24

Евала!

преди 2 години

Все повече такива хубави новини, пьрво Англия, сега и Ирландия.

23

до №15

преди 2 години

Хората в Ирландия се били ваксинирали 80-90%? Абе човек, ваксината не спира заразяването. Ваксината е за по-леко,уж, преболедуване. Просто е дошъл естествения момент епидемията да затихне. Докато не пуснат новия щам, ултра Делта Омикрон + :))) За жалост, тогава и ваксините ще се ъпгрейднат кой ги знае с какво...

22

...

преди 2 години

Премахват сертификатите "понеже Ирландия е с един от най-високите проценти на ваксинация".Кога ще ги стигнем ирландците...

21

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !

20

Просто е !!!

преди 2 години

СЗО им дърпа конците , взеха си парите от Ирландия и вече са "свободни " !!! Тука ще ни помъчат и плашат поне до март или по скоро до затопляне на времето , че по трудно се контролира масата народ при топло време .

19

Анонимен

преди 2 години

Ковид е МЕХАНИЗЪМ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА НАСЕЛЕНЕТО НАМАЛЯВАНЕТО МУ И НОВ СВЕТОВЕН РЕД СЪЗДАДЕН ОТ бил гейтс и жена му Мъск и други. За контрол над мислите чрез внушеие н астрах ниски нива на вибрации и чистоти които привличат болести това е земното ниво. Човек трябва да е много *** неосъзнат за да дярва на тея неща които му говорят и показват постоянно за да ви внушат че е истина А НЕ Е!! Имунната система е здавето и мислите те зависят от Вас. Мисъл живот хранене вода вибрации енергия. ЛЮБОВ

18

Анонимен

преди 2 години

И какво като се ваксинираха? Спряха пандемията ли? Мухахха басси наивниците

17

Ирко

преди 2 години

А тук кога? Кво чакате още?

16

Анонимен

преди 2 години

Тук трябва да опазим децата от прекрасните "Ваксини"!

15

Анонимен

преди 2 години

И тия явно им увряха тиквите и си начесаха крастата,че с мерки и рестрикции това нещо няма спиране.

14

Анонимен

преди 2 години

Ами хората се ваксинираха 80-90%...Айде лайте...

13

Анонимен

преди 2 години

Да махат и маските, стига половинчати щуротии. Тия маски са най-унизителното в цялата пародия.

12

Анонимен

преди 2 години

Я, на некои им вече идва акъла....няма как ...хихи

11

НеРазбрал

преди 2 години

И какво - след 18 месеца секс без презерватив, сега им разрешават да ползват лубриканти и да слагат кондома, като правителството би и-бе в ду-па-рата? Голяма радост сигурно за оФцете , така де, малко сега извън кошарата да пасат.

10

Циркът се закрива

преди 2 години

Кой се напечелил - браво, кой тествал въвеждането на неофеодализма - доволен. Я сравнете например "стъкмистиката" за Киргизстан и Испания. В средноазиатската дивотия - 20% ваксани и смъртност уж от вируса 220 на милион, в цивилизованите Пиренеи - 85% надупчени и смъртност почти 2000 на милион. Въй, тез киргизи 9 пъти по-здрави бе. Или в някоя от двете държави има много талантливи и подходящо мотивирани художници в статистиката. Ама как рисуват, а?

9

Пешко

преди 2 години

До Анонимен 1,Какви са им плановете?

8

ДртПрч

преди 2 години

Пандемията от грип 1918-1920 продължи също толкова и без ваксини. Просто толкова продължава всяка нова респираторна вирусна пандемия.

7

ДртПрч

преди 2 години

И ся кво?! Паметник ли да им вдигнат ирландците на управниците си, че две години ги направиха на маймуни, а накрая благоволиха да м върнат свободата. Пфу!

6

Анонимен

преди 2 години

Ами, правилно- сертификатът е смислен само за международно пътуване, където обикновено няма начин да не си в близък контакт с други хора. На заведение никой не те кара да ходиш, за работа и обучение има дистанционна форма, ако не- тестваш се. В магазините и учрежденията трябва да има дезинфекция на повърхностите и въздуха, спазване на дистанция и маски. Самоизолацията и маските са ок и за грип и пр. инфекции. Сертификатите само създадоха излишно напрежение в обществото, кой умник ги измисли.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Първо това не е ваксина, второ не е тествана за странични ефекти, трето, не те пази, четвърто не пази и другите.