66

По-добре да си траем

преди 2 години

Конфликт ще има ако Киев започне масирана военна операция срещу Донбас и Луганск. Руските войски затова са до границата, за да им попречат това да се случи. А САЩ и ЕС ако искат да има мир трябва да спрат да поощряват и въоръжават Украйна за да търси военно решение на конфликта със сепаратистите в Донбас и Луганск. Ако изобщо има война, ще бъде ограничена. Русия ще присъедини Донбас и Луганск и с това ще се приключи.

65

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

КОЙ днес Уважава или го Интересува как живее СУВЕРЕНА ? Кой ? Какво в същност е странатани - ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАПС ! Света икономически се срина а за да оцелеем е нужна Собствена ИКОНОМИКА ! А ние все още рушим държавното което се обсебва от Милиардерите ! Тогава къде е мястото и ролята на СУВЕРЕНА ? Той просто става ненужна - с *** и па плач ! Не си ли го разбрал ! Тази днешна политика защитава наглият и мръсника но не и селянина нито труженика !

64

До 69

преди 2 години

Внимавай какво пишеш щото животът е пълен с изненади и всичко може да ти са случиГендарСкапан

63

Анонимен

преди 2 години

До СЛАВА РОССИИ ! "Стандарта се определя по стандарта на пенсионера !" Стандарта на пенсионера е ЗНАЧИТЕЛНО по-висок отколкото беше при режима преди 89та или последващите години на управление на червените другарЕ. От тази гледна точка това е ПЪЛЕН УСПЕХ. Аз не знам да има страни, където цялата "работа" на пенсионерите (колкото я е имало) да е била ограбена от политическите елити, и те да живеят добре, а другарете с куфарчетата се погрижиха българските пенсионери да са точно в тази ситуация.

62

За какво иде реч

преди 2 години

Русия не поставя въпроса за нашето членство в НАТО. Проблем за тях е присъствието на чужди войски и техника на наша територия. Ето за това да говорят нашите народни избраници, а не кьорфишеци от рода на "ние сме суверенна държава", "не сме втора ръка член на НАТО" и т.н. Какви са например тези испански самолети, които се силят да идват у нас и кой ги е канил? Трябват ли ни те на нас изобщо, или с присъствието си ще ни създадат заплаха повече, отколкото ако ги няма. Ето това да кажат.

61

Анонимен

преди 2 години

Очевидно е крайно време да започнем да разстрелваме руснаци в България !

60

Антиседерст

преди 2 години

Вън НАТО от България. ГербероСедерастията също вън като преди това им се конфискува цялото крадено имущество до девето поколение.

59

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

Народа го е казал а не Аз : " Туй дето го пише по Книгите - Нерасте по НИВИТЕ " ! Нали писаха ОБЕЩАНИЯ, че ще с ЕС живеем по хуманни , западни стандарти и ценности , високо технологически индустрии, качество и гарантирани Човешки ПРАВА ? Е ? Истината е КРИМИНАЛ - КАПИТАЛИЗЪМ ! А се оказа, че имаме Милиардери и мизерни жалки ПЕНСИОНЕРИ ! Стандарта се определя по стандарта на пенсионера ! ЕС е ИЛЮЗИЯ ! Ти мисли кавото щеш - но това не е ХЕМАННА система а геноцид !

58

Лошо !

преди 2 години

'' заради искането НАТО да се изтегли от България '' ...................... заради искането НА РУСИЯ ... другата руска партенка беше, че Америка ще ни подлага на санкции заради македония ... очевидно вече Русия определя дневния ред в България. Лошо !

57

Харабейшио

преди 2 години

Кой изслушват?

56

Анонимен

преди 2 години

Не зная защо го изстрихте, но:Ако Кр.Петков е наистина е казал НАТО да се изстегли от България аз го поздравявам.НАТО няма място в България.

55

Spitfire

преди 2 години

Оставам с впечатлението, че всички знаят, че мене само работата ме е измъквала и ме държи на ниво, че работя постоянно даже и в момента и са рекли, аз ще си откраднем нещо от тоя за късмет да ми върви, ама не е като да пипнеш коминочистач - взимаш ми работи дето съм извоювал и заслужил с труд и ми трябват не само да си върша работата!

54

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

Нека на всеки труженик да стане ЯСНО ! Бъдещето ни ще е СТРАШНО - защото САЩ подгъна крак, ЕС е пред разпад а НАТО е същата организация като ЕС - ИЛЮЗИЯ !

53

до Spitfire

преди 2 години

алоо ,***, разкарай се че дразниш скучен си

52

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

Много я къдри в Скопие нашият умнк Но определение за ФАШИЗЪМ - недаде ! А определението е СТРАШНО ! Това което днес съществува е Фашизъм - когато СУВЕРЕНА има " Много Здраве " от най - агресивният криминален капитал завзел и контролиращ ДЪРЖАВНАТА СИСТЕМА ! Суверена задължително се ползва като ПУДРА за благоприличие, козметика и омагьосване на пъплещите по тротоара !

51

Анонимен

преди 2 години

Алооо гробарите,де са тези войски на НАТО в България, че аз не съм ги виждал и чувал. Тея хептен изтрещяха. Освен аташетата да разкарат

50

Анонимен

преди 2 години

*** Гробари големи НАТО вци. От българия никой няма да се изпегля щото няма никой. Или изведнъж ще признаят че има бази ли. .

49

Spitfire

преди 2 години

Скачахте по тоя площади тогава твърдейки, че искат запада изкуството на запада и кво направиха учителите по изкуства с 140 часа отгоре робски труд и бесен разцвет на Ориенталщина и чалгарияя, но не и Европейско и Световно изкуство. И малко сме ония дето са наравно с тези две понятия и точно нас ли ще цакате бе?

48

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

България ще стане СУВЕРЕННА когато е вън от ЕС и НАТО ! А властта и' е НАРОДНА ! В случая сме Васална BG -КОЛОНИЯ - евроРумелия !

47

Spitfire

преди 2 години

Мене ми се струва че сте забравили една история за Владимир Димитров Майстора и съселяните му: Абе Майсторе к'во работиш?Ми аз рисувам едни работи тука!Абе ние те знаем, че нещо си рисуваш, ама с к'во си вадиш хляба! И Майстора им вдигнал зверски скандал с обилни обиди! Мене ми се струва, че на някой са му много неудобни хората на изкуствата. През онова време 1945-1990 имаше повече изкуство от сега ...