят делото и какво става. Ще им присъдят някакви пари ли. Какво ще стане. И те каква страна са в този спор. Ако представляват роднини на починалите разбирам. Но никой не ги е упълномощил да говорят от името на хората.

213

Анонимен

преди 2 години

Трябва и ние да заведем дело срещу тях - за това, че замърсяват медийното пространство с просто.т.и.иите си

212

Анонимен

преди 2 години

Адвантата пак пред съда, дойде това нещо и що золуми направи за 6-7 месеца

211

Та тези самозванци

преди 2 години

търсят вина на държавата(много ясно,от нея могат да вземат пари).Но не виждат собствена рола в популяризиране на ваксинирането сред маргиналните групи,чиито "права"защитават.Не са проучили нагласите им,причините,поради които не желаят да се ваксинират,криенето зад етнически нагласи и особености.Еми ходете и ги убеждавайте,на вас като на собствени защитници би трябвало да вярват.Дали ще повярват?Надали,виждат,че вие търсите само шум,известност,признание и финансиране.Отврат.

210

Анонимен

преди 2 години

БХК вън от БГ.

209

Докога самозванците

преди 2 години

от БХК ще търсят внимание?Междунар.Хелзинкска Федерация(МХФ)съществува от 1976 до 2008 г.със седалище Виена.На 27.11.2007 г тя е разпусната,а шефът и Таненбергер е вкаран в затвора за злоупотреби.Кои са тези от т.н.БХК? Не са Български,защото не са избрани от народа или назначени от държавата(бълг.тълковен речник).Не са Хелзинкски,защото вече казахме,че МХФ е разпусната.Вярното е комитет,но не БХ,а представящ чужди НПО-та комитет,работещ в България.И който се рекламира като божия институция.

208

Ей тия!

преди 2 години

Те си знаят какво ги чака в приближаващия Ден на Страшния Съд!!!

207

555

преди 2 години

В сравнително четен ежеседмичник-в. Галерия от 19-25 януари се появи интервю с доайена на кардиолозите в България проф. д-р Младен Григоров. И той като много други учени твърди , че ковид19 е биологично оръжие създадено от човека , затова и силата му не намалява , както се получава при всички естествени природни вируси.От американски таен военен доклад са изтекли данни,че ковид 19 е програма създадена и финансирана от САЩ в Ухан.И това ли е конспиративна теория? Взимайте правилни решения!!!