36

Qanon

преди 2 години

НАТО и ФАЩ нямат място в Европа!!! Yankee go home!! Не Русия има над 700 военни бази по света!! Кой е агресор и окупатор?!

35

Българин

преди 2 години

Вместо да решат проблема мирно те го задълбочават.Само дето не са започнали стрелбата.Това ли е защита ,или искат война?

34

Война ще има

преди 2 години

ако Киев реши да започне масирана военна операция срещу сепаратистките републики Донбас и Луганск. В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население тамк. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да го решат с военна акция. Ако от Киев им дадат автономия с това щеше да се приключи. Не, те искат военна победа.

33

ЯНКИТЕ ДА НЕ ИДВАТ!

преди 2 години

Защото комунистите казаха, че Русия ни е освободила от фашистко робство, нищо че фашизъм е имало само в Италия на дуче Мусолини.

32

Анонимен

преди 2 години

колониалните слуги на америка за българия, като във всяка колония не от американците се осъществява тяхната политика ами от продажни слуги с местен корен , така действат навсякъде по света , а после при изтегляне , като в афганистан ги оставят на произвола на съдбата

31

Анонимен

преди 2 години

ай стига с тия русофили , американофили , след съединението /което е анексирано като Крим /започват тези разделения . Русофобите /Ст Стамболов регента доведе тази проклета алчна фамилия на Сакскобурготите . На Ст Стамболов п-вото започва с незгодните западни заеми и преврати и русофобства

30

В.

преди 2 години

Много тъпо от страна на България да допуска концентрация на въоръжение тук. Всеки чуждестранен безотговорен ненормалния може да запали война. Нашите си тук все пак могат да бъдат контролирани от службите. И без това са платени слуги и ще слушкат.

29

анонимен

преди 2 години

Хамериканците никой не защитават. Подмолно се набъркват тук и там заради собствените си икономически интереси. Много добри шахматисти са.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: 89та свърши твоята манджа" Човек, сбъкал си табовете - явно жлъчта е за някойя друга новина, която осеняваш с присъствието си.

27

Анонимен

преди 2 години

89та свърши твоята манджа:)) Изхвърлихме ви от майка България и повече няма да степите тук. А ти си ***, колко искаш.

26

СС

преди 2 години

НАТО е пирамида с "велики" армии на Македония,Литва,Латвия и други джуджета !!! Целта е продажба на оръжие и контрол на малките държави !!!

25

Убедете ме!

преди 2 години

Американофилите, обидите не са добро средство на убеждаване! Също не е добро средство измислената фактология.

24

Убедете ме!

преди 2 години

Американофилите, ползвайте аргументирани доводи, моля! 'Кликането' на минуси нищо не ми говори.

23

Анонимен

преди 2 години

След 50г комунизъм и глад ... по добре ти ни убеди,че си руската ти чутура е по добра :) Клоун

22

Давайте така!

преди 2 години

Браво. - добре че има няколко американофила които да служат за представителна извадка! Дебелашкото им чувство за хумор, нечовешката омраза и незмеримото плико умие поразяват! Може да ориентират и човек който няма нищо против американците да почне да не ги обича!

21

Убедете ме!

преди 2 години

И ОТНОВО Давам шанс на американофилите - убедете ме че сте по-добри и каузата ви е по-добра от русофилите! И ще ви подкрепя!

20

Анонимен

преди 2 години

Браво. Да не забравите да докарате и ядрените кораби и подводници. Джуджето, както винаги иска да прави приятели с война, а не с диалог и работа.

19

Интересно поднесено

преди 2 години

То от години "НАТО засилва военното присъствие в Източна Европа" - което доведе до сегашната ситуация.

18

На лъжеца крачетата

преди 2 години

В 'новината' са "сбъркали" хронологията НАТО първо засили военното си присъствие, Русия реагира. :):) как 'нашите' се прават на роми хванати в крачка!

17

Освободител

преди 2 години

89г. руския ботуш се изтегли и остави всичко изпотъпкано и държавата разорена и фалирала. Не трябва да допускаме да се случи пак. Трябва да се бием срещу червената мафия до последна капка кръв!