148

ЬЬЬ

преди 2 години

Политиците говорят против корупцията в България само когато са в опозиция, но вземат ли властта всичко се замита под килима и се забравя,защото целта им е не да се краде,а кой да краде и поради тази причина нашата "демокрация" е без аналог в целия ЕС.

147

пияница мистик

преди 2 години

Корупция е, когато си назначиш любовницата за твой PR за 15 000лв заплата на месец и на още една позиция в Президентството за още една такава заплата, както направи Фигуранта с *** Десо. Корупция е, когато министър Янев си назначава и двете деца на сладки държавни синекурни длъжности за заплати над 10 000лв. Корупция е, когато *** даскал има 19 имота, от които единият е замък с гора, басейн и 12 WC-та и никой не го пита откъде са. Е, Кире Ментов, как ще се пребориш и ще я направиш нулева?

146

Пич

преди 2 години

Това не може да е вярно. Как да повярваме, че по времето на Баце е имало корупция?

145

Я па тоя

преди 2 години

До пияница мистик...... То па, ония, с Шекспир, гледам блестят от ценности и акъл! Най- ужасяващите престъпления, кръвосмешения, хомо семейства, самоубийства на килограм и колко още- не ми се пише. В Щатите до 8- ми клас знаят, че тока, това е ключът на лампата. И толкоз. И,драги, Андрешко е ,за да се поучиш на обратното на него. Ако изобщо имаш усет за сюжет!!! ***, кВо ли ти обяснявам, нищо няма да схванеш!

144

Сапиенс

преди 2 години

Нали сегашните разправяха ,че предните крадяли между 8 и 12 милд. на година ...За сега казаха ,че ще теглят 7 милярда дълг ,ония 8-12 дека са не знаем...В така наречената демокрацията (демокрацията е важала е само за имотните мъже от градските родове) на гърците роб се ставало по два начина :загуба на война и невъзможност за изплащане на дълга...

143

ББ

преди 2 години

за 100 дни ще ни затрият...не им ги давайте!!!

142

ББ

преди 2 години

заети са...легитимират...еничарето учещи децата си да мразят нашите,наричащи ни фашисти,палещи Националният ни флаг...дИмократе,като ги...ще се заемат с ***.....Оставка!!! Да България...ИТН...грях е,вършите грях срещу Народа ни...те не знаят какво вършат за Бога!!!...дпс-гроб измекярите продължават да грабят и колят Народа ни...вие ,подредете дома ни...Оставка!!!

141

mda

преди 2 години

Кво стана със свободата на словото? Вече цяла година Славчо е в политиката и властта, има собствена телевизия. На кое място сме сега? 1-во или 2-ро?

140

Улицата

преди 2 години

Бойко Мутрата каза едно време че корупция в България няма.

139

ссс

преди 2 години

ТаРашков като президента и Киро "истината",само ПР в медиите,на дела никакви ги няма!

138

Анонимен

преди 2 години

Това е лъжа. Лъжливият и крадлив комунист киро направи корупцията в България нулева. Това никой никъде по света не го е постигал а наш просто киро го направи за 7 месеца.

137

Анонимен

преди 2 години

В тази страна всичко бе разграбено и раздадено,природните ни богатства се добиват от други държави,енерготърговия и разпространение също,дървата се изсичат и изнасят на поразия,всеки който има желание и пари ни краде както си иска.Производства родни почти няма,търговските вериги са чужди,всъщност какво имаме,даже земята вече чужди я купуват.Никаква национална стратегия и сигурност,никаква защита на българското и българите

136

Еспиноза

преди 2 години

Корупцията е смазочно масло на демокрацията

135

Анонимен

преди 2 години

Един прокурор от Рим през 1980 година се срещнал с известния Франк Копола, наскоро задържан, и го провокирал: Синьор Копола, какво е мафия?Старият Копола размислил и отговорил: Господин съдия, в този момент трима съдии желаят да получат поста прокурор на републиката.Единият е много умен, вторият се крепи на партиите в правителството, третият е празноглавец. Кой смятате ще бъде избран? Един от последните двама...... Ето това е мафията".

134

?

преди 2 години

Това новина ли е?

133

Кармен Златарева

преди 2 години

Не е вярно - БГ "гордо крачи' към все по голяма корупция....И там където има голяма корупция са загивали даже велики империи

132

МИТНИЦИТЕ

преди 2 години

С ГОЛЯМ ПРИХОД ТАЗ ГОДИНА АМИ ЧЕ НЕКА С ТЯХ СЕ НАПРАВИ ТУНЕЛ НА ПЕТРОХАН ТА ДА ЖИВНЕ СЕВЕРОЗАПАДА

131

КУУРУПЦИЯ

преди 2 години

ЛИЛИ ЧЕРИ БАМБОКОВИ ЧОРБАДЖИЕВИ И ДР СИТЕ СЕГА СА В ЗАТВОРА ПРИ НОВАТА ВЛАСТ ША СА ОПРАИМЕ

130

Анонимен

преди 2 години

Никой до сега не потърси сметка за калпавата работническо мениджерска приватизация с който потънаха около 40 милиярда лева, никой не потърси сметка за дадените на концесия златни находища на страната, за разпродажбата на БТК, енергоразпространинелните дружества, за горенето на *** и пр. Всички партии имат уговорка да не си търсят сметка едни на други .

129

Крас

преди 2 години

Каква корупция ,какви пет лева. От как е новата власт такова нещо няма.Хората вярват в тях,станаха почтенни и никой не пипа. Няма работа за прокурора,ще го обявим за нищожен и излишен. Защо ни е прокурор като си имаме президент и Киро председател.