46

Анонимен

преди 2 години

Азсъщо съм българин и живея в България. Мен не ме питаха дали искам да бъда в НАТО, а трябваше. Не питаха никого, защото знаеха отговора. Не е правилно, когато някой говори от името на България без да е питал някого. Преди 30 години казах, че ще стане това, което става сега. Не желая да сме плацдармът на агресията на САЩ чрез НАТО. Не желая да ни държат в унизително положение да ни затриват с покварата на зависимо управление, ограбиха достойнството ни, перспективата ни.

45

Крас

преди 2 години

Къде са тези войски на НАТО в България, че аз не съм ги виждал и чувал.

44

Spitfire

преди 2 години

,И по-лошото работата на Михайлчо само е модифицирана илюстрация към ПКС-то ми - подигравка вкарал си главата и целия свят му е една камера обскура. Мене ми се струва че му е обскурено мисленето ... И че това е подигравка към българското изкуство и култура, които и без другото ги няма 30 години, а за художествено образование да не говорим. Иска да си видя работата да видя за какво съм скъсан , ако съм скъсан - че другите дойдоха ПКС та моето го няма и се стягайте за съд и за независима комисия!

43

Анонимен

преди 2 години

След Украйна, може да сме ние.

42

НЯМА ОБЕДИНЕНА БГ..

преди 2 години

ДОКАТО РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ.... И ПРЕСЛЕДВА 1 000 000 БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА............ О С Т А В К А......!!

41

Spitfire

преди 2 години

Бе това е като нож дето ли ляга в ръката и казваш това е моя нож!

40

Spitfire

преди 2 години

На всеки един друг въпрос в тоя конспект има къде да ме хванете за нещо дребно ама чак да ме скъсате, но не и за този! Има си некви неща бе дето си лепват за човека - на Дейв Мустейн китарата, на Крис Риа китарата, на Шопен пианото, на Клиф Бъртън бас китарата - на Васил Ангелов - Перспективата!

39

Анонимен

преди 2 години

долу нато и ес долу киро о ***

38

Анонимен

преди 2 години

НАТО е една умираща организация. А пък ние не сме нужни на Америка. Да, България ще се върне обратно под руско влияние. А тези истерични хорица ще бъдат на първа линия при посрещането на новите ни господари на летището. Американските подлoги от атлантическия клуб :)

37

Spitfire

преди 2 години

Много ми е важно ПКС-то - вдига ми заплатата с 50 лева и с още 50 за старшинството, което ми дава. Кво значи *** : Ще се видим отново - при условие че съм учил перспектива при човека дето я знае най-добре в България и съм я написал по-добре от него, че даже доказах нова перспектива?

36

Spitfire

преди 2 години

Не става въпрос за това преди четири години трябваше да съм старши учител - и кога всички им дигнаха заплатите и автоматично ги повишиха мене ме отказаха, що бях в болница с гъбична инфекция под кожата причинена от ухапване на куче(латинска болест) , поради което паднах от осем метра. И някой писал, че съм самоубиец и луд! Друг не проверил снимките и под кожата кво има!И те така с 14 години стаж, още съм учител и не си ми дават 4 ПКС което веднага ме прави старши и ми се вдига заплатата два пъти

35

баба мара

преди 2 години

всички вън българия е в нато и ес без референдум какъв избор е направила никакъвот 1878 винаги на грешната страна в резултат 111 000 кв км и 7 милиона искам мира не вируси ваксини болести конфликти учения на сев полюс

34

Анонимен

преди 2 години

Радев: - "какъв да е Крим, руски, а Украйна - и тя, и тя."

33

Анонимен

преди 2 години

Къде В България има войски на НАТО ? - но пък има руски самолети Миг-29 , няколко бройкиот които 2 все още мотат да излитат.

32

анонимен

преди 2 години

НАТО ни пази от руска агресия. За сведения на хората,които имат сърп и чук в главите си,вместо мозък,ще кажа ,че НАТО не е само САЩ. В НАТО сме повечето страни от Европейския Съюз. Ние ще сме в НАТО,докато съществуват по Света стремежи Русия да е с имперски мисли и действия.

31

Spitfire

преди 2 години

https://youtu.be/aQZDbBGBJsMБе не става на въпрос дали ще вдигате заплатите или не! Става въпрос за конституция, два закона и международна харта за правата на човека бе копилееее! 15000 човека работят с по 140, 80 часа повече от другите за същите пари. Някъде преписва от мене и печели участие в биенале за 40000 евро аз немам пари за цигари и ми викат, че съм скъсан на изпит и ще се видим отново. При условие че в тая сфера аз съм виртуоз. Как ще скъсаш Шопен на изпит по пиано!

30

Оффф

преди 2 години

ДЕ Е СТЕФАН СТАМБОЛОВ, ДЕ Е??? ЕХХХХ...! МИСИРСКИ ВРЕМЕНА!

29

Пурко

преди 2 години

След 1990г. Да имаме промишленост,качествено образование,качествено здравеопазване,работещо селско стопанство,горско стопанство.пътна инфраструктура.Всичко се разпадна и ограби.Само кражби,далавери,убийства,малтретиране на възрастни хора от определени групи,наркомани,неграмотно младо поколение и много други негативи.Няма бъдеще пред нас.Държавата е на умиране.

28

Анонимен

преди 2 години

Изслушват претенцията територията от Македония .Бухаааааа.

27

Караразкрачанов

преди 2 години

Аз ще се разкрача и ще ме познайте кой съм аз.