42

Ами

преди 2 години

Така е, и винаги ще бъде така, докато няма държавни жилища, в които да се настаняват на евтини наеми хората с неголеми финансови възможности ! Ако това се направи, много социални несправедливости ще бъдат туширани, и обществото като цяло ще бъде много по-здраво и богато, а не само богатите да стават още по-богати за сметка на останалите. Държавниците обаче се интересуват най-вече от събирането на данъци, и как да се облагодетелстват по-дълго и ефективно от властта !

41

Анонимен

преди 2 години

До Димитър Попов - То и златото не се яде .. и парите не се ядът. При време разделно, такива като тебе, най-много да краднат, ама ... мина ви и на вас времето.

40

Анонимен

преди 2 години

До 51 - Че това ми е мнението за "земята". Когаот едното ти донесе 40%, а другото по-близо до 240%, разлиакта е очевидна и изводите са ясни.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 - Недвижим може и да няма ... но от 8 години съм в играта и диверсифицирам колкто мога. Възвращаемостта на земеделската земя нищожна, особено в чужбина. Хубавата земя, за строежи, вече е заета. Ако имаш вътрешна информация, да купиш рачни чокари, дето ще им скочи цената 10 пъти, като се обяви някакъв държавен проект, а псоел да ти ги отчужди държавата на още по-висока цена е ултимативната схема, ама е ... трудна. Остава само, да станеш фермер.

38

Купонджия по природа

преди 2 години

България трябва да си има свой господар и владетел в 1 ! Трябва да изкара цяла нация от калта ! Трябва всичко да се оправи ! Трябва реална промяна, а не подмяна !

37

Анонимен

преди 2 години

Аз работя младши меринджей в международна корпорация за търговия с имоти и лютеница и отговорно заявявам и заставам с името и репутацията на лютеница пропъртис интернешънъл зад тази статия!

36

Анонимен

преди 2 години

Пазара е залят с имоти и то с нискокачествени такива. Друг въпрос е че все още прииждат провинциалисти програмистчета и се изхвърлят като чиния на пясък, отделно разни селчовци чиито родители мият *** на запад се домъкват в София и кОпуват с 30 годишни кредити. Ето такива балами плащат безумни цени А пазара е наводнен с коптори. От 2 години търся качествен имот без значение цената и НЯМА!!

35

Димитър Попов

преди 2 години

Как е гроздето в Матрицата, шикойикисти? Кисело?Питам за един приятел

34

Димитър Попов

преди 2 години

Докато умните купуваха шиткоини, балАците купиха жилища и земя.Време разделно дойде - оказа се, че шикотини и НФТ не се ядат. Тези от Матрицата сега ще се гърчат от глад и ще се молят на тези балАци за хляб

33

Анонимен

преди 2 години

До Димитър Попов (44) . Ахмед, балона на койните току що се спукани сега е ред на имотите.

32

Димитър Попов

преди 2 години

Гледам умните още седят и чакат да се спука балона. Само че влака отдавна е потеглил. С вече изсипаните пари от правителствата в цял свят без никой да работи, няма как да паднат цените.Всичко скочи - труд, материали. Никой не продава защото няма какво да прави с парите.

31

Дар от вселената

преди 2 години

Човек, за когото се говорят и пишат лоши неща, това означава че НЯКОИ ХОРА искат той да не е добре, ДРУГИ ХОРА да не го искат, той да не постигни нищо в живота си, да е все зле и така ! Става въпрос за хора, кооито всъщност са лоши хора от дъното на душите си !

30

Димитър Попов

преди 2 години

За Бога братя, купувайте дигитални имоти в Матрицата с шиткоини

29

Анонимен

преди 2 години

До Народът го е казал 30 - Не точно. Типично в селски стил, вярва, че щом имаш пари, трябва д акупуваш, а щом нямаш пари, няма да купуваш, а парите или ги имаш или ги нямаш, а от тебе нищо не зависи, затова ще се молим на Коренлийтъ, да ни спасява...

28

Анонимен

преди 2 години

До Прокурора на Пелишат - Получават дръжки. Един "земеделски производител", дето не рачличава пшеница от жито, ми се хвалеше, каква "колосална печалба" направил, на земя която той отдавал по аредна и продал, като я държал 6 години ... Цели 40% ... пАХУХАХУАХУАУХХАУХАХУАхуАУХАУХ ..

27

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересуват жилищата в България, купих си в Милано 48 кв.м за 25 000 евро.

26

Анонимен

преди 2 години

В Китай вече трети строител фалира. До три месеца и при нас ще почне този филм.

25

Анонимен

преди 2 години

При наемите се вижда реалнто увеличение. Корекцията ще дойде един ден, но поради особеностите на родния пазар, ще е бавна. И мъчителна.

24

Анонимен

преди 2 години

"След 100 години я има жилище, я не. Купува се единстветвено и само ЗЕМЯ, терен. Строй си там, твое е! И за правнуците ти"- Аххх, земяя ... манията на всеки селянин, изостанал с 500 години ...

23

ЖивкУ от ВарнЪ

преди 2 години

А междудругото Турция от кога и защо се подмазва на Русия ?За какво й е на Турция руска военна техника ?Ако Турция е РУСОФИЛ, защо тогава не иска да е в ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ ?!Аз пазарувам от руски магазин БЕРЬОЗКА , защото наистина харесвам Руски неща и съм истински русофил, въпреки че съм аут сайдер !