24

Д-р Челинджър

преди 2 години

Народа си го избра със смазващо предимство пред Герджиков ... иначе ако зависеше от мен, щеше да мете софийските улици простия фа т *** к!

23

Анонимен

преди 2 години

Голяма гуша направи Радев за пет години. След още 5 ще е новия Шиши.

22

Morski

преди 2 години

До топоЛВатенко!ИСТОРИЯТА ,АКО Е В БИБЛИОТЕКАТА ЗАЩО ТВОИТЕ ЛЮБИМЦИ ВСЯКА ГОДИНА НА 9 МАЙ ПРАВЯТ ПАРАД? Ако според теб историята е в библкиотеките, то тогава глупаците са с тополите!

21

Анонимен

преди 2 години

На 6 септември 2020 в Пловдив видях на живо как пазят предателя Радев. Около площад "Съединение" всички улици бяха затворени от жандармерия с огромни бусове спрени напряко на улицата. Металдетекторите бяха от страната на Четвъртък пазара, от страната на пешеходния мост и още на 3 места от другата страна на булеварда. Представете си 5 пункта с металдетектори и хиляди жандармерия в мирно време. Кой в мирно време прави това? Какви са тези мерки за сигурност? Защо го пазят като рецидивист психопат?

20

АнонимеН

преди 2 години

РЕЖИМА НА РУМЕН РАДЕВ ОФИЦИАЛНО ЩЕ ЗАПОЧНЕ КАТО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ С ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР 500 ХИЛЯДИ БРОЯ ПОВЕЧЕ В НЕГОВА ПОЛЗА ОТКРАДНАТИ ОТ ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ С МАШИНИТЕ!

19

топоЛ

преди 2 години

Форума на глупацити тука герб сдс и дпс.Историята е в бибилиотеката живеем в бъдещетото а не в миналото,България е била велика ,но се га е няма на картата.СЛАВА НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ОСВОБОДТЕЛ,ПРЕЗИДЕНТА Е С НАрода.Бандата на герб ще бъде разбита,Рашков работи по въпроса.

18

Що за въпрос?

преди 2 години

Голям страх, да не би някой да види плешивата кратуна на Фигурант Черепов...

17

Анонимен

преди 2 години

Когато на 6 септември Радев дойде в Пловдив за националния празник също имаше такива пунктове с металдетектори. Проверяваха хората на металдетектор и дори ни взеха водичката на бебето. Не допускаха със знамена с дръжка и бутилки вода. Тарашиха чантите. От какво се пази Радев? Нали уж народа го избрал? Избрал го народа ама дръжки. Машините на Мадуро му осигуриха втори мандат и заверата с Херо Мустафа да продаде България. Радев, ИМПИЙЧМЪНТ!

16

Гражданин

преди 2 години

***. Какво го пазите този кютук, никой няма да го убива.

15

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

*** сигурно,ще е с бронижилетка и с каска

14

генерал Нахуйников

преди 2 години

Клетвопрестъпника Румен Радев! Руското острие в НАТО! ЧЕР-ВЕ-НИ ***!

13

Анонимен

преди 2 години

Като Президент би трябвало да милее за народа си.Първия мандат нито запалти бяха вдигнати ,нека отиде да работи за 800 лв Кауфланд и да създаде семейство ,нито пенсии.Еено нищо за хората .Аз ако бях никога нямаше да оставя хората да се гърчат в Кауфланда ,Кисели,Били за 800 кинта или добри заплати да си гледат децата или марш от България

12

Morski

преди 2 години

До топоЛ" Баратска Сърбия" ни нападна в гръб 1885, отне ни част от България 1878- Ниш и района, т.нар. "Западни Покрайнини", Отказа да признае правото на България над Македония 1913 и се стигна до междусъюжническата война с ОГРОМНИ загуби за България,извършваше геноцид над българите след 1-вата и 2-рата световни в същата тази Македония, и до днес се бори в РСМ да унижи,унищожи и разграби отново България!!! ЗА ТАЗИ " БРАТСКА СЪРБИЯ" ЛИ СТАВА ВЪПРОС? Ако така мислиш си срам за род и Родина!

11

Анонимен

преди 2 години

ИМПИЙЧМЪНТ!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Без дронове. Ще се допускат само гранатомети.

9

Анонимен

преди 2 години

Един дрон с граната и ойде мандата у реката.

8

Анонимен

преди 2 години

Махнете тази военна диктатура и този фашист Фатмако Франко. Сега сме 21-ви век, средновековието отдавна свърши.

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

правилно

6

топоЛ

преди 2 години

Успех на Българския Президент офицер.НАТО -референдум с народа.Няма нужда да воюваме с Русия и братска Сърбия-браво изгониха австралийските авиолинний заради Джокович.

5

Morski

преди 2 години

ха,ха,ха!!! Само дрона на Радев може, щото е Резидентски!