28

My Way

преди 2 години

Читателят не бива да изпада в сюрреализъм по отношение "невъзможностите на САЩ", защото така или иначе щатите управляват света чрез международната си валута Скоро и това ще се промени, както се пееше в една песен на Франк Синатра ( My Way).. And now, the end is near

27

Анонимен

преди 2 години

Този който има ресурси и произвежда владее света. В случая това са Китай и Русия. Сащ разчитат на спекулации на борсата. Но това не се яде. Тоест ако китай спре износа и си поиска часта от американски дълг който държи, сащ фалира. Освен това сащ разчитат на емиграция. Тръмп и локдауна спря за момент миграцията, и сащ се оказаха с отрицателен прираст. Торст зко страните сложат забрана към сащ там ще се изпотребят с престрелки и нарковойни и макрая гражданска за няколко години.

26

Анонимен

преди 2 години

Сащ не са спрели да се месят във вътрешните работи на всеки. Претенциите им за екстериториалност на юрисдикцията трябва да бъде наказана. И има кой. Ето затова влизат в цикъл на хвърчене на плюнки във всички посоки и вече стават жалки и смешни плюейки собствените си отрочета. Ндсв е първата партия на пеевски.

25

Herr Muller

преди 2 години

Читателят не бива да изпада в сюрреализъм по отношение "невъзможностите на САЩ", защото така или иначе щатите управляват света чрез международната си валута, която успяха да вкарат в действие много отдавна. Този, чиито пари се котират във финансовите институции държи юздите на коня и управлява СВЕТА. Онези, с рубляците и юаните, могат само да премляскват. Епа, събудете се, де!

24

Herr Muller

преди 2 години

За щастие, съчинителят на това "литературно аутодафе" не е българин, НЕ познава мафиотските структури в България, стартирали още след 52 министерско постановление на ЦК на БКП и реализирани окончателно от Луканов след 10 Ноември. Законът Магнитски НЕ е намеса във вътрешните работи на България, а санкциониране на индивиди от роден ориджин, които се опитаха да си разиграват коня в САЩ и бяха шамаросани чрзе блокиране на милиони "български долари" в Чейс банк и Маспет сейвинг. аФторът е от OZ.

23

Анонимен

преди 2 години

Рядко се случва да се прокрадне статия, разобличаваща истинската външна политика на САЩ.

22

SWAN

преди 2 години

САЩ наказвал тези лица, "които използват държавните институции за лична изгода". - Ако това беше вярно, САЩ щяха да накажат всички Централни банки по света! Управляват ли САЩ света? - НЕ, те са само инструмент за управление, на управляващите света!

21

Анонимен

преди 2 години

"Решението на САЩ да се намесят в последните дни на изборите в европейска държава, без предварителни консултации, беше необичайно."___________Я, необичайно. Правят го редовно докато пуделите в Брюксел си бъркат в носа. Месят се във вътрешните работи на всички държави в ЕС, който изглежда просто като една фасада на американската външна политика.

20

ЛМАО ХАХАХАХАХАХАХА

преди 2 години

Тия в НС заседават ли още? Много са афектирани от думите на Путин. Заседавайки до толкова късно, те ги легитимират и реализират. Това е търсен ефект. Ако си бяха приключили заседанието, никой нямаше да се интересува, ама не ето. Стана скандала на века. Циркажиии. ОСТАВКА ***!

19

Ха-ха-ха

преди 2 години

Руските таракани щели да гонят американците от Европа? Тия съвсем са им ампутирали нишката с главния мозък! Точно агресията на Кремълското Жуже прави Щатите да са винаги добре дошли в Европа!

18

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия американци и руснаци да идват Китайците.

17

САЩ няма

преди 2 години

Да напуснат Европа доброволно. Кризата с Украйна трябва да ни освести, че е време да ги прогоним отвъд голямата локва.

16

Евро

преди 2 години

Жалка държава със жалък народ!!33 година 10 човека ни правят на маймуни!!А ние им се кефим колко са велики!!!Трагедията на един народ!!! Закривайте цирка час по скоро!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Американското законодателство не важи тук. Който иска да ходи в америка да му слагат магнити и поправки и и федерални закони.

14

Така се стреснахме

преди 2 години

Че избрахме санкционирания за депутат. И сега САЩ ще санкционират НС, защото влиза във финансови отношения с него.

13

Размагнитски

преди 2 години

Като го гледам този дето му го приложиха Магнитски, не се е притеснил особено стоейки в парламента. Гешев вика, къв е този Магнитски, не го познаваме у БГ.

12

НЕ НЕ СЕ МЕСЯТ

преди 2 години

"Решението на САЩ да се намесят в последните дни на изборите в европейска държава, без предварителни консултации, беше необичайно." - САЩ нали не се месеха в изборите на други държави? А то какво било!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Много ни е от полза САЩ си присвояват български активи.

10

Анонимен

преди 2 години

Инвестирайте в Русия и Китай там няма да ви ограбят понежесте неудобен.

9

Анонимен

преди 2 години

Изодът е един не инвестирайте в САЩ по никакъв начин дали ще е в акции на борсата, инвестиция в имот или някакъв бизнес. Не дръжте парите си в долари и в доларови активи.