112

аман от тия

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с това село?Не им обръщайте внимание,да си правят пак Югославия.

111

Бай Геле до 104

преди 2 години

Руснаците ги обичаха само украинците, но Путин се постара да оправи нещата.

110

Маке

преди 2 години

Македония си е отделна държава,с език близък до нашия,както са Австрия и Германия,защо се заяждаме,не знам но надали ще е добре и за двата народа.

109

Оффф

преди 2 години

Да оставят историята ни и да не посягат към нея.След това да влизат където искат.Те после ще започнат да крадат и европейската.Само към сръбската нямат претенции.

108

akudд1

преди 2 години

РСМ не може да пусната с проблеми в ЕС. не може държава с малцинствени проблеми и с влияние на сърбия да мути водите

107

Читател

преди 2 години

Не може една държава джудже,да плюе един цял народ като българският,а той да разпъва чадъра и да мисли,че вали дъжд.Ако тези кречетала,влязат в ЕС,атаките от към Брюксел по адрес на България,ще бъдат като истински градоносен облак!На Байдън му лесно.Той е отвъд океана и спокойно ще се занимава с Русия,от където може да бъде изненадан и то много,много неприятно!

106

Хари

преди 2 години

Ултиматум ке поставувале бе хахаха нула фактор во Европа и светот и ултиматуми раздават хахаха не знам каква ви е дрогата но е силна со сигурност

105

Дончо

преди 2 години

Никъде не се говори за Сърбия и това е най странното?!!!..Сърбия е най големият виновник.....този геноцид над българите са го извършили те....всичко е следствие на техните престъпления....Защо мълчат нашите историци по този въпрос?!!!Газопровод ще им строим.....това е престъпление срещу България и всички българи....Сумати територия са ни отнели и колко българи са затрили и ще ми викат братко....ЛИЦЕМЕРИ И РУСКИ ***

104

Ivanov

преди 2 години

Obedinenie.na.balgaria.i.makedonia!

103

Анонимен

преди 2 години

Докога тази страна ще бъде наричана Северна Македония? Това е Вардарски санджак! Пълно вето докато не признаят хората с българско самосъзнание, българската история, българския език, българската църква.

102

Анонимен

преди 2 години

99 Ха,ха,ха, ще умра от смях! Руснаците сатъпи,пияни и грандомански настроени хора. Никой не ги обича.Ъгли раша го хом!

101

Анонимен

преди 2 години

99 Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията. Русия е гигант на глинени крака. Бензиностанция, маскирана като държава. Като западът изключи Русия от световната разплащателно система SWIFT, ще останат сами със себе си. Няма Велика сила под санкции.

100

Анонимен

преди 2 години

99 Ха,ха,ха, ще умра от смях! Руснаците са *** пияни и грандомански настроени хора. Никой не ги обича.Ъгли раша го хом!

99

Анонимен

преди 2 години

Да, разбира се. Що за въпрос? РСМ не е изпълнила договора, който е подписала, нарушава правата на българите в Северна Македония, краде българска история и разпространява езика на омразата, от най-високо ниво.

98

Анонимен

преди 2 години

Даже мораториум трябва за макетата, не ултиматум. Да не влизат никога в ЕС.

97

Диана

преди 2 години

До володя Време е да пораснем, Володя! Не можем винаги да бъдем малки,трябва да поемем по своя път, да изживеем своя живот..И..да имаме много приятели!Руснаците са хубави хора, но не са само те-има и други хубави хора по света!Ние трябва да сме ние!Ние да решаваме нашите проблеми както ние искаме и както на нас ни харесва, а не да чакаме руснаци или американци или който и да е да направи това за нас..Никой не може да ти нарежда как да изживееш своя живот, само ти решаваш това когато пораснеш

96

Диана

преди 2 години

До Анонимен98 Аз не мисля,че българите някога сме мразели македонците! Македонците са били нашата душа,ние без тях сме като без душа,а те без нас са като изгубени. Колко пъти са ни разделяли, пак сме се събирали като капчици живак..Македонците не мисля, че ни мразят истински..Когато разговаряш с македонец не го чувстваш чужденец въпреки различния език. Те са съхранили езика си такъв, какъвто е бил когато са ги окупирали, той не се развива въпреки че сърбите им налагат изкуствени промени...

95

Анонимен

преди 2 години

Тези АНТИ Българи, никага не трябва да ги пускаме. Същите тези неблагодарници им дадохме безплатно много оръжие навремето.

94

володя

преди 2 години

До До 94Руснаците са наши по-големи и по-зрели братя и като такива имат правио да ни нареждат и ние сме длъжни да изпълняваме. Всяко забавяне е пагубно за нас!

93

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи хора посяха семето на омразата между България и Северна Македония.И се хванахме като *** да се обясняваме помежду си кой кой е.