218

КРИМ

преди 2 години

НА рубежа за стрелба ще бъдат Плевналиев,Бочко пожарникарчето,Каракачанката,Хр.Иванов от ДБ,Доган с Местан и т.н. предишните мошеници.ДА се пита народа да ли иска на НАТО РЕФЕРЕНДУМ.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СОЛОН ПАСИ В АРЕСТА.

217

Анонимен

преди 2 години

А краят на Русофобите наближава.

216

Анонимен

преди 2 години

Решено е. На зло куче зъл прът. Бой по руснаците докато им дойде акъла, въпреки че е невъзможно. Там Сталин направи обратната селекция и деградацията е необратима.

215

Анонимен

преди 2 години

Искрено съчуствам на русофилите, всяка сутрин се будят в НАТО и ЕС, мъчат се, гърчат се, а червената армия не идва и не идва... а живота си върви без никой да ги бръсне.

214

Анонимен

преди 2 години

Коста Рика ,Андора ,Лихтенщайн си могат и без армия.За какво са ни тези хратнутници.Нали сме в НАТО.Те ще ни пазат.

213

Анонимен

преди 2 години

Радев , Янев , Петков - народни чеда , достойни българи , смели патриоти , безкомпромисни държавници те са се обрекли на България и са дар Божи , като Мойсей ще ни изведат от пустинята и ще ни отведат към светлото европейско бъдеще !

212

Боже Господи

преди 2 години

Толупа и Шкембе Воевода ще ви пазат.Само да се сковат ф16-ките.Може и да ги пилотират,но за целта трябва да са с по големи пилотски кабини,защото са се уяли много.Генарал Радев ще ги научи как се управляват.Диспечери ще са им Цецка Цачева и Цветан Цветанов.

211

Анонимен

преди 2 години

Ние сме си бита карта и без война.До 10.11.89г.имахме армия.Сега е пълна пародия.Нито техника,нито жива сила.Само където взимат немалки заплатиза нищо.

210

Анонимен

преди 2 години

Чакайте, бе Испания и Нидерландия. Ние не сме ви извикали. Къде идвате, като у дома си? Некултурни сте, невъзпитани. Първо питайте дали може, дали имаме нужда от вас. Те идват като в бившите си колонии по света. Некултурни просттаци евроталибани.

209

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да се занимава с нас и да ни напада.Всичко се решава от САЩ и Русия.Разпределяне на територии на влияние.Това са двете супер сили във военно отношение.Китай е суперсила в икономката.Толупа ви го каза ,Каквото кажат големите началници.

208

Полуанонимен

преди 2 години

Интересно! През 2004 като натовски офицер съм охранявал в Ирак конвои с иракски тирове и цистерни. Заповедите ни бяха същите като на американските ни събратя - ако нещо стане бягайте а тировете и шофьорите кучета ги яли. Така се прави в чужда страна и чужд народ.Не е сложно да се досетим че и днес заповедите на испанските и холандски пилоти не са много по различни. А нас кучета ни яли!

207

Анонимен

преди 2 години

Който е гласувал за пп и радев, ще му връчат по една пушка и ще го пратят да се бие с Русия. Да му дойде акъла в главата. Защото тия подложки ще ни вкарат във война, от която народа няма никакъв интерес.

206

Анонимен

преди 2 години

Още не са ни нападнали. НАТО е отбранителен съюз. Ако ни нападнат, ще ги извикаме всичките самолети на НАТО. Но едва ли ще дойде и един. Ще кажат, ние сами да се бием. Но те идват, за да провокират война и за тях сме "Южният фланг на САЩ срещу Русия".............Идват заради Черно море и заради Крим.

205

Анонимен

преди 2 години

Какво ще решавате вие, слуги на чужди интереси... ? Чакате заповеди.

204

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците ще си закрият държавата ако нападнат нас.Това ще е под тяхното достойнство и ще бъде пълно унижение за тях.

203

Тънков

преди 2 години

Тук се пропуска главното!Кой ще плаща масрафа? Ако е някъква временна истерия на НАТО и пращат самолети на тяхни разноски сме твърдо да! Ще направят оборот на кръчмите и бардаците в Ямбол и Пловдив. Но Янев говори за т.н. ер полисинг а там се плаща от страната домакин всички разходи- около 100000 лв. на час в небето. Преди няколко години точно за такова нещо Радев напусна ВВС и стана президент.Ако си даде *** тоз път егати президента!

202

Анонимен

преди 2 години

Пълни смешници,Армия от класа.Аферим машала.Преди турски самолети ни охраняваха по времето на Толупа,сега холански,испански,норвежки.Като си и стана,който не храни собствена армия ще храни чужда.

201

Анонимен

преди 2 години

А бей Янев с всичкия ли си.За какво са ти 2,5 или 10 самолета.От кой се пазиш и какво ще опазиш с тия самолети.Кой сега е врагъ.И ти не знаеш.Ако е от Русия и 1000 самолета няма да свършат работа.Правиме се на войници,ама сме пълни църву-и.

200

Анонимен

преди 2 години

Народът не иска конфликт с Русия-проляли са кръв и са си оставили костите тук по време на Освобождението.Да,Русия е имала интерес от това,да,умрелите руснаци са умрели за тяхната родина,не за България,това променя ли факта,че те са ни освободили??Когато фактите говорят и боговете мълчат.Българския не иска война с Русия,дано продажните марионетки в парламента разберат това и с дипломация запазят някакъв неутралитет в името на народа

199

миг

преди 2 години

САмолетите да нападнат герб и дпс крадците на народа,да връщат парите.МАСОВИ АРЕСТИ НА ББ И ДОГАН АГА.