48

Анонимен

преди 2 години

Колко още антиваксъри трябва да бъдат засадени на 2м. под земята,че да спрат да слушат Мангуровци и темподобни.

47

До Карачобан

преди 2 години

До Карачобан: аз съм по същия начин, температура под 37.5, лека хрема и това е. Но съм неваксиниран. Значи по твоята логика - който ми хвали ваксините, да си ходи, откъдето е излязъл..

46

Бу

преди 2 години

Само да не земити да са ваксинирати ,щото у фейса са гувори ,чи след пет години вакснатити ще *** кат кучета. Наблягайти на алкухола и мазньочиту и дишайти дълбоко смогският въздух. Нека глупайти държави да са ваксват , а ний след пет години ( кат измрат китайци,евреи,англичани, испанци и т.н. [ все незначителни нацийки] ши станим най- виликити. Земята е плоска

45

До 56

преди 2 години

Че ти откога имаш Астра? Тя вече не се зарежда даже.

44

Анонимен

преди 2 години

До oлигoфpена 42. Ей, Tъпaк, ти майка си за овца ли я имаш? Щом е избрала да не се дупчи, значи това е бил нейният избор. Защо ти не си я вразумил, като не знае какво да прави? Нали пращиш от мозък? Ако беше си отишла след игла, на кого щеше да ревеш? ***.

43

Др Брънзалов:

преди 2 години

" Мангъров е един от най- Големите ПРОВАКСЪРИ. СЕГА НЕ ЗНАМ ЗАЩО МИСЛИ ТАКА..." Аз пък знам.

42

Карачобан

преди 2 години

В момента карам коронката- ваксиниран с две дози на Астра. В понеделник вдигнах температура 37.4, направих тест и излезе положителен. Цялата драма беше до вечерта с тази лека температура и от тогава ми няма нищо. Всеки ден си правя бързи тестове и все още позитивират, но това е всичко. Та който ми каже, че не работят ваксините го пращам там от където е излязъл.

41

Анонимен

преди 2 години

Те може и от игла да са си заминали, но като не ги водят ваксинирани докато изминат 14 дни ще е така. За по-удобно биват отразени, като ритнали камбаната от ковидя.

40

Анонимен

преди 2 години

Хора ще се раждат и умират всеки божи ден... Така е от памти века... Всеки ще живее, колкото му е писано....Никой не е вечен...

39

А вий сте идиоти

преди 2 години

38 годишна - Това е малката ми братовчедка бе гадове!!! Слушаше такива *** като Мангъров и тъпите антиваксъри и НЕ СЕ ВАКСИНИРА!!! Мога ли да я върна сега??? А Вие?????

38

Уау

преди 2 години

Е всеки ден. Следващия път срещу всеки пишете кой е ваксиниран и от кое селце е .Къде с какво е лекуван .То така не е интересно .

37

Анонимен

преди 2 години

Намаляваме бавно ,но сигурно.Неизбежно е Ще продължава.Гърция ,която е почти два пъти по-голяма има 108 починали днес и обявява Траор,а ние всеки ден имаме по два до три пъти повече от тях и все още отричаме Ковид и ваксините . Гърция има почти 11 милиона жители ,а ние сме под 6,5 милиона.

36

Знам ли...

преди 2 години

Ама в петък си погребахме шефа. На 47 години, на следващия ден след втория файзер човечецът се пресели във вечните ловни полета...

35

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !

34

Анонимен

преди 2 години

43. Направи три грешки в изказването си... Мисли преди да пишеш глупости.

33

Анонимен

преди 2 години

До недарузомение; 39. Точно на толкоз колко са били на Майка ви на гости в заднитят двор на чай...

32

Анонимен

преди 2 години

Тези не са починали тези са се оттървали. Много народ ги е страх от Смърта поради неизвестноста след смърта. След смърта няма нищо. Все едно човек е изпаднал в дълбока кома нито вижда нито чува нито усеща. Това е смърта. Това дето някои разправят за прераждане е жива лъжа. Човек веднъж се ражда и веднъж умира. Тоя живот който живеем нее никакъв живот а наказание. Береме греховете на прадедите си. Те са убивали и завладявали невинни хора. Кармата ни преследва и наказва.

31

Анонимен

преди 2 години

Къде е драмата? Има ли безсмъртни хора на Земята? Особено, пък тези старци с придружаващи заболявания...

30

Анонимен

преди 2 години

Тези статистики с каква цел ги казват всеки божи ден, по всички новини, по няколко пъти на ден? Толкова ли е необходимо да знаем кой умрял и кой не? И като сте тръгнали да съобщавате умрелите, казвайте от всичко.

29

Германец

преди 2 години

"Германчето, как реши че някой ще търси виновен за решенията на починалите." -- Казах, че не мога да гарантирам, че няма да се случи. Ти можеш ли?