33

Иван

преди 2 години

Браво, предполага се как се е лигавил сополанкото!!

32

Анонимен

преди 2 години

Да бе да ей така без причина. Много добре ги знам тези келешчета на 14-17 години.Збърканото поколение на България.Напълно подкрепям шофьорът.

31

анонимен

преди 2 години

Това дете явно е свикнало да вика баща си. Кой родител, който е на работа, ще чака синът му да му звънне и да хукне той да гони автобуса. Имаме такива деца в училище, които все заплашват с родителите си, защото родителите се мислят за нещо повече от останалите и дават крила на децата си във вършенето на неморални и в разрив с училищни правила неща.Виждал съм поведението на такива родители в дирекцията, при присъствието на полицай. Ами същото е - арогантно и нагло.

30

пълно е

преди 2 години

с келешчета на 15-17 години.Оня ден в метрото трима такива,без маски, запушили вратите,хилят се,и се блъскат в хората.Направих им забележка,озъбиха се..една леля ме овика,че били деца и така не можело....Стиснах зъби-може би не трябваше и си затраях.На слизане,единия така настъпи същата леля,че ми стана кеф...

29

Алекс

преди 2 години

Номерата на малките *** не винаги минават.Случва се да отнесат шамарите и да поплачат.

28

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато имате конфликт с някого / особено държавни служители / вадите телефона и снимате видео Едно видео ще покаже нещата по добре от 100 страници обяснения пред прокурора

27

Предлагам

преди 2 години

след като шофьора се върне от отпуск да бъде извършена възстановка на произшествието за да се изяснят нещата. Няколко пъти. Особенно в часта на задната седалка

26

Айде бе!

преди 2 години

Имам билет, сложил съм си маска, тихо и кротко се качвам в автобуса и шофьорът ще го спре и премине целия автобус до най-задната седалка, за да ме набие!?!

25

Ross

преди 2 години

До АнонименГениално!

24

Анонимен

преди 2 години

без маска е бил келешa и се е напрайл на отворен. Баща му като не го е възпитал, ще го възпитават с шамари по улиците

23

Анонимен

преди 2 години

В Англия заради прекалено големите изисквания към шофьорите на автобуси, нападения срещу тях от вандали, разли мypraвели ги съдеха дето не спуснали рампите заради инвалидните колички на майките им, шофьори се блъскат нарочно в тях с оправданието че им отнемали предимството, сега наемат от кол и въже само и само да върви транспорта, пълни некадърници, потеглят с включен обратен мигач, спират по средата на улицата вместо на спирката, трагедия, така ще стане и у кенефо, шофьорите ще са ци-га-нори.

22

Ross

преди 2 години

Абсолютно подкрепям детето. Шофьор в България е състояние на мозъка. ***, груби, мръсни и разпасани. Виждал съм как се затварят врати пред пенсионер, тичал за да хване рейса. Не се пуска помощна рампа за инвалидна или детска количка. Не се отваря 1ва врата, за да не измръзне нежното им тяло. Рейса не е бащиния!!

21

Гуню

преди 2 години

Ей така без нищо ли? Едва ли. Възпитавайте децата си хора , още в първите седем години, че на повечето това им липсва, възпитание и дисциплина.

20

Отпуск :)

преди 2 години

Шофьорът затова е бил изнервен...бързал да излезе в отпуск.

19

иван

преди 2 години

Дъщеря ми е на 11 г и като гледам средата която я обкръжава и нещата които гледа в ТикТок мисля , че скоро ще излежа някое такова с.к.а.п.а.н.я.ч.е ! Хора ,държавата е загубена за съжаЛение ! Тези същества не са деца на 17 ! Всичките беди дойдоха от Америка !

18

Анонимен

преди 2 години

А бащата вместо да ошамари момчето тръгнал да пуска жалби заради своята некадърност.

17

Пламен

преди 2 години

Шофьора: Сложи си маската.***: ти ли ще ми кажеш на мен беШофьора: не се прави на интересенКелеша: я си бери лайкатаШофьора: е ся ще ти набера лайката*Възпитателен тупаник**** циври

16

Влад

преди 2 години

Едно време такива "деца" влизаха в казармата. Сега са само нагли пишлемета.

15

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да се разбере какво е казал кeлeша на шофера, и дали това им е първа среща.

14

гост

преди 2 години

ама звучна фамилия има тоя началник от дапа..... Косерков.... да го питат ко.... с.а