178

ъъъ

преди 2 години

Абе, я си опичайте акълите и не се врете между шамарите! Като се карат батковците, Румко да си мълчи - и без това никой не го пита. Всичката Мара втасала, само дето въздушната отбрана ни куца. Сега като дойдат 2-3 самолета и ще видят те..

177

ИСТИНАТА Е

преди 2 години

Истината е, че идва часа на възмездието. Всеки да го разбира както си иска. Аз искам да съм на страната на хората. А те наричат родителите си мама и татко, обичат родината си, женят се мъже за жени и жени за мъже, отглеждат децата си в любов, грижат се за родителите си, не искат да са безсмъртни машини и имат страх от Бог. НАТО е антипода на всичко това. Бъдете здрави.

176

Анонимен

преди 2 години

Начи хамериканците са бомбили само фашистите, сигурно сека бонба е била с личен номер и надпис "за фашист 3321". Имайте срама бе дупелизци.

175

Анонимен

преди 2 години

Руският извepг Светослав набучи на кол 20 хиляди българи.

174

Анонимен

преди 2 години

До 187 . Няма СССР- 2 това е фантазия. НОВИТЕ ПРАВИЛА СА в ЕС и НАТО сме. Европа се разширява на Изток. Украйна, Грузия, Армения. Скоро и те ще са в ЕС.

173

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 182: "ТУК Е БЪЛГАРИЯ, ЗНАЧИ ТУК Е НАТО, ЗАЩОТО НАТО Е БЪЛГАРИЯ! ОТ НАТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ВИЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ С КРАКАТА НАПРЕД"? Предател си ти, Кириак Стефчовците като теб нямат родина. А НАТО е инструмент на външната политика на САЩ. Европа можеше да има собствена система за сигурност, но все някога и това ще стане.

172

Анонимен

преди 2 години

Ами ако утре и изтребители и войски от Турция също решат да ни "пазят" на наша територия?

171

Анонимен

преди 2 години

Как пък Украйна не е в НАТО, Че тя лична собственост на най баш натовеца байДън и коп'лето му.

170

Анонимен

преди 2 години

Русия бомбандира Балчик и Варна през 1916 и изби 5000 българи. Дори не бяха и фашисти.

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 Много се загрижи за българските фашисти бе руски гъзомийник.

168

Кой е империалист?

преди 2 години

До Анонимен 179 "ние обичаме САЩ, защото ни пази от най-големия империалист Русия"? По-голям империалист от САЩ няма. Добре е че ги има Русия и Китай, иначе САЩ щяха да яхнат целият свят и да използват политиката на "голямата тояга" за всички, както е в Латинска Америка.

167

Анонимен

преди 2 години

Не желаем да ни въвличат в империалистическите си войни. Когато ни нападнат, ще ги извикаме по договора на НАТО. Тогава никой няма да дойде и ще кажат - вие сте НАТО - воювайте. Сега, когато няма война, ще дойдат да ни вкарат в такава и ще избягат след това.

166

абе

преди 2 години

Слепи ли сте,че играят заедно както с вирОза.Това е сценарий от Втората Световна и реставриране на СССР-2.Вече са договорили зоните на влияние.

165

Орел,рак,щука

преди 2 години

По въпроса дали да приемем изтребителите Юрофайтър и Ф-16 на наши бази имаме единомислие:- другаря ген.Стефан Янев е ПРОТИВ на този етап за натовски войски у нас- другаря харвардец Киро-ментето е ЗА- другаря ген.Радефф се колебае и всъщност..не знае,какво знае изобщо!?- другарката Инчовска- външна министерка,мълчи като риба,защото се страхува да каже каквото и да било,тя всъщност вече 1 месец не си е отворила устата да каже каквото и да било- изглежда е глухоняма...ЕДИНОМИСЛИЕ.........

164

До 179

преди 2 години

ХаХаХа - САЩ ни пазят, както ти пазиш свинята си, за да я заколиш за Коледа. Наивник! Те никога не са го дори крили. Събуди се, друже. Сигурно имаш деца. Днес сме на страната на злото. Това е повече от ясно. Пази те Бог, не те пази САЩ.

163

Анонимен

преди 2 години

Помните народния съд през войната за осъждане на фашистите, но не помните бомбардировките на САЩ над същите тези фашисти и мирното население? Защо имате избирателна памет? Казвайте и двете събития.

162

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политикаТУК Е БЪЛГАРИЯ, ЗНАЧИ ТУК Е НАТО, ЗАЩОТО НАТО Е БЪЛГАРИЯ! ОТ НАТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ВИЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ С КРАКАТА НАПРЕД!

161

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 174: Тук не е НАТО. Тук е България. Както сме влезли в НАТО така можем и да излезем. Вкарат ли ни във война без наше съгласие и това може да стане.

160

фермер

преди 2 години

Е така обичам да се говори. България е в ЕС и НАТО. След две години сме и в еврозоната.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 175 Въпреки твоята омраза ние обичаме САЩ, защото ни пази от най-големия империалист Русия.