86

Фен

преди 2 години

Кефи ме че сте го написали Даниел Митова :D Отива му като на гербер килия :D

85

Анонимен

преди 2 години

България била направила своя избор? Айде стига лъгахте бе! Нали нашите управници ловко не проведоха референдум за влизането в тази клетка, след като направиха проучване на общественото мнение и се видя, че 78% от населението е против. България не е правила никакъв избор, просто ни набутаха там, чуждите агенти. А що се отнася до интензивното раздвижване на пионките от българската политическа сцена, тях (и нас) никой няма да ни пита В НАТО е така - каквото каже САЩ останалите са винаги съгласни

84

Анонимен

преди 2 години

Възраждане и лично К.Костадинов искат да подгънат коляно пред Руската имперска диктатура и да ни направят 16-та република на новия СССР на оорките от Масква

83

Анонимен

преди 2 години

значи руубладжия цензурираяте вече, руубладжии смотани! внимавайте, че ще има чистка на руубладжии скоро по запвед на НАто...

82

Русия вън

преди 2 години

Русия винаги е била поробител на държажви и е отглеждала диктатори. Спрете да им викате братушки, освободители и т.н. Няма по гадна долна нация от руската.

81

КО СТАА БЕ?

преди 2 години

ББ СЕ ОКАЗА ***! РР - ПРОНАТОВЕЦ! ДОБРЕ ГО ЧУПИХМЕ ЗНАЧИ!

80

ДжО1984

преди 2 години

Сутацията е кристално ясна, Москва иска, а Вашингтон решава, нас никой не ни пита или казва. Има четири УСА /не натовски/ бази у нас, за Москва означава четири цели за унищожаване, това погледнато е добре за нас, че искат американците да се махат. Има американци има ракети по тях, няма американци няма ракети.

79

Неизбежност

преди 2 години

Наближава времето, когато отявлените ни врагове на Свободния свят ще трябва да си стягат куфарите за Делтата на Амазония, ако искат да избегнат ударите на българския закон.

78

Gancho

преди 2 години

Когато Съветския съюз/Русия/беше настанила бази в Източна Германия/Варшавски договор/ никой не роптаеше в България. Тези бази не бяха ли на границата с НАТО. Свърши вече Съветски съюз и всяка една държава трябва да може сама да избира как да организира своята защита и към кой блок да принадлежи.НАТО нищо не е анексирал,но Русия го направи и даже иска да продължи.Времето на Империите свърши...

77

mene

преди 2 години

А президенто (главнокомандващ) мЪцна ли нещо?

76

Нищо ново

преди 2 години

Наш Киро Харвардски сякаш се надява да получи инвестиции чрез НАТО - я мост на Дунава, я нещо друго. Наивно е това Кире, наивно. Американецът дава един долар само ако може да спечели два. Два милиарда за самолето Ф16, а кога ще ги получим?

75

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

Без РУСИЯ - БЪЛГАРИЯ е Обречена на ГИБЕЛ !

74

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

ФАШИЗЪМА у нас е като ГАНГРЕНА разпростряласе по ЦЯЛАТА страна ! Законодателната власт - Парламента ; Изпълнителната власт - Министерствата; Съдебна система; всички Градски , Общинси и Регионални власти - всичко е КРИМИНАЛ инициативни личности ! Въпроса ДНЕС е : как ще се разминем МИРНО , когато сме един срещу друг на ЕДИН и същи КОЛОВОЗ ? ! Всеки го таи' в себеси НО ДО.И СЕ СТРАХУВА да си го помисли !

73

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

И АКО СТАНЕ ТОВА ЩЕ ИМА ЛОВ НА ВЕЩИЦИ АТЛАНТИЧЕСКИ

72

панцир

преди 2 години

Руснаците да идват по бързо ,да се овободим от НАТО.ГЕРБ СЕ МОЛЯТ ТРЕПЕРЯТ да не се случи нещо да изтърват кокала,ЕС покрива кражбите на герб-дпс.

71

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

В днешната наша държавна политика - СУВЕРЕНА несъществува ! Това че в Конституцията и речите се пише и споменава за Суверена е просто СЛОВОБЛУДСТВО и ЛИЦЕМЕРИЕ ! Истината е СТРАШНА - държавата се РАЗГРАБВА и УМАЛОМОЩАВА ! Народа е като невменяем , омагьосан и урочасън - като стадо без стопанин - незнае на кого да вярва и кого да следва ! Хубава или Лоша - НАРОДНАТА ВЛАСТ е по-човешка от туй що е днес !

70

Въпрос

преди 2 години

Какво печелят европейските държави ако НАТО и Русия струпат войски като за реални военни действия от двете страни на руско-украинската граница. Не е ли по-добре да се договорят никой да не разполага военни части над определен контингент до границата, а САЩ да изтеглят нападателните оръжия? А като се струпат, може и да почнат да се стрелят, и тогава кой първи гръмнал ще е без значение. И ще забъркат и нас.

69

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 74: Всеки забелязва това, за което има капацитет под шапката. Знаеш ли например Русия да има военни бази до границата на САЩ? Не нали. Кой е агресор: Русия, която иска гаранции за сигурност или САЩ, които трупат оръжия край границите на Русия. Кой има "имперска политика"? Помисли върху това, може и да ти дойдат други идеи.

68

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

Днес у нас има ОБЛАГОДЕТВЕНА криминална КАСТА , която безнаказано присвоявайки държавата и ВЛАСТВА ! Това е фашизъм - да поставиш себеси над другите ! Суверена при Фашизма несъществува ! Той става АРГАТИН и ПОДАНИК ! За да са хората Равни и Суверенни е нужна НАРОДНА ВЛАСТ !

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "Не желая да сме плацдармът на агресията на САЩ чрез НАТО." Това само показва, че "изборът" ти срещу приемането ни в НАТО е предварително обусловен от привързаността ти към руския имперски режим. Само такива хора определеят разширяването на НАТО като "агресия на САЩ", а не забелязват агресията на Русия, която де факто управлява страната ни посредством марионетката й в Президентството. Изглежда, че искаш независимост, но ако е Русия може и да си подчинен, няма проблем.