16

Armeneca

преди 2 години

Аз пък си намерих работа сам с една фирма от Стара Загора казва се АЛ НАТУРАЛ - изпраща хора в Германия да работят , работих ,работих и ЗАПЛАТА НЕ ПОЛУЧИХ !!!! Не работете в тази фирма !!!

15

Анонимен

преди 2 години

До 16. Ха. А защо гласувахте за Продължаваме Подмяната, а не за Възраждане, за да видим какво ще стане? Националисти били, айде сега си плащайте тока и яденето от хубавите идеи на Продължаваме Подмяната!

14

Анонимен

преди 2 години

Къртач с топурдаци.

13

Ха,

преди 2 години

А, колко са загубили работата си за същия период поради икономическата, политическата и здравната кризи? А, тези, които са си намерили работа какво могат да си осигурят при безумните цени на ток, гориво, храна, лекарства и т.н.??? Вече сме в Киро-кокорестата зима, българите умират от глад, студ и ковид, а променящите се правят, че работят и си раздават премии и заплати в размер на стотици хиляди. Например: Спецов в НАП си е определил 700 000 лв. като коледен бонус! А, вие какво какво получихте?

12

коко

преди 2 години

работа за жълти стотинки има колкото щеш

11

Hahahahahahhahah

преди 2 години

Я напишете и колко калинки работят по "трудовите борси" и ще видите, че в крайна сметка КПД-то им е потресаващо ниско!

10

Дядо ви

преди 2 години

Сега му викат събеседване. Винаги казвайте , че го разбирате или , че сте се занимавали много малко в дадена работа. След като ви наемат ще се научите :)

9

Анонимен

преди 2 години

Ами това нищо не е !

8

Анонимен

преди 2 години

Над 3800 души са намерили работа чрез трудови борси!. . . . . . . Къде в хотелиерството (локдаун), готвачи (локдаун), екскурзоводи (локдаун) , а бе вие като неграмотни журналисти, защо си мислите, че ние читателите сме на едноцифрено IQ kaто вас? Мутржурналисти вън, съд и затвор!

7

Анонимен

преди 2 години

Всичко става с връзки и винаги е било така в държавата на шуробаджанащината.....всъщност, май навсякъде е така! Щом самият Доналд Тръмп беше уредил половината си роднини на високи постове...Но такова очеизбождащо връзкарство като в България, никъде не може да се намери!

6

наденица сачева

преди 2 години

Това е по голяма лъжа и от ковид статистиката. В бюрата по труда, единствените които са си намерили работа, са служителите от администрацията.

5

Анонимен

преди 2 години

Само 3 хил и малко отгоре при близо 200хил безработни

4

Анонимен

преди 2 години

Поредната нагла лъжа в тая държава!

3

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖАААААААААА! ОГРОМНА БЕЗРАБОТИЦА ! ВИСШИСТИТЕ СА БЕЗРАБОТНИ УМНИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХУБАВИ ! А ПРОСТИТЕ И ГРОЗНИ РАБОТЯТ ! РАБОТОДАТЕЛИТЕ СЕ ГАВРЯТ С ХОРАТА ПЪЛЕН КЬОРФИШЬОК СА ОБЯВИТЕ ЗА РАБОТА АКО НЯМАШ ВРЪЗКИ ! ТОВА Е НАВСЯКЪДЕ ! НИСКИ ЗАПЛАТИ МРЪСНИ УЛИЦИ! ОСТАВКА НА ВСИЧКИ И ПОДМЯНА НА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ

2

Анонимен

преди 2 години

На минимална 90%, по скоро работодателите са намерили хора къде да им дават жълти стойки и да работят за тях.

1

Асан

преди 2 години

Много ба бюрото по труда и злапа 160 милиона за премии :)))