198

Мирослав

преди 2 години

Българският народ иска мир и заслужава спокоен живот! Ако управляващите мислят друго, значи не са точните управляващи.

197

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. мижав генерла е руска марионетка, целта е да отслаби защитата на България срещу дивите руски орди, за да даде възможност на решетниците путинци да завладеят пак страната и циментират корупцията и евразийска диктатура у нас, да кажем довиждане на европейски живот, бс работещи инсттитуции и без азиатщина и балкнизация.

196

ПИШЕТЕ!

преди 2 години

Пишете на Ген. Янев, пишете на Ген. Радев, пишете на Просто Киро! Кажете какво иска Българският народ. Аз искам да видя мъдростта на Цар Борис --- нито един Български войник на фронта. Днес фронта е България. Кажете СТОП на тази лудост. България няма да даде територията си за мерене на силите между големите. Достатъчно платихме за чертежите им. СТОП на този маскарад. Нека не ставаме като Украинците - да се бием с православни. С хора, с които имаме едни и същи имена и вярваме в един и същ Бог.

195

Анонимен

преди 2 години

Русия ако ще и на Господ да обяви война.

194

Продажен лентяй

преди 2 години

Янев е продажен лентяй, цял живот на държавна хранилка, а когато трябва нещо да направи за България и заеме позиция = скрит като мишка !

193

СТИГА С ТОВА НАТО

преди 2 години

НАТО е създадено след войната. Никога не е пробвано в ситуация, каквато в момента назрява. Това е една химерна организация - плашило и декорация за печалби на ВПК. Трябва да разчитаме на себе си и да не се набутваме между шамарите. Отвращавам се като виждам как ни правят на сиренцето в капана. Генерал Янев, Вие знаете всичко. Не позволявайте на Просто Киро да затрие Родината ни. Ние, Българите, които обичаме Родината си и не я търгуваме, сме с Вас!

192

Война може да има

преди 2 години

ако Киев реши да започне масирана военна операция срещу сепаратистките републики Донбас и Луганск. В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население там. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да го решат с военна акция. Ако от Киев им дадат автономия и с това щеше да се приключи.

191

БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС!

преди 2 години

Солидарността и единността на НАТО НЕ Е българският интерес. Защото единността във военна ситуация може да се очаква само при самозащита в случай, че нападнат РОДИНАТА ти. НАТО е сбирщина от държави, които ще се разбягат и ще се предадат, както го направиха през Втората Световна. Ние ще изгорим, за да светят отново тези, които, ако Русия реши да воюва наистина, ще вдигнат белия флаг. Но нас вече няма да ни има. НЕ НА НОВИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ --- ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС!

190

я пак

преди 2 години

До Анонимен 221Абе ти пари ли ядеш или манжа.Ако спрат стоките от Китай всички ще се върнат в каменната ера.Къде са фабриките за стоки?

189

sofeto

преди 2 години

Тая мутра на снимката създание на БКП-БНА ще е опора на НАТО и ЕС, хайде холан бе!

188

Мунчо

преди 2 години

Нови изтребители над Черно море. Ей на това му викам аз деескалация на напрежението :)

187

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 211: Кой се провалил? Имаш ли връзка с главният си мозък като ги пишеш тези г'лупости.

186

я пак

преди 2 години

До Анонимен 211Кви санкции като Европа нищо не произвежда?Всички стоки са Китайски!

185

Стига глупости

преди 2 години

До Има геноцит бе!: Какъв геноцид? Събери си акъла и стига писа г'лупости. Виж какво пие в статията. Помисли преди да пишеш.

184

Анонимен

преди 2 години

Какво са докарали? Не е нещо ядрено, нали?

183

Анонимен

преди 2 години

Тридесет години без СССР. КАКЪВ СССР 2 сънува някой???

182

Анонимен

преди 2 години

А 'фърчилата Ф16, за които платихме милиарди, къде са? Покупката им е най-голямото престъпление и следва за нея да има смъртно наказание!

181

ДА НИ ПАЗЯТ?

преди 2 години

Да, да ни пазят от Бог и да ни приобщават към Истанбулската конвенция. Мерси! Предпочитам да се пазим сами. Колкото, толкова!

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 Дано си прав,но миналия век Сталин,Рузвелт и Чърчил баш социалистите са правили подобен експеримент,справка /Голямата депресия/.В САЩ също са бачкали безпларно/Новия курс/

179

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен: "Руският извepг Светослав..." Това пък откъде го измисли. И каква връзка има с темата?