39

Обективно

преди 2 години

РЕЛИГИЯ НА СИЛАТА! УЖАСНО Е! БОГ Е ДАЛЕЧЕ ОТ ТАКАВА РЕЛИГИЯ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИСЛЯМА, КОЙТО В ПРАВ ТЕКСТ ОЗНАЧАВА : " Подчинение"!!! БОГ НЕ Е В РЕЛИГИИТЕ И ЦЪРКВИТЕ. БОГ Е В ДУШАТА.

38

Анонимен

преди 2 години

Под...извинявам се за грешката. Отвратително и болно, да се подиграват с най- беззащитните под претекст за религия и морал. Аз затова не ходя на църква- ако искам да говоря с оня, там горе мога и в къщи, на дивана да го насоля! Лек ден на всички.

37

Анонимен

преди 2 години

Някои хора тук попитаха, тези деца нямат ли родители? Повечето от тези злодеяния са извършени в домове за деца без родители и две трети от тях са под попечителството на католическата църква и се финансират от нея! Даже и повечето детски градини са пот църковно попечителство. А родителите на останалите все са вярвали, че църквата е безгрешна! Тук има различни спирки по житейския път на децата, които се вземат за много важни в религиозно отношение. Това е двойния морал на църквата!

36

Като видиш снимката

преди 2 години

и ти става ясно...

35

Анонимен

преди 2 години

ЩО ЗА ГЛУПАВ ВЪПРОС?! МНОГО Е ЯСНО КОЙ - САМАТА ЦЪРКВА, ТОВА Е БЕЗПРЕДЕЛНО ОЧЕВАДНО!!!

34

Евала

преди 2 години

Лоши католици, лоши! А в нашите православни манастири - само ангелчета, т'ва баба Гуси , т'ва... Нали?

33

Анонимен

преди 2 години

Църквите е виновно за спирането на развитието на наукста в древноста. Христианите опожаряват една от най великите библиотеки в света - Александрийската. Убиват и една от най-умните жени в древността Хипатия. Инквизиция, войни, геноцид, унищожаване на вещици... педофилия и нямам предвод христовото христианство а църквите сраснали се с държавата.

32

Анонимен

преди 2 години

шибампедали минимална такса 100лв.

31

Да

преди 2 години

Гърците открили любовта. Римляните включили и жени, а католиците и деца.

30

Анонимен

преди 2 години

Значи църквата е започнала масовото изпее-тяване на запада. Те сега жънат плодовете, което са посели.

29

Чичо

преди 2 години

Абе не е толкова лошо, да ви кажа. Особено като опиташ веднъж и ти се услади. Сега, мен малки деца не ме влекат, но редовно се изкушавам и поря тийейджърки на 17-18. Много е приятно.

28

Антоним

преди 2 години

До Анонимен...Е тия деца къде са станали жертви родители нямат ли? .... Имат. Кой мислиш че ги е завел в църквата ? Надали сами и по собствено желание са отишли в някаква си каменна сграда дето дъъртаци ходят наперено наоколо със странни дрехи, вият някакви неразбрани песни и палят свещи. Тия деца са искали да играят в парк с връсниците си а вярващите им родители са ги натикали дъртите попове да си играят с тях .... Ако търсиш виновни ..... Не са извънземните .

27

Анонимен

преди 2 години

Е тия деца къде са станали жертви родители нямат ли?Някой да блудства с мое дете,му тегля куршума ако ще Джо Байдън или Путин да е,и ако ще на електрическия стол да ме сложат после.

26

Анонимен

преди 2 години

До 28 по твоита логика ако си женен и като станеш на петдесет и не може да правиш секс с женаси защото си импотентен и не ти става трябва да спиш с непълнолетни.

25

Да ти отговоря

преди 2 години

До Да питам... разбира се че има медийно затъмнение. Същото медийно затръмнение е било когато християнската църква е била силна. Да не мислиш че тия издевателства са започнали 1945г и са приключили 2019 щото разследването е обявило резултатите от тези години. Имало е преди, има сега, ще има и в бъдеше. Обаче сега са модерни разни източни религии и те се пазят от разследвания щото там разярените вярващи режат глави дори само за картинка дето да обижда вярата им. Християнството е слабо и умиращо.

24

Анонимен

преди 2 години

в педерастиятя е бъдището

23

Анонимен

преди 2 години

Лошо е за хората които имат предрасъдаци които са направили такава глупост.

22

Причината

преди 2 години

е в безбрачието.

21

Дедо Поп

преди 2 години

Боговете отдавна са изоставили човечеството ... Няма ги. Не са тук, липсват. Останали са само едни вярващи и използвачи в свещенически одежди и "божиите служители" ПЪРВИ са усетили липсата им и затова сега безнаказано използват офчото доверие на вярващото простолюдие за свои собствени цели.... След като вече НЯМА божии цели да изпълняват ... ЕТО ТОВА Е НАПРАВИЛО ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА ВЪЗМОЖНИ .

20

Да питам

преди 2 години

А какво става с другите религии? Там свещениците непогрешими ли са или има медийно затъмнение?