168

Анонимен

преди 2 години

Оставка на мракобесното правителство! Оставка на Киро, Кокорчо, любовниците им, кумовете им и другите им незаменими "експерти"!

167

БГ реалност

преди 2 години

Нулева търпимост към корупцията - назначеният от Стойчо Кацаров директор на болница "Лозенец" сключил договор със себе си и се уредил с едни 40 000 лв.

166

Анонимен

преди 2 години

Тези са расисти щото излиза, че има корумпирани нации, а други- ангели. Всъщност България е точно толкова корумпирана колкото и Германия като се отчита стерента на икономическо развитие и богатство на обществото! Инвестиции трябват и нови заводи- много заводи за да работи народа и има достойни доходи! Така се маха корупцията, а не с расистки начмеци в платени докладчета за усещания, които целят да натискат държавата и да не ни пускат я в шенген, я в еврото.

165

Един от митинга

преди 2 години

Всяка държава по света има корупция!Целия ЕС е в корупция!Цяла Европа , САЩ ,Канада ,Австралия! Корупцията се прави от ОЛИГАРСИТЕ! Не се прави от министри , мин.съвет , много рядко от парламентарно представени партии и депутати! Нямат назначени Главен Прокурор , съдии и прокурори , шефове на РПУ , МВР ,МВнР по политически квоти , какъвто е Рашков и не носи наказателна отговорност за лъжите?!Аз искам ПРОМЯНА , не ПОДМЯНА!Искам ДЕМОКРАЦИЯ , а не ЕДНОЛИЧНА ПРЕЗИДЕНТСКА ВЛАСТ!Искам да съм в ЕС !

164

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли че в България има борба с корупцията? Най-много да се осъди някой ***, че се е опитал да даде 50 - 100лв на неподкупен полицай или на много дребендържавен служител.

163

Анонимен

преди 2 години

Някой си дава съвет, че трябвало да се чегърта до здраво - иначе пак избива! Бе, какво ще остане, след като се изчегърта всичко!

162

Анонимен

преди 2 години

БГ-то ще продължи да тъпче на същото място в "борбата" ЗА корупция, защото корупцията е далавера, а далаверата е любимото нещо на народните маси! И Господ да слезе на ревизия в БГ-то, ще се изкефи, като види как с наслада масово народът върти корупцията!

161

Възприятие

преди 2 години

Българите много възприемат корупцията - на който и да кажеш за еврофондовете, веднага пита как може да източи някое евро.

160

Анонимен

преди 2 години

Това не може да бъде. Нали киро мошенгията щеше да я бори тази корупция? Защо става още по-зле?

159

БГ реалност

преди 2 години

Нулева търпимост към корупцията, поста министър на транспорта струва само 200 000 евра.

158

ако

преди 2 години

в другите страни корупцията е по високите етажи,то в българия корумпиран е народът,да бутне на лекар,на катаджия,да си купи шофьорска книжка или диплома,да го назначи чичо му на работа,това са все корупции дълбоко вкоренени и не могат да изчезнат

157

До ГЕРБ

преди 2 години

Кажете къде са конфискуваните биткойни!!!

156

112

преди 2 години

Нали знаете определението за корупция? Далавера в която не участвам АЗ! Новите май не искат да затворят хранилките на ГЕРБ и ДПС а да ги пренасочат към себе си. Бордовете на държавните предприятия (назначени в последната секунда) всеки ден наливат пари на тези, които са ги назначили а ние тук си чешаме клавиатурите. Ръжда се чегърта до здраво - иначе пак избива!

155

Анонимен

преди 2 години

Ауу,Не може да бъде.Каква изненада.Дъвчете едно и също вече 30години.

154

някой

преди 2 години

ВЕчно ще си клечим на това последно място.

153

Анонимен

преди 2 години

Не виждам защо някой ще иска да стане политик, ако това не му носи позитиви - власт, пари, почести и т.н.т. Употребата на общественото положение за лично облагодетелстване е единствената цел на драпането за добро обществено положение,и това се вижда от цялата история на човека от Шумер до днес.

152

Анонимен

преди 2 години

Корупцията е хубаво нещо, особенно в България, където законът е много разтегливо понятие и не може да се разчита на него. Всички сме хора - редно е да можем да се разбираме по човешки - аз на тебе, ти на мен, така е справедливо

151

Христо

преди 2 години

До пияница мистикДа, така е. Не се върнах толкова във времето. Да, мисля като Вас.

150

пияница мистик

преди 2 години

До Христо === Навсякъде по света има корупция и ще я има докато има и трима останали човека на Земята. Единият ще плати на най-силния да му дава повече ядене или направо да убие опонента си. Ами при прехваления соц всичко живо носеше дамаджани и кошници с луканки на лекарите, да лекуват по-добре техния човек. Правеха се услуги, за да ти дадат нещо по-така за ядене под щанда. Даваха се пари на ръка, за да ти купи който има право нещо от Кореком. Корупцията при соца беше 100%

149

Христо

преди 2 години

До ПичНе е важно при Баце, Гоце, Станишко, Симеончо, Рашко, Цецко и всички останали герой. Важно е че корупцията в БГ Е ОГРОМНА във всички сфери на жалкия ни живот, като почнеш от катаджията, минеш през общината, правителството, президентство, следствие, прокуратура, съдии.....