59

Няма Бог...

преди 2 години

... щото ако имаше , нямаше да има сексуални издевателства . И то в собствения му храм. ... И то безнаказани .... Бог бил добър ??? Към кого ? Към насилниците в свещеннически одежди ли ? Че не ги лови закон и по-вишестоящите "божии служители" правят всичко за да ги прикрият и оправдаят. ... А защо ли искат да ги скрият ? ДАли не е защото - Гарван гарвану око не вади .... и теси във Ватикана също са правили "такива работи" с малки момченца .... а нямаше ли такъв случай и във Ватикана наскоро ?

58

Сесил и Мария

преди 2 години

Бойко Борисов

57

Стара Калимявка

преди 2 години

Това сега нищо не е . През средновековието тия католици направо са били неудържими .... И от тогава държавите си следват едно правило. Каквото става в църквата си остава в църквата . Я помислете , нашия поп дето преди години го " упрекнаха" че се движил с луксозни возила и златен Ролекс дали данъчно... полиция ... държава се заинтересува от къде ги има тия пари тоя поп без нито един ден трудов стаж ? Така е по цял свят....

56

До балканджи Мишо

преди 2 години

То пък нашите попове с мазните си бради и калимявки са образец за святост и непоквареност, просто на запад се дава по-голяма гласност както за всичко друго, така и за религиозните извращения ... !!!

55

балканджи Мишо

преди 2 години

Сменете името католицизъм с педофилия и готово, тея са страшни отвратяги.

54

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами кой ? - човешката природа, в крайна сметка човек е сътворен такъв какъвто е, разбира се по презумпция за лошите му прояви винаги е набеден дяволът, но може би той просто е друго лице на Господа, който като е сътворил овцата която кротко да пасе трева е помислил и за вълкът, който да се възползва от нейното овчедушие, а религиозните ско.тове и манипулатори са най-лошата проява на човешката природа откакто свят светува, в това число и всички религии съществували някога ... !!!

53

Анонимен

преди 2 години

Хач пара индулгенцията, бате ?! Нема такава перверзия като католицизЪма !

52

онбашията

преди 2 години

Проблемите на католическата църква демонстрират един много сериозен недостатък на хората, когато нещо се обърка никой не задава въпроса "къде сбъркахме, коя беше грешната стъпка, която трябва да върнем назад". Не, вместо това всички дават акъл какво трябва да се реформира, че проблема да се "реши". Тия посегателства са новост на 20ти век, но никой не пита "какво променихме че се появиха". Вместо това всички дават акъл да се премахнело безбрачието, сякаш не са карали 20 века така.

51

Анонимен

преди 2 години

БПЦ също е отстъпила ...Миналия великден пяха на турски в Св.Неделя!

50

МП

преди 2 години

Католическата църква отдавна е отстъпила от Христовото учение.Самия факт че се управлява от Папа/божий наместник на земята/ говори за изопачението на Христовите думи.Исус не е оставил свой наместник. Неговите думи към апостолите бяха: "Който иска да бъде пръв сред Вас нека Ви бъде слуга"

49

Анонимен

преди 2 години

С жени и без жени щом си обратен нищо не те спира.Познавам сума гейове с брак и деца.Педофилите са същите.

48

Обективно

преди 2 години

Не трябва да има Безбрачие за католическите свещеници. Както виждате, може да си Мнооого Грешен и Без Жена! ИЗВРАЩАВАНЕТО НА ТОВА, КОЕТО Е КАЗАЛ ХРИСТОС, ОСОБЕНО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЖЕНИТЕ, ВОДИ ДО ПРОПАСТТА И ДЕХОВНОТО ПАДЕНИЕ.

47

Анонимен

преди 2 години

Явно Ватиканът е предчувствал днешна еврогейска ЕВРОПА.

46

Бачи Кико

преди 2 години

Да им сипват бром у чая като едно време в казармата на тия нерези, че да НЕ им стават шпагите и да не си мислят за глупости.

45

До 47

преди 2 години

Твърсението ти е гл.упа.во! Нито всички християни са лоши, нито вкички са добри, нито всички мюсулмани са добри или пък лоши, нито пък будистите. Христос е дошъл " да ПОСЛУЖИ, А НЕ ДА СЛУЖИ", както казва самият той, цитиран в евангелията. ДА ПОСЛУЖИ ЗА ПРИМЕР КАК ТРЯБВА ДА СЕ ЖИВЕЕ, А НЕ ДА СЛУЖИ НА ХОРАТА, КАКТО ГО ИЗКАРВАТ РЕЛИГИИТЕ. И да изкупувал греховете им!

44

(-_-)

преди 2 години

Самата система на католиците създава тези извращения, защото хората имат естествени нужди, които трябва да се удовлетворяват по някакъв начин и когато се забраняват.. Ми виждате какво става.

43

Ц

преди 2 години

ВСИЧКИ РЕЛИГИИ И ЦЪРКВИ СА ИЗПОЛЗВАНИ СЛЕД ХРИСТОС ЕДИНСТВЕНО С ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!!! ЗА ПО- ЛЕСНО ПОДЧИНЕНИЕ НА МАСИТЕ. ДОРИ ХРИСТИЯНСТВОТО Е БИЛО РЕДАКТИРАНО. ЗАТОВА НЕ ТЪРСЕТЕ БОГ ТАМ, КЪДЕТО ГО НЯМА!

42

Анонимен

преди 2 години

Много ***.до.фи.ли стават свещеници, понеже там закона не ги лови. Църквата, за да замаже положението, ги мести в някоя затънтена епархия или някъде из третия свят. Но там те си продължават злодеянията.

41

Хаджи Ганди Ходжа

преди 2 години

Обичам Христос, но се отвращавам от християните - те са толкова противоположни един на друг!

40

Анонимен

преди 2 години

"Църквите е виновно за спирането на развитието на наукста в древноста. Христианите опожаряват една от най великите библиотеки в света - Александрийската."-----------Оправи си фактите. За опожаряването подозират Юлий Цезар, а той е живял, управлявал и починал век преди раждането на Христос.