65

българин

преди 2 години

Всички писания тук са насочени само към едно, да оправдае действията ни да подкрепяме всячески политиката на Путин и Сърбия, дори и това да е в противоречие с нашия национален интерес. Само един въпрос, към лъжепатриотите----Сега, като забихме нож в гърба на нашите братя, дали те ни обичат повече?

64

Димитър Благоев

преди 2 години

Още след първото заседание на новите комисии, включително историческата, ще стане ясно дали македонците желаят приятелски взаимоотношения с България.

63

Заьо

преди 2 години

Факт е че цялото правителство от РСМ пристигна на крака в България и каза че иска приятелски отношения с България. Какво тук пише едни изтрещяло маке от Куманово няма никакво значение.

62

Анонимен

преди 2 години

До Од Куманово...Ей промит,дядо ти и прадядо ти се въртят като пумпали в гроба,като четат тези твои глупости...

61

Анонимен

преди 2 години

Ке заладуме Медония скоро ми се чини

60

Од Куманово

преди 2 години

Почитувани Бугарски Татaри, Америка е со Македониа и ке си го врати Пиринскиот дел што го окупиравте и ги погазивте правата на Македонците во Пиринско! Време е за вас!

59

ББ

преди 2 години

До Заьоама ние сме...нещо ни вменяваш ли?нямаме загубена битка...и безброй продадени от политици-търговци воини,България е оцеляла 1400...въпреки продажните ни политици,защото сме били Народ,от 30 г. ни вменявате,че не сме достойни,не ставаме,...объркали сте Народа...изборите предишната ако не разчитате посланието...България и просперитета им е нашият Дон...нашият Бог,македония,украйна,меренето на...армии на великите...ми е през ...дедо Йоцо,Просперираща България...веднага...или Оставки!!!

58

Дуло

преди 2 години

Насила хубост не става. Гражданите и селяните на Република Македония могат само да спечелят, ако не враждуват с България. Като за начало им предлагам да спрат да се веселят, като горят българското знаме.

57

Радо

преди 2 години

Тази налагана от САЩ дружба между БГ и Македония е голям цирк на който никой българот не желае да ходи.

56

Заьо

преди 2 години

Бог да пази България.Бог я пази вече повече от тринадесет века. Нека се окажем достойни за наследници на нашите велики предци.

55

ББ

преди 2 години

Костов опита с икономиката...резултата бе, спомням си майка ми плачеше,че им купуват млякото по 0.10 ст....заради вноса от македония...сега киро и той...ама не сте изплатили субсидиите на земеделците,на пролет...ама те хванат ли се за зелено могат и без "подкрепата"януари и февруари са тежките...особенно за животновъдите...а вие за македония...поръчката..Оставки!!!Г-н Трифонов...Слави,уволни го моля те от сърце!!!Заради Децата ни..кирчо е тръгнал по-грешен път...велика македония..децата ни роби!

54

ББ

преди 2 години

няма начин да приема...да мразиш децата ми само защото са българчета и защото обслужваш нечии интереси,играеш си на...политика,няма начин да ти се доверя гледайки как палиш Знамето под което са загивали предците ми във войни за Вашата Свобода и Независимост!нЕма начин...Вето!Бог да пази България от бизнесмени и търговци политици!...а Британците и САЩ да се мразят...да обслужват някого...ами не...едно са в борбата просперитета си...ние...велика македония.а те...татари,фашисти,нЕма начин!!!

53

ББ

преди 2 години

До Анонименопити на службите на путин да манипулират...пари на вятъра...имаме си божии ценности...не можете ни влияете!!!

52

Заьо

преди 2 години

Не е в наш интерес на пуснем макетата в ЕС, ако те ще продължават така да ни мразят. В момента те продължават да ни мразят, но след като разбраха, че БГ няма да отстъпи на тяхните провокации, само се правят на добри и чакат прикрито удобен момент за да ни нападнат отново.

51

ББ

преди 2 години

До Анонименние не сме търговци...да ги "пуснем",не продаваме Историята си,Честта,Паметта на предците ни...ние ги посочихме като членове потенциални...забравяте и това ли?имаме подписан Договор които не спазват,човече учат децата си да мразят...как ще живееш с хора в общ дом които те мразят...ей така само защото така им нареждат от Сърбия и Русия,това е нелепо...интерес...за Почтенност става въпрос...печелел путин...загроби Русия...Велик Народ...обслужва Китай като жертва Народа си...Вето!!!

50

Анонимен

преди 2 години

'' Македонизъм, бизнес '' ........................ разберете, че е в наш интерес да ги пуснем в ЕС, всичко друго е вражда, нестабилност и Путин печели.

49

ББ

преди 2 години

До KamencoПоредната манипулация...след войната Тито и Сталин...не вагон...това са просто манипулации...факт ли е че България първа ви призна за Независима Държава...факт...а ви учат да ни мразите и обиждате,когато албанците тръгнаха...българия дари танкове...и бяхме готови да дойдем и да ви защитим..вие пак ни викате...татари...ок ние знаем кои сме...бъдете здрави...предците ни са умирали в 5 войни за да ви има и да сте Свободни...и как изразявате уважение...с фашисти...татари...ЕС след 40 г...

48

1984

преди 2 години

Събудете се..Готвят ни тоталитарен дигитален концлагер..Зеленият сертификат който няма общо със зеленото е измислен много преди пЛандемията..Прочетете за събитие 201

47

До Kamenco

преди 2 години

При това, българското правителство не е било наясно, че ще бъдат изпратени точно в такива лагери, където да бъдат масово избивани - това до края на войната не са го знаели дори голямото болшинство от германците !

46

До Kamenco

преди 2 години

Тамошните евреи не са били български граждани, и затова нито Цар Борис, нито някой друг от България е можел да ги спаси ! А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ за тяхното спасение ??!! За нашите се застъпи целият народ пред царя, правителството и Народното събрание !