54

Баба Пенка

преди 6 месеца

Моля събирайте сертификатчета баби, че пенцията е малка и няма баба с какво да си купи тоалетна хартия) Дайте сертификатчетата на баба да има с какво да се забърше в тоалетната!

53

Ямболски цървул

преди 6 месеца

Браво докторе.Де да бяха всичките ви колеги като вас.Малко сте,но качествени !Бъдете жив и здрав!

52

Анонимен

преди 6 месеца

Типично новговорски doublespeak - от една страна признава пълното безумно безсмислие на сер-ем-ти-на-фиката, от друга "няма лошо в това хората да бъдат принуждавани" !НЕ, ИМА ЛОШО И ТОВА СЕ НАРИЧА ТИРАНИЧНА РЕПРЕСИЯ, БИВША ПОЛИЧЕСКА КYЧКО !

51

Анонимен

преди 6 месеца

Ето това е приказка! Нека възрастните и хронично болните се ваксинират. Нека всеки, който желае, се ваксинира! Но разкарайте сертификата! Няма никаква полза от него! Оставете хората на мира! Оставете бизнеса на мира! Стига вече с истерията и истеричното поведение!

50

до 50

преди 6 месеца

Ти сериозно ли? Понякога можело човек да се разболее ако е ваксиниран? *** да тестваш тая теория ако си ваксиниран. Отиди и се срещни с някой болен да видим колко те пази ваксината. Наивници. Леко го били карали малко от ваксинираните, които се заразят, ами то повечето хора го карат леко според официалната статистика под 10% го карат тежко.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Престъпление срещу човека е това, че се изисква сертификат при пътуване в чужбина, а за изискването на сертификат при ходене на ресторант, това дори не го коментирам.

48

В момента

преди 6 месеца

В квартирата сме четири човека , трима сме прекарали вируса , един ваксиниран ... ваксинирания е тежко болен , и заради него сме под карантина без да ни има нищо !!! Чудесно

47

да бе да

преди 6 месеца

"Ваксините спасяват животи и няма лошо в това хората да бъдат принуждавани". Леле, не знаех, че принудата е хубаво нещо! Тия са такива ветропоказатели - сега се оправдават с Омикрона, че ваксините не предпазвали -хаха, те не предпазваха срещу нито един вариант. Само дискриминирате хората и мноооггго хора фалираха, ето това постигнахте. Тъща ми има 3 дози, в момента е болна и понеже е сертифицирана си вее байряка навсякъде!!!

46

Гневен

преди 6 месеца

На този неадекватник парите на пенсионерите му се досвидяха! Безсрамник долен!!! Уж е лекар,а не знае ли колко безбожно скъпи са лекарствата,колко доплащаме за лечение?! И с цялата си наглост да пита защо им са тези пари на възрастните хора,не знае ли за мизерните им пенсии?! Според него сигурно парите трябва ше да отидат в техните ненаситни джобове,та заплатите им да станат от 50 на сто хиляди лева! Срам и позор за този ***!!!

45

Анонимен

преди 6 месеца

Дадоха се тия пари основно на най-голямият измамник във фармацията - Файзер. Не им е за пръв път да лъжат за ефективност и безопасност на техни продукти. Но са бъкани с пари и са готови за печалби да плащат мизерни суми за обезщетения. Сега обаче няма и да плащат обезщетения. Вече са толкова финансово силни, че подкупиха всички за да направят договорите в техен интерес. А с тези печалби, които сега реализираха, няма какво да ги спре в бъдеще да правят каквото си поискат.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Този беше най-адекватния здравен министър, който сме имали последните 30 години.

43

777

преди 6 месеца

Така е докторе. Хайде бе , кво чакате, че не последвате Борката? Човека си ходи по купони, и отмени всички,, панде,, глупости.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Както се е запънал харвардския специалист, стана вече за смях.....

41

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 43 "НИКОЯ ВАКСИНА НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ" всички ваксини (без противогрипната) предпазват от заразяване! Всички! Единствено ковидалните бъркочи те "пазят" евентуално да не се гътнеш, ама само евентуално. ПП. няколко процента от населението не могат да развият имунитет с ваксина или преболедуване, тях не го броим.

40

до 43

преди 6 месеца

А ти си късай ризата.Този препарат може би предпазва,НО САМО И ЕДИНСТВЕНО човека, който си я сложил и няма никаква ама никаква полза за останалите. Затова призивите на всички твои "специалисти"-ваксинирайте,за да препазим другите и да спрез заразата е една пълна глупост.Точно те трябва да си скъсат дипломите,защото е противопоказно,даже и страшно да се поставят ваксини по време на епидемия.Аман от набодени....

39

Анонимен

преди 6 месеца

Николета Лозанова има ново дупе, вие се занимавате със сертификати. Я малко по-сериозно.

38

Хм

преди 6 месеца

Вместо да се потърси отговорност от създателите и разпространители на вируса, които са добре известни, се върви към тероризиране на световното население!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Абе и на децата им стана ясно, че става дума за пари. Затова са всичките сертификати, мертификати, бустъри, мустъри и т.н.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Единственото което дава зеления сертификат е правото да ходиш на места в държавата, които би трябвало да са достъпни за всички. Нито те защитава, нито спира разпространението на КОВИД. Достъп навън за пътуване не дава понеже и без сертификат и със сертификат ти трябва тест за да пътуваш и трябва да попълваш PLF, та ако може да спрат да ни заблуждават от необходимоста на това. Единственото нещо, което постигат с него е да сплашат слабоумните и те да идат да се боцнат въпреки че не искат.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Сертефикатът нищо и никого не пази ваксинираните се разхождат дори когато саси направили и домашен тест излязъл положителен и ръсят вируса докато болните -неваксинирани пазят другите У нас тарикатлъкът няма цена докато отговорността е безценна но незачитана