20

Пак от номер 5

преди 2 години

До До до 8 Аз коментирах само песента, за певицата нищо не написах, но понеже много настоявате на някаква злоба, ще Ви кажа и за певицата. Задайте си въпроса защо нямам такава злоба към Вълкана Стоянова, Недялка Керанова, Надка Караджова, Янка Рупкина, Валя Балканска, Стефка Съботинова, Верка Сидерова, Олга Борисова, Любка Рондова, Радка Кушлева, Бинка Добрева, Надежда Хвойнева, Калинка Вълчева, Кремена Станчева, Галина Дурмушлийска, Пенка Павлова, Христина Лютова (няма място за всички), а само

19

Анонимен

преди 2 години

До ***-ти-те народните и сватбарските песни се харесват само на интелектуално осакатените и простите по душа. На хора низко образовани и без критерии за красиво, естетично и художествено исдържано. Демек на такива ка то тебе. *** както казах да живее бай Ганъовщината. За туй сте и последни в Европа във всичко друго, освен по смъртност. Там сте на върха на класацията

18

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

КАКЪВТО ГРАДЪТ - ТАКИВА И ПОЧЕТНИТЕ МУ ГРАЖДАНИ. И КМЕТЪТ СЪЩО.

17

Малоумни

преди 2 години

Жената е "сватбарска певица" и пее БЪЛГАРСКИ народни песни...

16

Ямболски цървул

преди 2 години

Когато протестиращите 6матки срещу цената на бензина преди няколко години обикаляха из Ямбол с колите си(сипвайки си скъпото гориво)... На много от тях в колите им ,увеличена музика на същата .После не се чудете,защо Слави Трифонов си вкара партия и Просто Киро! Зомбирано население!

15

Анонимен

преди 2 години

Колко са сбъркани ценностите на това общество? Щом една селска кръчмар ска певачка, допринесла за опростачването на не едно поколение, е предложена за почетен гражданин на някво си село, смятай кви селски тикви са тея с предложението. Да живей Бай Ганъовщината

14

до 13

преди 2 години

Това не е народна певица, а кръчмарска чалгарка.

13

До до 8

преди 2 години

А та чети де. Не знаеш, не четеш, ама пишеш. Обръщението е към 5 и 6. Да тръгнете да обиждате безименно народна певица, за която сами твърдите, че не сте чували - излагате се наистина. Хайде, лека вечер желая на всички, а на безпричинно озлобелите - дано се поуспокоите малко и то да е скоро.

12

Анонимен

преди 2 години

Калчева си е една проста кръчмарска певица и нищо повече.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Аз съм коментиращият под номер 5, под номер 6 е коментирал друг. "Бяла роза" е авторска песен, а не - народна. Точно е соц чалга, този тип сватбарска музика цъфтеше по соц-а. Злоба у мен няма. Пуснете си една песен на Вълкана Стоянова и ми приказвайте за моето незнание :)

10

Анонимен

преди 2 години

Хах, че не е ли станала още

9

до 8

преди 2 години

Не съм казал нищо за соц чалгата. Казах, че не знам коя е Славка Калчева и не ме интересува някаква кръчмарска певица. Мерси.

8

Анонимен

преди 2 години

Простотии пишеш, 5 - 6. От нямане какво смислено да кажеш, си се изложил. Жената е народна певица, има хубав глас и доста песни. Не ти знам приятелите - панелни ракиджии, какво слушат и не ме интересува. Няма и как да се нарече "соч чалга" народна песен, която е създадена преди 20 години. Излагате се със собственото си незнание и безсмислена злоба.

7

Бравус

преди 2 години

Ще ползва безплатен трамвай!

6

Анонимен

преди 2 години

Този бабиер станал на 67. Жив и здрав. Нито знам кой е, нито ме интересува. Просто проверих в google. Вероятно любимка на панелния кръчмарен ракиджия с квалификация трети клас втория срок.

5

Анонимен

преди 2 години

Бяла роза е соц чалга.

4

Фен

преди 2 години

Само заради "Бяла роза" Славка Калчева заслужава подобно уважение като талант. Заедно с "Крушовене" и "Село Бреница" това са велики изпълнения за настроение и танц. Желая и да е жива и здрава.

3

Калка Славчева

преди 2 години

Бяла роза ще закичи ли? :D

2

Анонимен

преди 2 години

Много добра певица. Прекрасен глас има. Успех и занапред.

1

браво

преди 2 години

Да е жива и здрава ,и много години да пее още !