25

Анонимен

преди 2 години

Днес в Гърция никой не признава ,че те са извършвали зверства,даже напротив говорят за българско робство в Македония ,налагане на българският език през вековете.Пропищяха света за откраднати църковни цености от църкви към Бълг.екзархия и отнесени в София.Къде са нашите политици ,да искат гърците да коригират своята история?

24

Анонимен

преди 2 години

На Балканите сме все юнаци.Дай ни маса ,ядене и пиене

23

Анонимен

преди 2 години

Гърците са извършили първото етническо прочистване в Европа през 1913г.Зверствата им са описани в независимата,,Карнегиевата комисия".Мирни селяни са били убивани ,девойки и жени изнасилвани .Ген.щаб гръцката армия е издал заповед да бъдат убити всички български младежи и мъже в окупационната зона можещи да носят оръжие!Разселват хора по островите ,като някой хвърлят в морето!Чешки журналист отразяващ Балк.войни,първи повдига въпроса за геноцида над българите!

22

Cuddy M.D.

преди 2 години

киро, не ставаш ОСТАВКА

21

Анонимен

преди 2 години

Балканите са буре с барут зависи кой кога ще го запали Гледайте Аканджали

20

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не пита за гърците кога са ни клалиГледайде Аканджали

19

Анонимен

преди 2 години

Истоната е че Македония не е само Вардарска Пиринска а и егейска гледайте има в ю тюб така ще го напиша Гледайте за Аканджали или днешен Муриес едва ли нвкой тсм ще каже че е българин

18

Анонимен

преди 2 години

Явно е, че в момента Петков предава националните ни интереси в Македония. Просто очаква удобният момент да ни го съобщи.

17

Анонимен

преди 2 години

Наш Кирчо развява килоти кто магистралка. Не съм съгласен да се подиграва така с паметта на всички векики българи и не само велики, но и обикновени.

16

Анонимен

преди 2 години

Сградата на Мина Костова кой ще разследва?Хамбуцяням и Цецо Цв участват.

15

мафия

преди 2 години

Киро продаде 1300 години българска история.Оставка!Присъда и затвор!

14

Анонимен

преди 2 години

Македония искат да я запазят за новата Югославия със Сърбия. Само че като ги няма хърватите и словенците най вече ,кой ще бачка.

13

МНЕНИЕ

преди 2 години

Всичко това е История , която вече е забранена в България . Вчера Българската Национална Телевизия ЗАБРАНИ за излъчване Документален Филм за тези Събития - по Разпореждане на Кирил Петков - Премиера на България .Трябва да има незабавна Оставка на Парламента и Правителството НИ .То бива , ама да Цензурираш Историята е Недопустимо .

12

До Ацо

преди 2 години

Прави вятър ,албанците ще те научат и вазелинче да не забравиш

11

Анонимен

преди 2 години

Какъв бизнес може да правим с макетата? Освен да им внасяме техните домати, защото си разбихме земеделието! Какъв друг бизнес? айде стига вицове!

10

Анонимен

преди 2 години

В статийката отново се избягва от цялата истина!Кой наложи македонизма в Коминтерна?Кой другаре историци?Знае се кой има документи ,но вие упорито мълчите!Още След ПСВ ,бг комунисти решават ,че за да няма повече войни трябва да се създаде нова македонска нация,даже успяват да наложат тази идея сред някой от членовете на ВМРО.През 1930те години успяват да прокарат тази идея в Коминтерна на който начело е Г.Димитров+бг функционери.За Сърбия по това време ,там живеят южносърбиянци,или старисър

9

Гого

преди 2 години

Никакъв бизнес не може да се пръкне! Стига прах в очите! Само националния ни интерес има значение ако сбъркаме сега това ще е последния пирон в собствения ни коечег като народ и държава

8

Ацо

преди 2 години

Кривокраките буггаротатари да се пръждосват обрат при тюркските си братя по степите на южна Россия и да освободят окупираните земи в Източна Македония! Спрат да крадат историята ни еммбецилите кривокраки и да си гъргорят на който тюркски диалект са си дрънкали там по времето на Аспаруч!

7

Анонимен

преди 2 години

Къв бизнес тез немогат да отгледат и чесън , ае баста

6

хХх

преди 2 години

Тиквата ни окраде до шушка и за Кире Петковски остана само да ни продаде заедно с внуците на нагло-саксите. Сигурно вече ни е предложил на някоя канадска борса ?!