44

Анонимен

преди 2 години

Идваме. Рейсовете от провинцията пътуват, хората са доволни от промените . Радев е нашия герой и ръководител и ще го следваме, ако трябва и на война нека ни прати децата ние сме съгласни!

43

Румен

преди 2 години

Нормално е да се взимат мерки за сигурност. Та в България има най много руски спящи клетки. Знаели човек , какво ще предприемат. - Да се връщат в Русия им е трудно. Възможен е сцеариий , апаратчиците на Путин . Направо в лае да ги приберат.

42

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е страх от Цицерон? Ще ви хване, ще ви хване страх, той е цар на философията. Унищожил е милиони фатмациИ и диктатори, цели фашистки държави.

41

ПП престъпления

преди 2 години

Кирил Петков да подава оставка и президента да назначи Пеканов и новото правителство да встъпва от понеделник!

40

Василев

преди 2 години

Румен Рдаев няма визия и стратегия как да се преборим със сръбксия титовски антибългарски шовинизъм!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

39

ДОСТОЙНО МИСИРСКИ

преди 2 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРАВИ "ЧЕСТ" НА БТВ ЧЕ ПОКАНИХА СЛУЧАЙНОТО МАГАРЕ ПЛЕВЕЛ ДА ПОВРЪЩА ЗЛОБА ПО ПОВОД НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ !!!

38

Анонимен

преди 2 години

Ето така с показност се харчи държавна пара.

37

Зaпознат

преди 2 години

Предател и американски агент е Румен Сороз

36

Анонимен

преди 2 години

Много шум за няма нищо,толкова много средства ще отидат за наша сметка.Никакви противоепидемични мерки не се спазват,всички екмекчии на държавна хранилка около него,а умират толкова много хора...

35

РАДЕВ РАЗЦЕПИ БГ

преди 2 години

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА, ДОКАТО РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕСЛЕДВАЩ 1 ООО ООО БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА... О С Т А В К А,.ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

34

Д-р Челинджър

преди 2 години

От една страна не ми се вижда реално. Преди изборите вече цените на всичко бяха хвръкнали нагоре. Освен това около две седмици преди изборите въведоха зелените сертификати, които не се харесват на никой. Трябваше да загуби по пътя на логиката... Но от друга страна живота ме е научил да не подценявам т ъп отията на хората. Може би насадената омраза срещу Борисов през годините е надделяла ...

33

Анонимен

преди 2 години

В "тоталитарният" режим нямаше такива ограничения и проверки. Този с брадавиците и ушите за какъв се мисли?!

32

Анонимен

преди 2 години

От народната,,любов''ли се пази,рано или късно.Господ забавая но не забравя!!!

31

анонимен

преди 2 години

Няма да гледам този превратаджия и метежник!

30

така е

преди 2 години

До Д-р Челинджър Когато един народ се впечатлява от комунистически конгреси напълно си заслужава съдбата!!!Народа да рупа паветата,и да чака "светлото бъдеще"!

29

пияница мистик

преди 2 години

До Д-р Челинджър === Избра го побратима комунист, другаря Мъдурко от Венецуела с машините, дето нашия Фигурант купи :))) Виж всички диктатори че печелят изборите с над 80%. Нашият Фигурант обаче като пунтьор-евроатлантик спечели само със "скромните" 66%. Кажи ми честно, вижда ли ти се реално този пaляч0 да може да спечели реално толкова гласове?

28

ДИКТАТУРАТА-РАДЕВ

преди 2 години

СЕ СТРАХУВА ОТ БОЖИЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ, ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, КОЙТО ИЗВЪРШВА СРЕЩУ 1 000 000 БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА.... БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ...

27

О, божке

преди 2 години

Бънди се вживява на Путин. Мис пиги на Мишел Обама.

26

Диков пита Радев

преди 2 години

- Г-н Радев, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млад имах, но ми го излекуваха.

25

Анонимен

преди 2 години

Попитали Ген. Радев:- Вие как кацнахте в Президентството?- Още се чудя, издигнаха ли ме, спуснаха ли ме..