26

не може да бъде!

преди 2 години

Считам,че въпросът е много сериозен.но преди всичко трябва да се отговори на това защо е тази недобре обоснована истерия,в това отношение Костадинов е прав!Кой иска война и защо!?След като попаднах на данните за рекордните икономически показатели на Русия за 2021г.ми се вижда съвсем нелогично Русия да иска война!?Още повече ,че перспективите за 2022г.са още по-добри!?А Украйна е в много тежко положение, Зеленски и Порошенко ще си прегризят гърлата!?тази война е нужна някому,но не на Русия!?

25

пх

преди 2 години

За добро или зло, не зная, но НАТО няма да се изтегли от територията Бг! Единствената отстъпка на която може да се съгласи НАТО (разбирай САЩ) е, да не разположи ударни оръжия на територията на Бг, в което също силно се съмнявам!

24

Безименен

преди 2 години

В досегашната история ние винаги сме се оказвали на страната на победените... Дано съдбата ни се е променила...Който стои далече от огън не се пари! Добре е да помним това

23

ха ха

преди 2 години

ГЕРБ са истински комунисти.За една охрана на бай Тошо питам.

22

мръш бръже

преди 2 години

Да се изтеглят веднага и без питане.

21

Радев

преди 2 години

Крим - РУСКИ!!! А БЪЛГАРИЯ - ДЕ Е?!

20

Анонимен

преди 2 години

Без искането на ГЕРБ комунистите щяха да се направят, че такова изказване на руснаците не е имало. Следете поведението на Фатмо - ще се скатава по въпроса, а ако го питат директно с половин уста ще каже, че сме "партньори". И тоя е главнокомандващ на българската армия.

19

БОЖКЕЕЕ

преди 2 години

ЧЕ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ЗА БГ КАКВО ИСКАЛА РУСИЯ?!? МАЙ САМО РУСКИ ПАРТИИ В БГ ПАРЛАМЕНТА?! УЖАССССС!!

18

Кажи на ония:

преди 2 години

Че аз дребни сметки си не правя - тука има 15000 човека робски труд и пълна липса на държавност и къде погледнеш мръсни номера и докато не почнете да ги отменяте и да ми говорите за пари и репарации за нарушение на международно право плюенето на огън ще продължава! Щото излиза копилета, че вие сте красивата блондинка на Джон Нел, а ние сме приятелките дето само ги чукат!К'ва и сделка ми предложиш няма да я приема!https://youtu.be/aQZDbBGBJsM

17

Анонимен

преди 2 години

Хвърли ни на лъвовете. После ще си замине на сигурно в Канадата.

16

Анонимен

преди 2 години

"Българският глас трябва да започне да се чува." Самите наши политици чуват ли се какво говорят? С това те в прав текст признават, че българският глас досега не се е чувал и продължава да не се чува.

15

Анонимен

преди 2 години

DO 5 Някой навремето пита ли ни за варшавския договор и СИВ. Помниш ли съветския резил в Афганистан?

14

Анонимен

преди 2 години

Щеше ми се да стане като в Афганистан - самолетът на господарите да излита, а местните *** да тичат след него и да ги ръси из Витоша, ама няма как да стане, защото и ние сме пусита, и руснаците също

13

Въпрос

преди 2 години

А Фелдфебелът Радев кагда ще се произнесе! Пак се е покрил като мишок! Сигурно още му се веят руски знамена в празната манерка!

12

Българин

преди 2 години

НАТО и ЕС е най-хубавото нещо, което можеше да се случи на България! Това е най-добрият начин да стоим далече от единственият агресор в Европа, който продължава да ламти за чужди територии!

11

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против да въоръжават всички соросопитеци и бегом да се борят с руската заплаха, ще гледам с интерес отстрани с пуканки

10

Spitfire

преди 2 години

They call me Spitfire! Плюещият огън и жупел и има защо! https://youtu.be/aQZDbBGBJsMИма защо да плюем огън по НАТО и знаеш защо уж Алианса трябва да ни защитава от едни терористи, а ги защитава! Такива като Божков, Сакскобурготски, Пеевски ...Фанем да духнем от НАТО и ЕС - знаеш що - първо сме ограбени и второ ни се подиграват в очите!https://youtu.be/aQZDbBGBJsMНиско лети и радар го не лови!

9

ъъъ

преди 2 години

По добре в НАТО защото ни чака Крим

8

Анонимен

преди 2 години

НАТО ВЪН!

7

Анонимен

преди 2 години

Костя това, Копейкин онова, но най-правилната позиция е неговата.