242

Рейгън

преди 2 години

Руснаците сами ще се утрепят с някоя нова бомба, както го сториха с Чернобил през 1986г и после се саморазпаднаха.

241

РАДЕВ=60 % РЕЙТИНГ

преди 2 години

ПОЛУЧЕН ОТ БКП /БСП ОВ.ЧИТЕ МОЗЪЦИ...+...НА СЛАВИ - ЧАЛГАРИТЕ...+.. СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ...+...ПРОКОПИЕВАТА СЕКТА, ПЛАТЕНА ОТ ИЗ.РОДЕНИТЕ КОМПИРИ....

240

Болгар

преди 2 години

Най-краткият виц: ''България е суверенна държава.''

239

Анонимен

преди 2 години

Възраждане искат да въведат в България диктатура като в Русия, а К.Костадинов иска да е Българския Путин и да управлява 40 години като идола си.

238

Анонимен

преди 2 години

Русия, Китай, Иран, Индия, Северна Корея -- с тези държави сащ не може да се бори, а обединени срещу него -- ха-ха-хо-хо. Китай е купувал газ от канада и австралия, подписва договор с Русия и верните съюзнички на сащ губят бизнес за милиарди.

237

Анонимен

преди 2 години

"Официална НОТА от САЩ и заплаха за санкции никога не е имало." -- имало е въпрос на журналист и отговор на сенатор т. е. те си дискутират свободно за нещо възможно според тях.

236

ДО 282 ЕМО

преди 2 години

Банките и парите се държат от САЩ.... Само като разпоредят на фирмите,че ако не спазват САНКЦИИТЕ срещу РУСИЯ.... всички дейности със САЩ са забранени и край.... Защо мислиш,че ТУРСКАТА ЛИРА И ИКОНОМИКА СЕ ЗГРОМОЛЯСЪХА.... Вече сме 2022г оръжията са отживелица.

235

Анонимен

преди 2 години

До 281 ЕМОАма ти за средно интилигентен ли са имаш бря ?

234

ха ха

преди 2 години

Холандия изпраща два самолета F-35 в България

233

ЕМО

преди 2 години

МИТОВЕ като,че руснаците по времето на бай Тошо са ни давали безплатен бензин и газ може лесно да се провери от СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК.... Не вярвайте на излъганите ви родители,баби и дядовци.

232

ДО 278 ЕМО

преди 2 години

Официална НОТА от САЩ и заплаха за санкции никога не е имало. Това,че някаква решила да се подмаже на Сърбите и Македонците си е нейна работа.

231

Анонимен

преди 2 години

Долу престъпната клоака сащ!

230

Анонимен

преди 2 години

Защо не сте изгонили руското посолство, хайде тръгвайте да го гоните да ви видим на улицата, а не да се криете по някакви дупки.

229

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва мислиш и тогава да говориш. Като става дума за ултимативни искания, щом използваш този израз и претендираш да знаеш какво означава, обясни на българския народ , който те е назначил за президент, как така някакви американски сенатори, очевидно самозабравили се или на наркотици ни заплашват със санкции заради северна македония, която кандидатства за ес, а там сащ не членуват, но тепърва ще трябва да се решава имат ли някакво право да се месят?

228

долу русия

преди 2 години

съд за нородните предатели русофилисти в България

227

Prodajnici

преди 2 години

Refrendum za 6 miliona ne moje 6 duschi da reschat

226

до 273

преди 2 години

До реалността така е ако русия имаше такава военна мощ защо да се перчи наляво и надяясно и какво и дреме че нато е до границире, явно няма....и санкциите задушават режима на путин и олигархията му пищи в момента губи милиарди всеки ден, затова саатрапа е оставил ковида да коси народеца а той сее заплахи наляво и надясно, СМЕЕЕЕХХХХ

225

?

преди 2 години

защо още не сме изгонили Руското посолство от България. Това е срамно да не ги изгоним тези ***

224

реалността

преди 2 години

путин знае много добре реалността и затова действо с всички средства, НАТО може да унищожи руската армия за броени минути, това е истината и да свали сатрапа от власт

223

Анонимен

преди 2 години

Радев позор си! НАТО ВЪН!