42

555

преди 2 години

Хора , преди да вземете съдбоносни решения за вас и вашите близки изгледайте интервюто на световно известния лекар Владимир Зеленко,който излекува Д.Тръмп от ковид19 .Напишете на гугал: "Едно интервю задължително за гледане" Също и изявлението на нобеловия лауреат и вирусолог-Люк Монтание на митинг в Милано против зеления сертификат. Напишете на гугал:"Нобелистът Люк Монтание на протест в Италия."---трети или четвърти сайт. Линкове не давам, защото понякога ги трият.

41

Маг Нумеролог

преди 2 години

Звездите ми говорят че най-подходящият ден за ваксинация е 30 февруари! Пада се в шестък! Дойде ли този ден, веднага тичам да ме боцкат!

40

анонимен

преди 2 години

Много искам да се бодна , ама Люк Монтание не ми дава.

39

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам!

38

Киро Х

преди 2 години

На този етап е ясно за всеки нормален човек, че инжектирането с експерименталната ГМО терапия е равносилно на доброволно заразяване със СПИН.

37

Анонимен

преди 2 години

А пари ще дават ли.

36

Анонимен

преди 2 години

Всяка игла-пирон в ковчега на демокрацията!

35

Анонимен

преди 2 години

Колко много места, на които няма да се ваксинирам.

34

Ковид Култ

преди 2 години

Метро Варна - бял фургон, близо до входа на магазина. Опашка на -5 градуса, мазохисти наредени да се набодат с експериментална течност, от която и мишките се страхуват. Фургонът е брендиран с марката "Еко Той", както всички химически тоалетни. Страхът кара хората да се редят на опашки за да получат отровна доза. Гледам ги и ги съжалявам тия нещастни хорица!

33

Анонимен

преди 2 години

Че то баничарница се отваря по-трудно от пункт за боцкане.

32

балканските макаци

преди 2 години

Някой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните пътеки

31

Анонимен

преди 2 години

Експериментални течности наречени ваксини?Маса народ има проблеми от тези течности.

30

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко заблуден трябва да е някой да отиде да му бият отрова с изтекъл срок. Особено след последните събития

29

Анонимен

преди 2 години

ОБЕКТИТЕ НЯМАТ РАЗРЕШИТЕЛНО! У-БИЙ-ЦИ!

28

Анонимен

преди 2 години

Ако получа положителен тест за ковид, искам веднага да ида на протест на антиваксъри, нали няма проблем?

27

Анонимен

преди 2 години

М-р Харвард е отворил пункт у тях и на всеки пенсионер раздава по 1 шоколад, 1 вафла и 100 гр. сирене. Шегата настрана, изтече информация от сървърите на Файзер, Модерна и Джонсън, че "ваксините" имат различен състав и сега тепърва са произведени партиди с доста голяма концентрация на токсини, причиняващи смърт. Досега отровни партиди са пускани изключително малко с цел да няма масови странични ефекти и смъртност за да не плашат хората, но явно "търпението" им се е изчерпало.

26

Архангел Псувнаил

преди 2 години

Искам да се ваксинирам, ама нямам желание.

25

Минко 50г. женен

преди 2 години

Искам да ваксинирам Месалина....пардон Веселина с кожената ваксина с бял сос.

24

Бай Иван

преди 2 години

Сутринта ще колим прасе 15 човека сме може ли една мобилна инжекционна да дойде да ни боцне на място. Заети сме няма да имаме време да идем до мола. В 8:00 греяна ракия и почваме. В 8:20 втора доза, бустер 9без 5.след това не помня какво се прави, май сядам на масата до тъмно. Ще чакаме ваксиниращите, ако са млади и красиви сестричка да идват.

23

Анонимен

преди 2 години

В България онези които са искали да се ваксинират, не са ли ваксинираха вече? Мисля че лаете напразно с лъжливата си гнусна пропаганда. Тези ваксините са биологично оръжие с/у човечеството!