10

Когато ми лансират

преди 2 години

по медиите поредния кампаниен напън на КАТ,изниква въпросът:през останалото (извън обявената кампания)време,КАТ преследва ли извършителите по въпросното от кампанията нарушение?Ако ДА,тогава защо я обявяват,тя си е рутинна?Ако НЕ, защо не го правят,нали това им е работата,да контролират и предявяват взискание към нарушителите на ЗДП и Правилника от всякакъв вид.Или-сега ще гонят пешеходците,давай газ и минавай на червено,свободно е!

9

Анонимен

преди 2 години

Не срещу пресичане или срещу коли. Трябва акция на КАТ срещу ония самоубийци с колелетата и тротинетките. Тия трябва да ги стрелят! Направиха им вело алеи и тия *** карат по тротоари и отнасят баби, карат по пътя като шугави и не смееш да го изпревариш да не се катурне под колата, че после трябва да го лежиш като за човек мръсния пapaзит. Тия трябва да се забранят със закон. Ако искаш колело/тортинетка ходи в парка и карай на воля, ама какъв го дириш на Цариградско или на паметника Левски?

8

"Пътна побиция&

преди 2 години

Открива се сезона за търсене на бъдещи олимпийски надежди. Ще ги познаете когато чуете - и почвам да бегам бате.

7

1-n

преди 2 години

За съзтезателите по улиците нещо ще стартират ли или ушевите тогава спинкат?

6

Анонимен

преди 2 години

Пешеходната пътека дава предимство, не безсмъртие.

5

Анонимен

преди 2 години

Една голяма балканска глупост -пресичането да ставало само на пешеходни пътеки! Пресичането може да е навсякъде, освен ако не в забранено! Пешеходната пътека ти дава предимство. Това е! Много здраве от Англия (където няма малоyмни ченгeтa!!!

4

Справедливост

преди 2 години

Кат буквално спят на територията на села и градове. Това някой да спре на или преди и след пешеходна пътека, спирка или кръстовище изобщо не им прави впечатление. Това, че някой паркира върху велоалея или втора лента на платното и отива да пазарува също. Нарушаването на правилника за българина стана национален спорт повод за гордост. Всичко това защото КАТ са безсилни пред натиска на началниците си, а те от натиска на политици и новобогаташи.

3

ИДЕЯ ЗА АКЦИЯ

преди 2 години

Предлагам на КАТ целогодишна акция "ВЪРШИМ СИ РАБОТАТА"? А не по веднъж годишно, за по седмица, интензивно си вършим малък процент от работата?

2

Анонимен

преди 2 години

Проблема с джигитите го разрешихте,ред е на бабите, непресичащи на пешеходни пътеки.Щото е по- лесно някак...

1

Алекс

преди 2 години

Катеричок:Пак ще ме карат да работя.Това вече не се издържа.