43

Факт

преди 2 години

Доста хора, които познавам биха гласували за БСП, но не и докато Нинова е председател на БСП. Явно тези хора са стотици хиляди съдейки по изборните резултати на БСП.

42

Инженерка

преди 2 години

мОЖЕ ДА Е ЗА ДОБРО- ЩЕ СЪЗДАДАТ ПО ДРУГА МОДЕРНА ПАРТИЯ БЕЗ НИНОВА

41

Инженерка

преди 2 години

ТАЗИ ЩЕ УНИЩОЖИ БСП- ТАКАВА Е МИСИЯТА И

40

Анонимен

преди 2 години

Навремето седесарката Корнелия Нинова фалира Техноимпекс. Сега същата тази *** от Крушовица ще фалира и БСП. Младите ще се отделят от партията и в нея ще останат изкуфелите и в стадий на начална и напреднала деменция старци и баби и ръководителите на БСП от членовете на НС и ИБ на НС по простата причина, че никой няма да ги ще. Дори тези от Движение 21 и АБВ ще бягат от тях.

39

Анонимен

преди 2 години

БСП Е ПОЛИТИЧЕСКИ ВОНЯЩ ТРУП

38

Shark

преди 2 години

Стига сте търсили конспирации беее. Случайно е, ДА! И какво! И да не е случайно, какво?

37

анонимен

преди 2 години

Не харесвам БСП и Нинова, но по този начин тя показва отношението си към Румен Радев! Само Корнелия има топки в столетницата, да се опълчи срещу презиндента!

36

Анонимен

преди 2 години

случайно е

35

Калеко Алеко

преди 2 години

Няма нищо случайно, преЦедента радеФ беше издигнат от БСП след посещение на Нинова в маскава, назначиха му за Вице червената бузлуджанска хоругва Йотова, фигуранта се огради с тъмно-червената номенклатура от Прехода и кадрите от ДС, в резултат на което сега БСП въпреки рекордният спад на изборите е във Властта, а подалата оставка Импексова е Вицепремиер и министър на Икономиката и ще определя развитието ни с експерти като Румен Овч. и Гечев, които при Виденов предизвикаха фалита на държавата....

34

Христо Христов

преди 2 години

Атлантизмът и БСП са неразривно свързани, защото са родени от полеувреина Луканов.

33

Христо Христов

преди 2 години

Атлантикът Соломон Паси подкрепяше и фифилота и Луканов... за Плевнелиев знам само, че подкрепяше Луканов. Конгресът на БКП и президентството на Радев са празник за атлантизма у нас!

32

Анонимен

преди 2 години

Приятел вярва, че "Ген. Радев отряза тумора ГЕРБ! Браво! Идва реда на метастазите!Каскета ,Владко ,Цецка ,Цвъко, Деси Дуловска ,Теменужки ,Екатеринки ,Николинки и хилядите Калинки!" . Василев е на друго мнение "Президентът Румен Радев не казва нищо за структурата на българската икономика , където 100 бивши ченгета и феодали контролират 90% от националното богатство и ресурсите в държавата!И как така ще стане истинска промяна ...?" Кой е по-близо до истината?

31

Хм,

преди 2 години

Едно е ясно, Нинова ако не подаде оставка и продължава да води същата политика, на Следващите избори 3% ще са много! При Нинова БСП стана партия без облик!

30

Василев

преди 2 години

Президентът Румен Радев не казва нищо за структурата на българската икономика , където 100 бивши ченгета и феодали контролират 90% от националното богатство и ресурсите в държавата!И как така ще стане истинска промяна, когато тази структура не започне да работи така, че да не изтичат капитали,ресурси и работна сила на запад!!!???Агент Ксара Миранджа!ЦРУ!!!

29

БОГ

преди 2 години

Защото нечестивите ще бъдете уловени от собствените си беззакония и с въжетата на своят си грях ще бъдете държани,накрая ще ум,рете от отказването си от поуката и в голямото си безумие ще се заблудите!!ПРИТЧИ .

28

Анонимен

преди 2 години

БСП и Радев имали общ шеф в Кремъл и общи цели. Заблуда или манипулация? След като вече е избран за втори мандат, Радев може да си позволи да ни покаже истинското си лице и да се хвърли на амбразурата, защитавайки отановските войски и пиндостанските бази на българска територия. Това той смело го направи вчера. А БСП има връзка с Кремъл, колкото Плевнелиев - с марсианците.

27

Василев

преди 2 години

Корнелия Нинова е руски агент за влияние, внедрена от кръга Монтерей!При нея няма никакви логически правилни стъпки като лидер на лява европейска партия, важно е руските интереси в България, да бъдат защитени!Румен Радев не може да понася Корнелия Нинова и една от причините е да детронира статуквото и БСП с Продължаваме Промяната!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

26

Мара общата

преди 2 години

Президент,атлет и истински мъжкар!!За мен ще е чест да се запозная с него на живо!!

25

Анонимен

преди 2 години

"Бавно, но със сигурност комунизмът ще си отиде от тази територия"-----------------------------Как да стане това, като милееш за Буда Тиквоний, а на него членската партийна БКП-книжка му е в малкото джобче - до сърцето?

24

анонимен

преди 2 години

Повечето в България сме за НАТО, товарищ Христо Христов. Приемете нещата и си пийте хапчетата за успокоение на нервите.