56

Анонимен

преди 5 месеца

Нормално е, все пак кралските особи са плод на поколения от кръвосмешителни връзки.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Има нещо много не на място в кралските фамилии. И този хм, човек е с фуражка. А шефа на британския генерален щаб, кукли Барби ли реди на леглото?

54

анонимен

преди 5 месеца

Ами тая да оди да налива уиски на мъжа си тогава , щом е по-забавно ...

53

Мухаха

преди 5 месеца

Тая пък Шарлот колко ли акъл има за да и е нужно ЦЯЛ ДЕН тренировки за да се научи да различава плюшени мечета по височина и да ги подрежда ? Че чак и диаграма са и дали . Тоя Андрю да не е имал договорки със английските социални служби и да изпълнява квота за наемане на инвалиди и умствено изостанали на работа като част от кралските си задължения ? Нищо чудно. След като на тая са и били нужни 30 години за да се усети че е била "експлоатирана" и едва сега след толкова години да се оплаче .

52

Анонимен

преди 5 месеца

Това говори за сериозно психично заболяване, но нали е от "синята кръв".....А онези, които са се съгласявали да задоволяват прищевките му са с още по-зле!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Пълна изтрещялка, но видна личност.

50

Барон фон коч

преди 5 месеца

На брат му телефонните разговори бяха също така откачалкии като мечетата на Фон Педо

49

Дедо

преди 5 месеца

Ако мечетата не са по пpaшки какъв е проблема, не че и по прашки ще е проблем ама ще е поне по пикантно.

48

Ако преди повече от

преди 5 месеца

30 години онази непълнолетна е била насила заведена или подлъгана по благовиден предлог да отиде в онова имение, защо не се е оплакала още тогава? Ако пък доброволно е била там, за да прави определен вид услуги срещу заплащане, съобщила ли е реалната си възраст? Как днес да бъде доказано това? Или застаряващата лелка е решила да улучи с един куршум два заека - хем да привлече вниманието към себе си и да си направи реклама "Била съм кралска любовница", хем да се опита да измъкне обезщетение.

47

До Калбо 48

преди 5 месеца

Всеки зрял мъж, който е решил да има сексуални връзки с момичета, осигурявани от сводник, би трябвало да се поинтересува дали са пълнолетни и дали не правят подобни услуги по принуда. Винаги има вероятност да го излъжат, но той трябва да се съобрази с този риск и да не се лакоми за най-младоликите, за да не се окаже в неприятното положение на подсъдим. Сега остава да си отговорим на въпроса какво е правила онази 17-годишна в имение, което е изпълнявало функциите и на бар.дак?

46

Анонимен

преди 5 месеца

Моят бивш "работодател" ми крещеше, обиждаше и караше да върша неща, които не са включени в задълженията ми на продавачка. Това беше 1995 г., тогава всеки новозабогатял селянин си мислеше, че става за робовладелец в БГ. Оттогава ми остана психическа травма в търсенето на работа.А една моя приятелка, която заработваше пари за следването си на 4 ч. раб.ден , нейният раб. я карал да забърсва масите и да отсервира. И баща й казал: 'Предай на тоя, че утре ще дойда в бара и ще забърша масите с него!'

45

Калбо

преди 5 месеца

Въпросът е на колко години са били прислужничкитеЗащото този педофил трябваше да бъде сега в затвора а не на свободаМного сте се заинтересували за неговите мечета а не за малолетните деца с които е приспивал

44

Е и?

преди 5 месеца

И къде е проблемът някой да иска вещите му да са по определен начин подредени? От прислужница, която взима заплата именно да изглеждат стаите така както стопанина ги иска. Че то в повечето провинциални апартаменти на секцията в хола седят чашите от сватбата и а са мръднати на някой сантиметър, а е станал скандала. Също и плетените на една кука покривчици, дето ги слагат върху телевизора. Човекът си има колекция мечета

43

лиса

преди 5 месеца

Тази прилужица с какъв произход е -обеднял аристократичен, или е *** чужденка не се ли осъзнава къде се намира.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Хенри 8 беше жив, щеше да свари това жалко посмешище във врящо олио, докато още е жив, а след това щеше да го разпори и да вади органите му един по един с нажежен прът!

41

Очевидно

преди 5 месеца

Подреждането на мечета е трудна и отговорна професия. Надявам се да се е преквалифицирала като кофражистка, за да се наслади на лека и спокойна работа.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Тази прислужница до сега къде беше, та не ни осветли за странните прищевки на принца.Май стана модно когато някой има проблеми със закона, да излизат на показ познати, колеги, роднини и да описват колко лош човек е бил още преди 30-40години!

39

Анонимен

преди 5 месеца

До 40 "не е попаднал на правилния човек да си събира зъбите от земята!" Хахаха! Това изобщо как си го представяш? :))) Макар че аз на негово място такава мързелива прислужница просто щях да я уволня. Ама тая и тогава би хлечнила, че я тормозят.

38

.

преди 5 месеца

До Анонимен 37 - ок, нека работата им е да редят мечета и да поддържат помещението съгласен, но ако си позволява да им крещи и т.н. не е попаднал на правилния човек да си събира зъбите от земята!

37

Анонимен

преди 5 месеца

Ако това са му странностите и няма каква мръсотия да извадят за него, значи човечецът си е съвсем нормален и свестен. За разлика от нашите (пък и не само нашите) политици, дето където и да пипнеш ще се изцапаш.