223

сминдух енд чесън

преди 2 години

Нинова или копирна мащина няма кой знае какво значение,по добре беше нов ксерокс просто защото ще е друг,пак ще вади само копия нищо оригинално

222

ууу

преди 2 години

До Анализатор Проблемът ти не е БСП, а как ще се нагушат ПП.

221

Алекс

преди 2 години

Цирковата трупа БСП с главен художествен ръководител др.Нинова продължава с представленията си.На следващите избори БСП извън парламента.

220

БСП

преди 2 години

Никаква вина няма другарта Нинова ..

219

Случаен минувач

преди 2 години

До 219Още Христо Ботев е написал: И всекиму добро прави, само, знайте, за парата.

218

Случаен минувач

преди 2 години

Снощи по Панорама Андрей Райчев си го каза директно - аз също съм бесепар, социалист, но ако тази жена остане начело на БСП, ако не се приеме оставката й, БСП просто ще изчезне. На следващите избори, когато и да са те, ще трябва да се борят да минат 4%.

217

Нищо ново

преди 2 години

Преизбраха Корнелия Нинова. И има за какво. Тя изчисти петата колона на ГЕРБ в БСП (Георги Гергов, Кирил Добрев и други край тях), въведе мандатност (включително за председателя), пенсионира "вечните" депутати, и въпреки всички трусове БСП е във властта.

216

kok

преди 2 години

По-добре Нинова , отколкото онова ***.ди Зарков . Тя е твърдо против гейските тъпотии .

215

Хаха

преди 2 години

Большой театър !

214

Анонимен

преди 2 години

Правешкият интелект клати много българи за огромно съжаление.

213

Заьо

преди 2 години

227, като я няма БСП ти ще си щастлив, ако ги има ще си нещастен, ти избираш. Само за инфо, по-скоро ще си нещастен.

212

Гледна точка

преди 2 години

Ей, тези социалисти с един член да останат пак за победа ще говорят. Сега пък щели да печелят местните избори през 2023. Аз нямам спомен да не са казвали преди всеки избор, че ще го спечелят. А бе, лузъри, вас не знам дали изобщо ще ви има тогава, нещастници жалки

211

Заьо

преди 2 години

223, ти си от конкуренцията, затова плюеш. Надявай се. Няма лошо, човек е хубаво да има мечти.

210

Анонимен

преди 2 години

До Истината Кyрнелия

209

Истината

преди 2 години

Браво на *** - оказа се политик с т0пки!

208

анонимна

преди 2 години

Eй това е комунистите и комунизъма-само абсурди!След поредното сгромолясване на партията,лидерката й в наградата получава същия пост за още 4 години.Да се надяваме,че дотогава тя ще я превърне в една бутикова партия,за която ще гласува само тя и родата й.

207

Заьо

преди 2 години

Какво сте се загрижили толкова за БСП, нали тя не вашата партия? Ако толкова много искате да се ангажирате станете членове и се ангажирайте. БСП си има органи и те взимат решения, които за вас са без значение.

206

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

НИНОВА ПРЕДСТАВЯ УЧАСТИЕТО ВЪВ ВЛАСТТА И РАЗДАВАНЕТО НА ПОСТОВЕ---КАТО УСПЕХ..... ХАХАХААА..... А, *** НЕ СЕ УСЕЩА, ЧЕ ТОВА Е ВИША КОРУПЦИЯ...И ЛУД СМЕХ!!!!!!!

205

Хамлет Шекспиров

преди 2 години

Дайте да си кажем истината... Стари кирливи муцуни се опитват да се представят за нови и чисти. Целият ни политически живот е просто един фарс. Загуба на 800 хиляди гласа е представена за победа, щото я компенсираха с министерски постове. Хайде де... това си е чиста пробра корупция.. Това ли заслужава България? Поредният фарс на полицити, за който парица е царица....

204

Георги

преди 2 години

ДОволен съм, че синята депутатка г-жа Нинова остана начело на левицата. От както тя е начело на БСП, партията затъва стремглаво надолу. Още малко и съвсем ще изчезне. Добре се справя г-жа Нинова, браво!