14

Анонимен

преди 2 години

Няма да нахлуят, защото Путин е играч от класа и направи на луди западните помииияри!

13

Анонимен

преди 2 години

Това го повтарям от месец насам, обаче продължавате да раздухвате американските фалшиви новини.

12

А да му

преди 2 години

Няма да нахлуят защото Путин е Педерутин.

11

Алекс

преди 2 години

Русия вече си взе,каквото и трябваше;Крим и Донбас.В Украйна не остана нещо,за което си струва да воюваш.Само заухавите укри си въобразяват,че Украйна е много ценна и някой ще се бие за нея.Гутериш е прав.

10

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До Анонимен 8... Путин отдавна умрЕ, може и да са го "умрели" това сега е някакъв двойник.Абе играта и световното задкулисие са големи.Щом ердоганя свали руски изстребител и не само му се размина, ами и "путин" му продаде руски оръжия то нещата са ясни. Сценария е замислен отдавна и тепърва ще изгледаме спекталъла, дано не сме на първи ред, че освен с прашки,камъни,лъкове и чертежи на Ф16 с друго няма какво да ги замеряме.

9

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

Единственият начин да отклониш вниманието на руснаците от вътрешните проблеми на държавата е да им внушаваш, че някой ще нападне Русия. Тази мантра успешно се повтаря непрекъснато от Втората световна война до днес. Няма по-милитаризирана нация от руснаците. Там четиригодишни дечица носят войнишки кепета и вместо с камиончета, си играят с танкчета. От малки им повтарят думата "война".

8

Анонимен

преди 2 години

Как може да не повтаря мантрата, ще го сменят.

7

Братушка

преди 2 години

Никой няма да нахлува в Украйна. За какво са им тия наонацита голищари и мухлюзи, да ги хранят ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Гутериуш е бивш марксист маоист т.е. близо до понятието путинист което пък е бивш комунист. Общото между всички тия понятия е фашистката идеология. Аз също вярвам че Путин няма да посмее да влезе в Украйна и с това да си подпише смъртната присъда, но той се напъха в капана и сега ще трябва да измисли начин как да излезе от него без да стане обект на подигравки и вечни заплахи за адски санкции срещу Русия. Всъщност заплахите за санкции свършиха работа и накараха Путин да даде заден ход.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако Гутериш не беше в Америка, щях да му кажа,че я е открил.

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Рашките нямат работа в Украйна, гринговците също!!! Стига сте играли шах със невинни хора.Това са държави, а не фигури на шахматната дъска. Два пъти играхте шах през 1914та и 1939та, а после и покер в Ялта... Не ви ли стига ковида, че сега и трета световна искате ?!? Бо клу ци алчни.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя дядка сигурно е пророк?

2

Анонимен

преди 2 години

След две седмици почват зимните олимпийски игри в Пекин. Предполагам нещо ще спретнат тогава, за да се даде оправдание НСР по китайски модел да "избухне" в целия свят и тогава никой няма да се сеща за евтиното театро между САЩ и Русия

1

Анонимен

преди 2 години

Русия и НАТО си поделят Украйна! ;)