31

мери

преди 2 години

Абе ,тоз луд ли е като беше на власт единствено за това приказваше а сега нямало смисълтез не са на себе си аз искам да има съртификат и всеки който се разболее и носи зараза да бъде глобяван за това не сме длъжни да лежим по болници заради анти ваксери дето ръсят зараза навсякъде

30

Неваксиниран

преди 2 години

Ние неваксинираните го знаем това още от началото на ковидистерията!Нито мерки нито зелени фалшификати могат да спрат вируса,така че са абсолютно безсмислени!Жалко че ние обеднявахме а доктори,фармамафия,***-пропагандатори станаха милионери за 2 години на наш гръб!

29

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно, че сертификата е за да принудят хората да се ваксинират. Спомнете си израелският министър, какво обясняваше на колежка.

28

АНОНИМЕН

преди 2 години

Дадоха се колосални суме пари за нещо, което неработи.

27

Мария

преди 2 години

Като искате да се разделяме на ваксинирани и неваксинирани оставете търговските обекти сами да избират кои клиенти да пуснат. Или едните или другите. Така могат да се разделят и болниците. Няма да си пречим едни на други. Така и изборът къде да отидеш ще стане естествен. Хората като видят, че с ваксина е по-добре, сами ще се ваксинират. Или пък няма и ще избират обекти без. Сега с принуда предизвиквате само гняв. Ваксинираните са завзели всичко и го искат само за себе си. Затова ще има проте

26

ЬЬЬ

преди 2 години

Най-голямото недоносче в борбата с вируса е "зеленият сертификат",защото само притежателите (със или без симптоми) могат свободно да разнасят заразата и то под благословията на мз,а това,според човешките норми е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

25

Анонимен

преди 2 години

С всичко е така - ако няма контрол не работи

24

Анонимен

преди 2 години

"няма лошо в това хората да бъдат принуждавани" - манталитетът на малките хора.Да си бяхме останали с комунизмът, ако в принуждението няма нищо лошо.

23

Алекс

преди 2 години

Съгласен съм ,че зеления сертификат е напълно безполезен.За принудителната ваксинация е сбъркал държавата.Това в България няма как да стане.

22

do 15

преди 2 години

До Анонимен: Ами, хайде де, излезте - да ви се посмее цял свят

21

Константин Матеев

преди 2 години

До АнонименБързо и явно вирусът мутира и това промена правилата на играта. Няма смисъл да съдим за действия, предприети в период на доминация на друг щам с по-фатални последици. Важно е да се действа според обстановката, която бързо се мени.

20

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПремести се в Австрия!

19

българин

преди 2 години

До: номер 16 (SS) Защо? Нали бяха миролюбиви?

18

Зел сертификат

преди 2 години

Тези които пьтуват в чужбина да се бодьт заради сертификата, имунокомпрометираните лица да си поставят ваксини но защо трябва да се налага на всички останали

17

чудна работа

преди 2 години

Брех мааааму... Всеки който се превърне от настоящ в бивш министър, и веднага почва да плюе и протестира против т.нар. "зелени сертификати". Всеки, който още не е станал министър, но в бъдеще може да стане, прави същото, тоест не одобрява измислените "сертификати". Всеки обаче когато стане министър и вече е встъпил в длъжност, пламенно започва да защитава "сертификатите", независимо от мнението му до този момент! Що така?

16

SS

преди 2 години

Сега братушките като пратят 2 ракети и на никой няма да му трябват ни сертификати ни ваксини....ще ни излекуват от простотията....

15

Анонимен

преди 2 години

Категорично НЕ сме съгласни с това! Не искаме антиваксъри да ни заразяват, те са опасни и трябва да бъдат дистанцирани от нас, разумните хора, които повярвахме в науката и се ваксинирахме. На протест срещу антиваксърите!

14

339

преди 2 години

Март-април ще има едногодишна ваксина.Науката напредва.Поне през последните 70 години българите са били стриктни при ваксинирането.Останалото е политика.

13

Анонимен

преди 2 години

на кой му се боде с графен!

12

Анонимен

преди 2 години

До АреКой по-точно Кунчев : Огнян, Ангел или Христо -акушер-гинеколога от Пловдив?!