54

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател........Ти защо не идеш да наблюдаваш как комшията ти "забавлява" жена ти, докато ти дрищиш гглупости, смръъдлийьо!

53

Анонимен

преди 2 години

Правителствата на Донецката и на Луганската народни републики, нищо, че не са признати, спешно да поканят наблюдатели от ЕС и ООН. Не от САЩ и UK - те участват в конфликта! Да видим Киев дали ще удари! При провокации или нещо по-сериозно, Русия ще завърши войната за 8 минути - високоточни удари по щабове, командни и информационни пунктове, складове на техника, муниции и ГСМ! Укропчетата ще си седят в блиндажите и окопите живички и здравички! Ефективно, бързо и хуманно!

52

Наблюдател

преди 2 години

Гутериш , теб кой те има за човек бе, смръдльо ?

51

пущиняк

преди 2 години

Нещо подценяваш домбасци ми се струва! При първият вариант Путин едва ли ще използва ракети, а по скоро можем да наблюдаваме нещо, подобно на рекордно кратката война в Грузия! При втория вариант жертвите отстрана на укрите ще са със сигурност ще са повече, отколкото при първия! Неотдавна видяхме, че донбасци, само с малко индиректна руска помощ, могат да се бият с укрите почти като равни, а този път помощта от Русия вероятно ще е и по-директна!

50

Анонимен

преди 2 години

Вариантите са два.Първият - yкрите нападат Донбас, Путин им пълни задниците с ракети. Следват нови санкции, вой до небето. Вторият - укрите нападат Донбас, Путин нищо не прави, избити десетки хиляди, Путин сочи с пръст и казва - "Видяхте ли какво стана?" Труден избор. При първия вариант загиват 100-200 укри, при втория - 10 000-15 000 руснаци от Донбас...

49

Анонимен

преди 2 години

И Сталин не е вярвал, че съюзникът му, Хитлер, ще го нападне. А Путин много внимателно е изучавал Хитлер и като добър ученик, започва да си играе със световния глобус. Както във филмчето с Чарли Чаплин. Диктаторите в крайна сметка винаги приключват с война. И след това остават в историята като чудовища.

48

Война може да има

преди 2 години

ако Киев реши да започне масирана военна операция срещу сепаратистките републики Донбас и Луганск. В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население тамк. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да го решат с военна акция. Ако от Киев им дадат автономия и с това щеше да се приключи.

47

Анонимен

преди 2 години

Късия си вкара автогола с перченето си и сега е в паника какво да прави. Въпросът е вече как ще му видят сметката неговите хора, с новичок или с електрошок.

46

Анонимен

преди 2 години

И не смее да нахлуе, защото ще яде здрав бой и ще й лъсне голия г..з пред света.

45

Анонимен

преди 2 години

Русия ще нахлуе по точно удари от дистанция веднага щом уркопитецитее сглупят да ударят по Донецк и Луганск...и ударите ще са дълбоко в украинска територия по важни логистични центрове и транспортни възли.

44

Анонимен

преди 2 години

Това го знаят всички, но грачат точно обратното. Адмирации за Гутериш.

43

ГУТ ЕРИШ

преди 2 години

Русия няма да нахлуе в Украйна.............ПО СКОРО ОТ КЪМ ......МАЯМИ НА ВЪТРЕ !!!

42

Хирург

преди 2 години

Гущера има рак на мозъка и незнае какви ги говори .До 1 м ще е получил екзитос .

41

Анонимен

преди 2 години

Русиата нема да нахлува поради ковид ограничения. Немат зелен сертикат.

40

Анонимен

преди 2 години

42-ами нали е нахлул бе? - Крим, ДНР, ЛНР. Ми то това е Украйна бе първокласни, другото за нищо не става.

39

Анонимен

преди 2 години

великите сили не питатт оон за нищо и правят каквото е най-добри за тях

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43.........Русия Е ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ! Западът, за съжаление, деградира!Изключение - Антониу Гутериш! Руснаците се пукат от смях с разни изявления на британската министърка на външните работи, с поредните тъпни на Джен Псаки и др. Намират, че това дрънкане вече е стил! Чети бе! "Петко пак не ще!".

37

Анонимен

преди 2 години

40 - И САМО ЕДНО СТАРИЧКО СУ. ТАКОВА ДЕТО ПАРАЛИЗИРА ДОНАЛД КУК.

36

Анонимен

преди 2 години

до 43--ами ти си си свалил гащите пред една зурлеста май* му*на . След нея едва ли друг ще иска да те........

35

ни са знай

преди 2 години

При едни демократично проведени избори без никакво съмнение проруските партии в Украйна ще спечелят мнозинство. И това е много добре известно на Москва.И рано или късно това ще се случи. За какво в такъв случай е нужна война.Тактически трябва само да защитават ЛНР и ДНР.А с целия този шум вероятно се цели отвличане на вниманието.