84

Бай Тошо

преди 2 години

Ако наденем един дрон зелен чорап, може да мине за марокански скакалец....

83

Herr Muller

преди 2 години

Един много приятелски съвет (мнение). Когато се появи това ***, най-добрият подход към публикации с неговото присъствие е да не коментираме. В президенството, прессекретарката Му, докладва ежедневно атрактивните мнения, а фърст лейди вероятно недоумява ЗАЩО народът не обича нейната овенна половинка, но това е друга бира.

82

Анонимен

преди 2 години

този *** е страм за България

81

Анонимен

преди 2 години

След Тиквуна, сега Фaтмака ше ви краде и лъже 2 мандата

80

Анонимен

преди 2 години

Рундю по време на чума

79

Анонимен

преди 2 години

Зелен чорап,страхлив и простне виждаш ли,че си неканен гост?Вземи си "Продължаваме промяната"и изчезнете да ви е.ба мамата

78

Анонимен

преди 2 години

Разказ: Герберската атака с дронове се провали. Боко изкара няколко банкноти по 500 евро и избърса сълзите си, издуха си носа и ги хвърли в кофата за отпадъци. "Вече трябва да пестя" - помисли си той. Чувалчето не е без дъно. А и Гешев скоро ще трябва да издържам в Турция.

77

Анонимен

преди 2 години

България направи добър избор с преизбирането на президента Радев. Само мутрите са недоволни

76

Ужас!

преди 2 години

Много лош избор. Предатели на Род и Родина. Джалма Радева е отвратителна с вечните финансови претенции и привилегии Много е грозна, елементарна и нагла, оМногосвен това е много болна. Срам за България е поредният президент. Досега България не е имала почтен и родолюбив президент. Румен Радев одобрява войната на НАТО срещу Русия, което значи, че България ще се превърне в пушечно месо. Той е генерал от НАТО и печели много от поста си на президент. Вицепрезидент не е необходим на България. Бог да спаси България от предатели.

75

Анонимен

преди 2 години

Аборигени сме в бг. Допустими жертвипи конфликт .

74

шест милиона

преди 2 години

Що не каже главнокомандващия за дерибействащите натовци с абрамсите по пътя за ново село. Почти изхвърлиха скромната ми кола от пътя . С мен и детето ми. Колата им за сигурност тръгна нарочно на челен сблъсък. Щяха да приключат с единствената оцеляла издънка на изчезващият ни род от поколението ни на бездетни нещастници.

73

Анонимен

преди 2 години

Гнусссс ... да видим дали след 5 години дали няма пак той да стъпва в длъжност с още по пищна целемония...

72

ек зор сист

преди 2 години

Бахххъа дигна си юмрука спечели каузата. ААми ако беше дигнал и жезъла самолета демек.

71

Ъхъ!

преди 2 години

Няма дронове , но полицейски коли, войска, жандармерия , танкове и оръдия- дал Господ ( данъкоплатеца) ! Е, и какво следва след про.сташката еуфория ??? Издевателство, г-жа Венче !

70

Рундю педерала

преди 2 години

Преди се продавах на Масква, сега на Уошингтън!

69

Анонимен

преди 2 години

Тоя колко пъти ще встъпва в длъжност, нали оня ден беше в парламента ... само си помпа егото с ненужни церемонии, колко кинти изхарчи за това?

68

софийски търтей

преди 2 години

Уплашихте ми рибките с тези топовни гърмежи. Брадата ми спря да расте. Портрета на вожда Бойко падна от гоздея на стената. Керпича на стената омекна и не държи . Виното ми вкисна. Ще подам оплакване до Брюксел.

67

мърляв клошар

преди 2 години

Виждам на събитието официални и неофициални лица и заднiци. Мадридският мошеник с котилото си.

66

Въпросчо

преди 2 години

А църквата се оказа най-противната институция в България - правиха метани и циркови изпълнения , за да удовлетворят про.сташките щения на един селяндурин - Зелен чорап , който не беше стъпвал в църква !!!! Толкова сервилно поведение на българските попове е имало само по време на турското робство !!!

65

Анонимен

преди 2 години

Панахидата на една хилядолетна държава.