51

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, все пак кралските особи са плод на поколения от кръвосмешителни връзки.

50

Анонимен

преди 2 години

Има нещо много не на място в кралските фамилии. И този хм, човек е с фуражка. А шефа на британския генерален щаб, кукли Барби ли реди на леглото?

49

анонимен

преди 2 години

Ами тая да оди да налива уиски на мъжа си тогава , щом е по-забавно ...

48

Мухаха

преди 2 години

Тая пък Шарлот колко ли акъл има за да и е нужно ЦЯЛ ДЕН тренировки за да се научи да различава плюшени мечета по височина и да ги подрежда ? Че чак и диаграма са и дали . Тоя Андрю да не е имал договорки със английските социални служби и да изпълнява квота за наемане на инвалиди и умствено изостанали на работа като част от кралските си задължения ? Нищо чудно. След като на тая са и били нужни 30 години за да се усети че е била "експлоатирана" и едва сега след толкова години да се оплаче .

47

Анонимен

преди 2 години

Това говори за сериозно психично заболяване, но нали е от "синята кръв".....А онези, които са се съгласявали да задоволяват прищевките му са с още по-зле!

46

Анонимен

преди 2 години

Пълна изтрещялка, но видна личност.

45

Барон фон коч

преди 2 години

На брат му телефонните разговори бяха също така откачалкии като мечетата на Фон Педо

44

Дедо

преди 2 години

Ако мечетата не са по пpaшки какъв е проблема, не че и по прашки ще е проблем ама ще е поне по пикантно.

43

Анонимен

преди 2 години

Моят бивш "работодател" ми крещеше, обиждаше и караше да върша неща, които не са включени в задълженията ми на продавачка. Това беше 1995 г., тогава всеки новозабогатял селянин си мислеше, че става за робовладелец в БГ. Оттогава ми остана психическа травма в търсенето на работа.А една моя приятелка, която заработваше пари за следването си на 4 ч. раб.ден , нейният раб. я карал да забърсва масите и да отсервира. И баща й казал: 'Предай на тоя, че утре ще дойда в бара и ще забърша масите с него!'

42

Калбо

преди 2 години

Въпросът е на колко години са били прислужничкитеЗащото този педофил трябваше да бъде сега в затвора а не на свободаМного сте се заинтересували за неговите мечета а не за малолетните деца с които е приспивал

41

Е и?

преди 2 години

И къде е проблемът някой да иска вещите му да са по определен начин подредени? От прислужница, която взима заплата именно да изглеждат стаите така както стопанина ги иска. Че то в повечето провинциални апартаменти на секцията в хола седят чашите от сватбата и а са мръднати на някой сантиметър, а е станал скандала. Също и плетените на една кука покривчици, дето ги слагат върху телевизора. Човекът си има колекция мечета

40

лиса

преди 2 години

Тази прилужица с какъв произход е -обеднял аристократичен, или е *** чужденка не се ли осъзнава къде се намира.

39

Анонимен

преди 2 години

Ако Хенри 8 беше жив, щеше да свари това жалко посмешище във врящо олио, докато още е жив, а след това щеше да го разпори и да вади органите му един по един с нажежен прът!

38

Очевидно

преди 2 години

Подреждането на мечета е трудна и отговорна професия. Надявам се да се е преквалифицирала като кофражистка, за да се наслади на лека и спокойна работа.

37

Анонимен

преди 2 години

Тази прислужница до сега къде беше, та не ни осветли за странните прищевки на принца.Май стана модно когато някой има проблеми със закона, да излизат на показ познати, колеги, роднини и да описват колко лош човек е бил още преди 30-40години!

36

Анонимен

преди 2 години

До 40 "не е попаднал на правилния човек да си събира зъбите от земята!" Хахаха! Това изобщо как си го представяш? :))) Макар че аз на негово място такава мързелива прислужница просто щях да я уволня. Ама тая и тогава би хлечнила, че я тормозят.

35

.

преди 2 години

До Анонимен 37 - ок, нека работата им е да редят мечета и да поддържат помещението съгласен, но ако си позволява да им крещи и т.н. не е попаднал на правилния човек да си събира зъбите от земята!

34

Анонимен

преди 2 години

Ако това са му странностите и няма каква мръсотия да извадят за него, значи човечецът си е съвсем нормален и свестен. За разлика от нашите (пък и не само нашите) политици, дето където и да пипнеш ще се изцапаш.

33

Анонимен

преди 2 години

Не защитавам принца, но не виждам нищо трудно да наредиш няколко плюшени мечета по височина. Нито са тежки за да я боли кръста, нито изисква някакъв интелект и особени усилия. Британия не ми е любимата империя, но с тревога виждам как мързела и клюкарството развалят тази страна. От англичаните не сме видяли нищо добро, но азиатците в лицето на надигащите се китайци за изключително жестоки хора и буквално ще ни унищожат.

32

Анонимен

преди 2 години

Колкото си по *** толкова се правиш на по голям от паднало лаа...но.