108

Анонимен

преди 2 години

А откъде сте сигурни, че тъпче на едно място? Имам лошото усещане,че корупцията марширува из цялата държава.

107

Герб са гадове

преди 2 години

Мафията си има главен прокурор и затова е недосегаема а до вчера си имаше и министър председател. Не може така лесно да се изкорени или ограничи корупцията това е надграждано с години. И не случайно докладите на ЕК и американските сенатори бяха най корумпираната страна в ЕС.

106

истина е

преди 2 години

Съда и магистратите са главните корупционери , защото няма и един на високо ниво в затвора ,защото вземат милиони от бандитите подкупи !!

105

Влади

преди 2 години

Пък аз мислех, че от април м.г. вече няма корупция у нас и сме на 1-во място по честност, зер управляват ни ангели небесни, компетентни и честни!

104

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро че му слага на бац ***-но,докато Кокорчо мастурбира

103

asd

преди 2 години

Откакто РАдев вдигна юмрука съвсем забуксува. 90% от партиите повтарят по цял ден желанията на Божков. Кико обещаваше някакви милярди от корупция, а се оказа, че милярдите ще идват от заеми, а не от спряна корупция.

102

Ами

преди 2 години

Във всяка държава има такива структори които работят за спокойствието на гражданите си .

101

Анонимен

преди 2 години

От пет до 10 години няма да има държава.

100

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЧакай малко! У нас още са на ниво АНАЛИЗ

99

Годжи бери

преди 2 години

Обещаха ми палати ала само кривати.

98

Анонимен

преди 2 години

Щом народът не обеси Борисов значи му е простил това , че ограби България и изби сума ти хора

97

Анонимен

преди 2 години

Не верно,баце ни докара ди Гвиана и Конго постандарт и корупция.Сериозен успех.

96

Майора

преди 2 години

А вашата организация от кого се спонсорира? Ако прокуратурата е виновна защо италианската антимафия призна за успешната и борба с корупцията? Явно гледате да оправдаете парите на Сорос, с не виждате че евродепутат е обвинен за корупция!

95

ДО 91

преди 2 години

Спри се бе, тр...ол гербаджийски.И какво като му е 15к заплатата на Радев?ТОва му е ОФИЦИАЛНАТА заплата. Това означава ли, че тези пари за теб са от корупция??

94

ТЕЛК

преди 2 години

ВСЯКО ВТОРО ИЗДАДЕНО ТЕЛК РЕШЕНИЕ Е СРЕЩУ ПАРИ. НЕ СИ ЛИ ПЛАТИШ, КОЛКОТО И ДА СИ БОЛЕН ЩЕ ЧАКАШ МИНИМУМ ЕДНА ГОДИНА ДА ТЕ ИЗВИКАТ И ДА ТИ ДАДАТ ПО-МАЛЪК ПРОЦЕНТ ОТ ТОЗИ КОЙТО ЗАСЛУЖАВАШ. НАЙ ГОЛЯМА Е КОРУПЦИЯТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

93

Невероятно нали

преди 2 години

Реално в България годишно се използват над 300 000 СРС-та, официално около 10 000!Във Всяка патрулка има СРС техника, наблюдават и слухтят всеки апартамент!

92

Хехе

преди 2 години

Колко голяма е ползата,че рода на Борисов се оказа малочислен, в сравнение с фамилиите на Харвардите и техните приятели. Сега като се включат всички братовчеди,съученици и шуринейки, свят ще ни се завие.Кой е мислил,че във властта ще влезят безсребреници и просяци като Белев,Сандов или Свети Настимир Многопартиец:-))

91

Анонимен

преди 2 години

ДА БЕ... ТОВ ДАНИЯ И НОРВЕГИЯ НЯМА КОРУПЦИЯ... САМО СПОМЕНАВАМ ТЕЛЕНОР...ДЕТО В ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА Е С КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ ЗА МИЛИАРДИ. ЗАГЛЕДАЛИ СЕ В ШАКАФЧЕТО..

90

Анонимен

преди 2 години

Абе нали щеше да ни карате газ от русия на 40 стотинки къде е тая газ умрех от студ и глад празни приказки на голо ще направя това ще направя онова изхвърляте се като *** на пясък.

89

Русия

преди 2 години

1996г. Русия е на 37 място. 2017г. - 137 място. Сега, не знам. Може да се е подобрила?