44

115

преди 2 години

Точно така, не зависят от вас, защото решенията се взимат извън България.

43

В.

преди 2 години

Плъх до плъха...

42

Анонимен

преди 2 години

Досега трябваше да са изхвърлени всички свързани с ГЕРБ. Те само саботират Правителството и Държавата.

41

Анонимен

преди 2 години

А можеха да бъдат доставките на газ под наш контрол. Но нали сме лоялни партньори! Поне да бяха и с нас толкова лоялни.

40

Нафта

преди 2 години

Подготвил сьм нафтовата печка в случей , че ни спрът газа и няма парно като преди години когато се сдьрпаха пак русия и украйна и украинците спряха газа

39

Дедо инженера

преди 2 години

До майора. Ами майоре тази година изтича договора ни с Газпром и трябва нов. ПП ГЕРБ ни обещаваха какво ли не когато се реализира тур.поток.И какво: какво разбра БГ икономика от него/0 %/. Файдата е ,само от таксите: транзитиране.Няма станции.Няма разпределение до конкретния абонат.Не може да се разчита само на досега изградената преносна БГ мража.Трябват нови. Така че когато на *** му купят колело , тогава и ти ще разбереш колко важни са разпределителните мрежи заедно с транзитираните.

38

Мдаа

преди 2 години

Като спре парното ще минаваме на вьглища баце ни нареди

37

Майора

преди 2 години

Как досега нямаше проблем с газа , а при вас има? И как ще компенсирате сток недостига му?А колкото до пари и бедност , кажете как за 9 дни похарчихте 9 млд лв и къде отидоха?

36

Герб

преди 2 години

Минаваме на екологичен *** ако русия завьрти кранчетоА баце толкос щедро ни льга газова диверсификация тече гас от - турция , гьрция русия , сащ даже станахме газовият хьб на балканите

35

Fena

преди 2 години

До 36Мони Паси що не вземе да спретне един Референдум, че веднъж завинаги да видим искаме ли в НАТО или не? Да не риве после пак под байрака? Ама тоз път няма да е от радост! Или да го пуснем в някой кален окоп с един въшкарник и с една пушка, а?

34

Fena

преди 2 години

Докарайте малко самолетчета от Испания и Холандия, пък после чакайте газ. На куково лято ще почнат доставките, включително и този глупав проект от Гърция. Да не говорим, че ще плащаме неустойки на половин Европа - всички наредени на Турския поток.

33

Има решение

преди 2 години

По правилата на Соломон Паси трябва да се постъпва уважително и почтително с руснаците. Президента да отиде да уважи Митрофанова в руското посолство и газа ще падне наполовина. Ако пък уважи и Путин в Масква газа ще падне 4 пъти.

32

Анонимен

преди 2 години

Йотова е виновна. Много слабо го засмука на Гундяев на летището в София. Сега се чудите на кого да прехвърлите вината за цената на руския газ.

31

Fena

преди 2 години

Нашето енергийно състояние с една дума е охолно, т.е. тока е силно субсидиран, газа е на ниски цени, но черешката на тортата е ТЕЦ София. Парно, което дори Норвегия с находища и висок стандарт не може да си позволи. Така хората тук не печелят много, но не усещат скъпите цени на енергията. Ама това свършва в ЕС. Все едно сме седнали на масата в скъп ресторант (ЕС) и трябва да си поделим сметката (зелената глупост, ВЕИ, равни цени за всички).Това последното ще ни върне към въглищата и дървата

30

Анонимен

преди 2 години

Бойко ако беше щеше да ходи да перне Путин зад врата за да не спира Газа.

29

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ТИЯ НОВИТЕ, ПРОМЕНЛИВИТЕ ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТ. УПРАВЛЯВАТ, УПРАВЛЯВАТ ПА ВЗЕМАТ ЧЕ СЕ НАС.РАТ?

28

Петров

преди 2 години

Обективно погледнато единственото, което може да направи министъра, е всяка сутрин да пали свещ и да се моли да не излезе от строя някой от ядрените блокове или някой от основните тецове. Относно газта е прав, като се има в предвид какво става на Изток от нас, за в бъдеще ще разчитаме на газ не от Сибир, а от щата Тексас или от Брюксел, при условие, че се открие там такъв! Май скоро ще се търси сметка кой спря АЕЦ Белене, по по-късата процедура...

27

Ама такова, нали?

преди 2 години

Е, нали идвахте вие да спрете далаверите на Бойко и потичаха мед и масло за хората?! Сега се оказва, че ни готвите Виденова зима. Какво стана, момчета? Нещо да не се случи след януарските сметки? Че вече и ковида изкарахте с карантина! Трябва да се разболеете спешно от нещо друго за да се скриете.

26

Истината

преди 2 години

До 4 много наблизко гледаш виж евродепутатите как си въртят фирмите, ЧСИ - тата ходят на съд заради тях, а държавата пак плаща докога с този имунитет.

25

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Путин Изрично е Казал - Не Искам Натовски Войски в Румъния и България , Вие Батееее - Испански чайници и самолетчета сте поканили , освен да го запалите за отопление , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, Сега ще се скараме и със Сърбия и със Унгария и със Хърватска - Газта за тях минава през България