28

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше друг начин, едва ли някой бе искал да си има работа с тая мафиотска партия.

27

ЧЕРЕПИТЕ ПАК СА ТУК

преди 2 години

РАДЕВИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИНЖЕНЕРИНГ РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА

26

Случаен минувач

преди 2 години

БСП не е желан партньор с нейните 26 депутата. Просто парламентарната аритметика наложи да бъде включена във властта.

25

Анонимен

преди 2 години

Нинова, защо не си признаеш, че вие, ръководителите на БСП(склери) се готвехте заедно с ГЕРБ и ДПС да сформирате кабинет. Двамата харвардци ти объркаха сметките, обирайки над 240 000 души електорат и ти скокна в последния вагон на влака 'ПП'. Ако този кабинет след 2-3 месеци падне интересно на чий влак ще скочиш - остава този на ББ-Каскета. Тогава ще зарежеш и БСП, а може би склеритата ще те зарежат. Нали?

24

Как Сийка

преди 2 години

Нинова,не се самозабравяй -за никого не си желан партньор,а също и твоята ЛИЧНА парти йка - скоро ще се усмихваш от ... бунището !!!Чиба,чибааааааа от властта - не си интересна за НИКОГО !!!

23

Гражданин

преди 2 години

Изобщо, ама изобщо БСП не беше и не е желан партньор, а това се случи от зор, другарко Нинова. Че иначе нямаше да има правителство, отивахме на още едни избори и народът щеше да пощурее и да грабне сопите. Не че пак няма да се случи, ама по-нататък.

22

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !

21

КурНел

преди 2 години

Как да не подкрепи кака. Та тя всичко дава за нас. По декларация й е останало само един вартбург и 5000 лв. Горката, да не е на социални помощи от обраната каса на бсп-то.

20

Оня

преди 2 години

Мечтай си Корни....нямаха алтернатива и им извихте ръцете....желан друг път.

19

Активист на БСП

преди 2 години

НИНОВА ??? МОРАЛ ??? Хихихихихихииии

18

Анонимен

преди 2 години

Тази за каква се взема,да те уволнят за корупция своите и сега да си министър и да се бориш срещу корупцията и да обясняваш на младите как много те искат,наистина др.Импексова е номер1 нема такова животно

17

БСП

преди 2 години

Ще стане желан партньор, когато защити интересите на работническата класа. Необходимо е предефинирането на обема и съдържанието на понятията работническа класа и наемен труд.

16

пенсионер 1

преди 2 години

С тая некомпетентост в управлението на следващите избори извън парламента!Основните гласоподаватели-пенсионерите ги загубихте!

15

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли вчера Психодрама по Бнт.Колко неща имат да се променят в БНТ.Бойко Василев удари дъното!За *** Андрей Райчев дума няма вече.

14

Алекс

преди 2 години

"Въпрели загубата БСП има значителен успех".Върховна глупост.Под "мъдрото" ръководство на др.Нинова парламентарната група на БСП се стопи от 78 на 26 депутата.Това си е очебиен провал.

13

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Великобритания са съборили и убили толкова църкви, катедрали, квартали и цели градове с цивилно население. Питай тях.

12

Иван

преди 2 години

Миризлив,нагъл Крушовски ***.Че и самочувствие показва.Никой,никъде не ви е искал,съвсем случайно сте в управлението на тази нещастна държава.То избори спечелени от десетилетия няма,тръгнало мозък да ръси.На това са способни само индивиди от комунистическото котило,от което никой нищо хубаво не е видял и тук и в световен мащаб!ФАКТ.

11

Анонимен

преди 2 години

Пазарни реформи за бизнеса и свободен пазар на ток и газ. "Капитализъм за капиталистите, социална държава за народа."

10

До Кога

преди 2 години

Ти да не си от Ястребино та помниш толкова далечни събития?

9

Анонимен

преди 2 години

Хич не е станала БСП желан партньор. Нямаше кой друг просто, та от нема и къде влязоха във властта.