106

УХА

преди 2 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И ТЕХНИТЕ ЛАКЕЙ--ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ---ТЕРОРИСТИТЕ ДА СИ ХОДЯТ

105

Анонимен

преди 2 години

Абе тия от Възраждане още ли са в парламента?Няма ли да си ходят вече ?

104

Ямболски цървул

преди 2 години

Пълен неутралитет .Никой не ни е питал за НАТО,нито за ЕС.Натикаха ни там,защото им трябва пушечно месо и икономически роби! ВЪН ОТ НАТО И ЕС!

103

Анонимен

преди 2 години

Естествено че Костя ще повтаря думите на шефовете.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108Ще го обясня по друг начин. Кумът и сватът се карат как да се такова девойката, дали да се такова изобщо и ако не да се връща. Ние сме в ролята на девойката. Така, че е въпрос който ни засяга. И самолетите вече няма да са само краварски, ще си имаме нидерландски и испански за компания.

101

Кармен Златарева

преди 2 години

Като ги гледа човек всички правителства от 1945г та до днес, все едно гледа "Мъпет шоу"

100

Лили Барута

преди 2 години

Канадския недоучил парашутист,да каже кои го докараха в БГ и го качиха на тоя пост? И защо му дадоха власт без да има някаква програма за управление и реформи? Послушно васалче,готово за пари и власт на всичко....

99

абе канадски боклук

преди 2 години

кажи за руския *** ЯНЕВ дето щял да решава дали да има испански у холандски самолети у нас,чакат ви големи шутове мръсни евразийски подметки

98

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо искат да се събират и да пускат позиции след като това не е въпрос който ни засяга. Русия преговаря със САЩ, а не с България или Румъния. Те какви решения ще вземат си е тяхна работа. Ако САЩ решат да се изтеглят от тук по-хубаво нещо има ли? Дори и американофилите трябва да се радват защото това са бази от които не можеш да изгониш американците. Все едно са анексирани територии.

97

1234

преди 2 години

Бреййй,много бързо реагираха нашите политици на изказването на Лавров.Посолството на САЩ и в събота ли прави оперативки?А иначе и досега никаква реакция на изказването на американската конгресменка,че САЩ ще наложат санкции на България заради ветото на Македония.Горд съм,че живея в независима суверенна България.Горд съм с нашите милеещи за страната ни политици.

96

Анонимен

преди 2 години

Искаме хартиените самолети на Баце да дойдат и тогава ще видим - смешковци! Когато аз бях в армията, България имаше повече самолети от Турция и Гърция ЗАЕДНО и не закупени на хартия! Дали са били добри или не не дискутирам, но по това време съседите ни респектираха! Сега РСМ или даже Албания се габаркат с българите и може би с право!

95

Анонимен

преди 2 години

В Народното събрание могат да слушат който си искат. Америка решава дали да се изтегли от България, в зависимост от договорките с Русия. А ние не пеем в хора, нас нокой не ни пита.

94

Анонимен

преди 2 години

"НАТО стои зад ценностите си" нато няма никакви други ценности освен грабеж за янките, с цената на подчинение и унищожение на държави. американска хегемония. красивите думи за разнасяне на свобода и демокрация по света са красиви лъжи за наивници, няма нищо такова, ако се гледат действията

93

Петров

преди 2 години

Русия пита: "Кой заплашва България" , отговор няма!

92

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя няма ли да почне да работи?! Само обикаля и плямпа.

91

Ако стигнем до там..

преди 2 години

то, поне ще имаме, по- здрави магистрали, като използуваме камъни, от разрушени Паметници, но, пак от НАТО зависи, защото може да реши, че тези камъни са техни

90

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Изслушвали го били...Той не може българска реч да произнесе нормално. Няма как да бъде изслушан.

89

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да е с Русия . Насила хубост не става . Младото поколение в Грузия не искат да разговарят на руски даже .

88

Тоя бракуван Тюлен,

преди 2 години

...как кацна в България на ГРОБ, и почна да избутва Очилатото биче? може би вече не е Морски* тюлен, и да е повишен до Тюлен- парашутист* !

87

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-скоро се отървем от НАТО, толкова по-добре за всички, включително и за натегачите, които сега помпозно се изказват колко добре им е в него. Най-добре е да сме като Швейцария - далече от шмарите, приятели с всички. Хич не искам заради американскато нахалство и ненаситна алчност да ми падат ракети на главата.