37

Непознат

преди 2 години

Успех е Крумчи, успех. Ти какво искаш ? Вечна опозиция ли и вечни едни и същи депутати Балкани ...Дъбивци, Герговци, Миковци ..наредил си се до тях. Млад човек, пък закостенял ..и мамин син Зарков .

36

ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК

преди 2 години

ЧЕРВЕНИТЕ РАЗИГРАВАТ ЖАЛЪК ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК- ИЗДИГАТ РАДЕВ, ПОДКРЕПЯТ ГО, ПОСЛЕДВАТ УЖ БОРБИ МЕЖДУ НЕГО И НИНОВА, СЛЕД ТОВА ТЯ УЖ НАПАДНАТА ОТ НЕЙНИТЕ, ПОСЛЕ ИДВАТ ИЗБОРИ И ПЪЛЕН СРИВ- 24 ДЕПУТАТИ, СЛЕДВА ОЩЕ ЦИРК- ПОДАВА ОСТАВКА АМА НА УЖ, ПАК ОТ СЪЩОТО - КОНГРЕСЪТ КАЗВА ШИ СЪ НАПРАЙМ ЧЕ НЕ СМЕ ЧУЛИ СЛЕД КАТО ВИДЕЛИ ЧЕ ИМАТ 24 ДЕПУТАТИ А ПЪК 4 МИНИСТЕРСТВА- ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ИНЖЕНЕРИНГ НА ЧЕРЕПИТЕ И ДРУГАРЯ РАДЕВ.

35

Случаен минувач

преди 2 години

Все пак Крум е достоен човек. Но Нинова не ги търпи такива. Той ще бъде следващият отлюспен от БСП. И най-вероятно това ще стане факт пак по време на някой празник - Великден например.

34

Анонимен

преди 2 години

Куруме фръгай зара в Казината. Тука не си ама ич пич

33

Тъпчо

преди 2 години

Крумчо май ще е поредния враг с партиен билет.

32

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Преди няколко години Ви предложих нещо разумно. Да смените ръководството на БСП,което е еврейско и да промените името на партията на Българска Селска Партия . Не ме послушахте. Идеята ни се възприе добре сред хора от село Цалапица ,но кой да чуе селският човечец . Нали сте все капиталисти вече в тая партия . Пък и децата Ви минаха на кокаин. Ваш'та *** еврейска фашистка! Нямате достойнство дори въздухът на Майка България да дишате!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, # 37 Отдавна е време младите, вкл. софийската партийна организация начело с К.Паргов, да напуснат БСП и тази -ерзац-партия да се раздели на БСП (млади) и БСП (деменция) (може и БСП- склери). На следващите избори Нинов ще се бори за 4% електорат.

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще е следващият обрулен от БСП.

29

Анонимен

преди 2 години

Закривайте партията! Последният да загаси лампите!

28

Анонимен

преди 2 години

как няма да е успех, като след 12 лета имат възможност да си оправят сметките

27

ПроСоТо

преди 2 години

иначе,поразвесели ме тоя госин..Вика:-": Провалът е представен като успех, защото сме във властта"...?!?!?! Е нали ВЛАСТТА е вашата цел?!..Как уж сте постигнали целта си-да бъдете "във властта",па..това било.."ПРОВАЛ" ?!.../ има ли психоаналитици в тоя форум?..Или "На това место",както би се изразил полицая Крафтрий..? /

26

Анонимен

преди 2 години

Кой ти каза, че си от мозъка на БСП, бе, парашутист зализан!

25

Крумчо е свикнал

преди 2 години

да получава всичко наготово.Потомък на червени барони,отишъл да учи във Франция на собствена сметка според него,мил чинии 1 месец,след което родата платила и завършил Сорбоната.Върнал се,как иначе,като знае,че го чака светкавична кариера.Слушал кака си Корни,докато го издигне,а след това решил да я замести на върха и взел да слуша батко си Румен.Но май сбърка и го чака политсъдбата на Кирил Добрев-партиен враг.Корни не прощава,знаем и нейните политико-икономически подвизи-власт,богатство,морал.

24

Анонимен

преди 2 години

Другаре ! Време е да закриваме партията !

23

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе, протежето на Гадеф изяде хурката.

22

преди 2 години

в бсп всички ли са урудливи

21

Анонимен

преди 2 години

Закривай?

20

Иван

преди 2 години

ДРУГАРИ,за бога,скрийте се и престанете да ни занимавате с вашите нелепици.Крайно време е да разберете,другари,че от вас НИЩО НЕ СТАВА,НИКОГА НЕ Е СТАВАЛО И НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

19

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !

18

Анонимен

преди 2 години

мозъчно осъкатен, поставен да довърши започнатото