243

Заьо

преди 2 години

Корупцията е етикет, който се лепи винаги на някого, когато той стане неудобен на някоя по една или друга причина в България. Докато един човек не е осъден, той е невинен. Маргарет Тачър, ако беше работила в България и нея щяхте да обявите за корумпирана.

242

БОРЦИ С КОРУПЦИЯТА

преди 2 години

НАЗНАЧАВАТ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА КОЯТО Е БИЛА МАХНАТА ОТ ПОСТА ЗАМЕСТНИК МИН НА ИКОНОМИКАТА ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ- НОВ МОРАЛ

241

Заьо

преди 2 години

Итъне, България в момента не произвежда почти нищо, което другите народи биха искали да ЗАКУПЯТ. Поради това и ползата от членството в ЕС за БГ се свеждат до някакви измислени европейски фондове. Нито БСП, нито Нинова имат съществено отношение към този проблем.

240

Итън Хънт

преди 2 години

До Анонимен 261 Ако дефиницията за политик е "изкривявал съм се заедно с конюнктурата (линията на Партията от великия стар анекдот)", то - да - политик е! Според мен, докато ВСИЧКИ ПАРТИИ в уставите си не забранят издигането на ръководна длъжност на заемалите такава в друга политическа сила (особено с противоположна политика (ляво/дясно, властимащи/опозиция и т.н) оправия у нас ще е на ниво СДС... Т.Е. - стани, да седна! "Ах, мили мои, партии, любими... Аз ще бъда с таз, която е на власт!".

239

Заьо

преди 2 години

Кадърните и младите да си направят нова собствена партия за да видят докъде ще стигнат. Могат да черпят опит от Татяна Дончева например. Нинова само въвежда ред в БСП, което е повеля на времето както и за цялата страна.

238

Анонимен

преди 2 години

Независимо, че Нинова има трески за дялане, тя трябва още да остане в политиката. Тя наистина е политик, за разлика от политическите недоносчета в настоящата управляваща коалиция.

237

Маркс

преди 2 години

Голям цирк!

236

Анонимен

преди 2 години

Пирова победа. Жалко за кадърните и младите хора в БСП-то, които с това ръководство нямат шанс.

235

парадокс

преди 2 години

Нинова беше внедрена в СДС за да унищожава отвътре.

234

Димитър Благоев

преди 2 години

БСП ще я има в България, защото България има потребност от нея.

233

Заьо

преди 2 години

248, много просто ще ти го обясня за да разбереш. Ако още днес с магическа пръчка изчезнат и Нинова и БСП, описаните проблеми от теб ще изчезнат ли? Не приятелю, няма да изчезнат. Само от това можеш лесно да схванеш, че описаните явления не, както казва новия мин.-председател, "королират" едно с друго.

232

Заьо

преди 2 години

Злобата си, че някой хора не могат да си купуват всяка година нова кола, да ходят по четири пъти на почивка и че не могат да живеят в къща с басейн, си я насочват към БСП. Нито БСП, нито Нинова са ви виновни за това. Погледнете се днес в огледалото и си отговорете на въпроса "Аз какво произведох през миналата седмица, което спокойно е продаваемо в ЕС?".

231

Заьо

преди 2 години

България има икономически проблеми, които някой от тук присъстващите свързват силно с БСП и също така с Нинова. Проблемите са реални и съществуват обаче тъй като икономиката на България се намира в момента в слабо положение. Образно казано в БГ през последните десетилетия се произвеждат само кисело мляко, сирене и партии.

230

Мдаа

преди 2 години

Явно бсп иска да се самозакрие

229

С БСП КЪМ ЕВРАЗИЯ

преди 2 години

246- И ДОКАТО ЧАКАМЕ ИСТОРИЯТА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ НИЕ ЩЕ СИ ЗАМИНЕМ/ АМА НАИСТИНА И ГЛАДЪТ И СТУДЪТ НЕ ПИТАТ ДАЛИ ВРЕМЕНАТА СА ИЗПИТАНИЕ ЗА БСП/- ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ИНЖЕНЕРИНГ НА ЧЕРЕПИТЕ/РАДЕВ СТЪПКА ИКОНОМИКА И НАРОД ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ- ЦЕЛТА- 2024 Г ДА НЕ ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА, А ДО ТОГАВА ЩЕ БЪДЕМ ТОЛКОВА РАЗМАЗАНИ, ЧЕ ДОРИ ПРИЕМАНЕТО НИ В ЕВРАЗИЯ ЩЕ БЪДЕ НЯКАКЪВ ЛЪЧ НАДЕЖДА.

228

boza

преди 2 години

До ЗаьоКорни не мисли така, но се радвам за теб. Вчера беше хубав ден за демокрацията.Мисията продължава

227

Другарю Заьо,

преди 2 години

вече сме 21 век,а не 9 септември 1944 година!?!Нека оставим на историята да каже,коя партия ще изчезне,и коя партия ще остане?!?Все си мисля,че както изчезна БКП,така рано или късно ще изчезне и БСП,особенно с овехтелият си електорат с десетки придружаващи заболявания,без ваксини и зелен сертификат!?!

226

ЧЕРЕПИТЕ СА ПАК ТУК

преди 2 години

До Заьо- ГЛЕДАЙ КОЛКО Е СТАБИЛНА- ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ- 30/40%, НСИ ОБЩА ИНФЛАЦИЯ 7.8%, УВЕЛИЧЕНИЕ МИН ЗАПЛАТИ- 9.2%ОТ 650ЛВ НА 710ЛВ И ОТ 1 АПРИЛ, КОГАТО ИНФЛАЦИЯТА ВЕЧЕ ЩЕ Е ИЗЯЛА "ПОВИШЕНИЕТО", ПЕНСИИ- ОБЕЩАНИЯ ЗА 12.5%, НА ПРАКТИКА СРЕДНО СЪС 7/8%, ЗАПЛАТИ УЧИТЕЛИ- ОБЕЩАНИ 25% НАД СРЕДНИТЕ ЗАПЛАТИ, СЛЕД ДВА ДНИ С 12%, МИНИСТЪРЪТ РЕЧЕ- НЕ ЗНАМ АМА...ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ, 4 ПЪТИ ПО ВИСОК ТОК ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА, ФИРМИ ЗАТВАРЯТ ХОРА ОСТАВАТ В НАЙ СТУДЕНАТА ЗИМА БЕЗ ДОХОДИ, 3/4 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГАЗ

225

Заьо

преди 2 години

Политическото недоразумение ПП ще изчезне не след четири години а много по-рано. А БСП няма да изчезне, колкото и да виете. БСП е най-стабилно стоящата партия в момента при управлението на страната.

224

БУРЛЕСКА

преди 2 години

ЕВТИН ТЕАТЪР В СТИЛ БУРЛЕСКА, С ДР ДУМИ- ПОЛИТИЧЕСКИ ИНЖЕНЕРИНГ- А СЛЕД КАТО ИНФЛАЦИЯТА Е НАЙ ГОЛЯМАТА ОТ 10 Г, И Е ИЗЯЛА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И ДАЖЕ "УВЕЛИЧЕНИЯТА' ИМ ЗНАЧИ УПРАВЛЯВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ, КОИТО ВИНАГИ ОБИРАТ НАРОДА СИ.