21

Анонимен

преди 2 години

Работя си от къщата до София. Планински район, огромен модерен имот. Токът не спира, но все пак имам генератор, интернет през мобилната мрежа, която е тотално ненатоварена, имам и бекъп сателитен. Термопомпа геотермална и подово- по тениска и къси *** съм. Камината бумти за кеф и красота, от обяд си сипя една тъмна биричка или винце. Фермерски мезенца от Бредас, домашно сирена от кравите на близка ферма. Нека после хейтърите разправят как програмистите сме зле на село.

20

Анонимен

преди 2 години

Казва се повишение на температурите а не затопляне, затопляне най-рано март-април.

19

До до 14

преди 2 години

Преди Бойко беше за всичко виновен, сега е време радев да поеме отговорността и вината. Такъв е трендът.

18

Анонимен

преди 2 години

Вече ще станат 55 години и все ме лъжат за глобално затопляне. Като ученик се надявах вместо ябълки да бера портокали и банани и да ходя по къс ръкав февруари, ама не. Всичко е лъжа за пари. И най вече за власт.

17

Анонимен

преди 2 години

до 14 ; Много яко ти бърка изотзад тоз Радев , бе - седнеш - станеш все той ти е в акъла ?! Знам , мъчно ти е за Бокича ,ама ко да праими ...

16

маамустара

преди 2 години

Така и не разбрах глобално затопляне ли има,или глобално застудяване!?

15

ха-ха

преди 2 години

Че каква зима е това-ударило -10 за няколко дни и се посрахме...

14

ОТОПЛЕНИЕ С ВЪГЛИЩА!

преди 2 години

Сега клиентите, отопляващи се на екологична газ, ще плащат 4 / четири цифрените сметки! Вадете пачката и плащайте високите сметки сега!

13

Анонимен

преди 2 години

Те това е зимата на резидента румен радев! КРИЗА, МИЗЕРИЯ, ГЛАД, НИЩЕТА, *** СТУД, НЕПОСИЛНИ СМЕТКИ, НЕПОСИЛНИ ЦЕНИ НА СТОКИ И УСЛУГИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ, КОРУПЦИЯ, БЕЗВЛАСТИЕ, СПРЕНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА, СТРАХ, БЕЗСИЛИЕ, БЕЗРАБОТИЦА, ФАЛИТИ, БАНКРУТИ, МАГАЗИНИ, РЕТОРАТАНТИ И ХОТЕЛИ ЗАТВАРЯТ, ЖЕНИТЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ СА ПРИНУДЕНИ КРАКАТА СИ ДА ОТВАРЯТ, ТОТАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ, ДУХОВЕН КОЛАПС, МОРАЛЕН СРИВ, ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ И РАЗПАД НА ПАТРИАРХАЛНО - СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ! ОСТАВКА!

12

Гошо...Тъпото

преди 2 години

За толкова дни си бях приготвил дърва за горене в камината,в Кривунделово.С...малки икономии ще...изкарам още 1(един) ден.Ако продължи студа,отивам при сина в София,където...парното е на...макс.

11

Вальо Топлото

преди 2 години

До маалеей Да супер премии ще имат от парното ще ходят екзотични почивки ще имат и пари за джакузита със моделки метеороложки палави и игриви ще им бъде супер купон с пари и на топло.

10

маалеей

преди 2 години

Представям си от Топлофикацията за какви премии са се наточили!?

9

Анонимен

преди 2 години

лятото идва от глобалното затопляне ке се пържи

8

Янко от Ябълково

преди 2 години

По-възрастните помним какви бяха зимите едно време, първи сняг в началото на ноември, и се задържаше, след това - до март, още тежки снегове и студове, в днешно време, същинската зима се вмества в 20 дни, а разправят че нямало глобално затопляне...

7

Анонимен

преди 2 години

Петте ледени дни ще бъдат пет ледени месеци за топлофекация

6

маркиз дьо саП

преди 2 години

Така, така, много е важно какво ще е времето на 2-ри февруари!

5

Хах

преди 2 години

Очаквайте здраво суровакане, поне 80 % от заплатата я отделете за ток и парно

4

Празник

преди 2 години

За Топлофикация с Високи сметки се задава.

3

Анонимен

преди 2 години

Това лято къде мина беше Кувейт в БГ-то,даже в държави които са на 300 км от Африка беше по хладно,но важно е че сега е на противоположния полюс..

2

Анонимен

преди 2 години

Студ глад и си мия газъ защото няма тоалетна хартия като турците или пък с вестник.